icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
7. mar 2013

@lienka2 tusim teda aj ja urobim z 600 g neviem 😒

tinuskaha
7. mar 2013

dnes vajickova polievka a zemiaky s kyslou smotanou....choroba nas polozila ☹

petrisorka
7. mar 2013

a tu je vysledok dnesneho varenia 🙂

petuscha
7. mar 2013

@natal12 daaaakujem ;))) jasne ze nevadí ;)) myslim ze mozes jscsom tak urobila v inom recepte a boli to v pohode ;))

natal12
7. mar 2013

@tinuskaha skoré uzdravenie prajem .

natal12
7. mar 2013

takže cesto mi už kysne na tie osie hniezda, a nakoniec robím z 1 kg múky lebo unás by sa to všetko zjedlo a bojím sa že z 600 g bude málo .

chloe001
7. mar 2013

granadir, kysle uhorky

amdeis
7. mar 2013

My sme dnes mali hraskovu polievku s liatym cestom a na druhe stroganov s ryzou.

tinuskaha
7. mar 2013

@natal12 dakujem

miruska73
7. mar 2013

nevariiiiiiiiiiiiim vegetiiiiiiiiiiiiiim 😀 😀 😀 😀 obed kavicka a modry konik...boze aka ja budem dnes unavena 😀 😀 😀 😀

lencyca
7. mar 2013

dnes sme bez polievky,kuraci perkelt s vrtulkami,mam na nieco sladke chut,ale este neviem co by som spravila,idem nieco pohladat 😉

bajciatko
7. mar 2013

Dnes super rychlovka, cestoviny a k tomu kukucia a tuniak z konzervy 🙂

petuscha
7. mar 2013

@miruska73 prosim ta aky je recept na tie opacne osie hniezda? dakujem

womankc
7. mar 2013

@zklimekova prosím ťa vieš mi dať link na tie falošné osie hniezda? nemôžem to nájsť ďakujem

womankc
7. mar 2013

@natal12 robíš tie falošné prekladané osie hniezda???? ak hej prosím ťa pridaj sem link , nemôžem to nikde nájsť

natal12
7. mar 2013

@womankc nech sa páči moja : http://varecha.pravda.sk/recepty/osie-hniezda-v... ja robím z 1 kg múky radšej lebo mamin priatel by zjedol hned všetko :D

megika1
7. mar 2013

@daniz na dve knedle potrebuješ 450 g polohrubej múky,50 g hladkej,300 ml vlaž.mlieka,1 žĺtok,1 malá lyžička soli aj cukru,1 a 1/2 PL oleja,pol kocky droždia,nad parou nechávam 20-22 min.

womankc
7. mar 2013

@natal12 ďakujem ti práve som to našla, čo si predtým poslala 😉 ďakujem , už sa ti pečú???? ja by som ich dnes spravila krpcom
a urobím predsa len mrežovník, čo som sa tu včera s lululkou dohadovala, ale spravím kombináciu džem na spodok a na to tvaroh

mata90
7. mar 2013

my sme dnes mali sviečkovú omáčku s domácimi knedľami 🙂

womankc
7. mar 2013

@womankc už mi dala natal, tak nemusíš hľadať 😉

kika1111
7. mar 2013

robili ste niekedy stroganov z kuracích pŕs? aké to bolo? Lebo chcem niečo také uvariť, ale už mám rozmrazené kuracie mäso.....

miruska73
7. mar 2013

@petuscha kukni nizsie dala natal12

natal12
7. mar 2013

@womankc ešte nie ale už ich idem robiť, ja som zvedavááá aké budú.

miruska73
7. mar 2013

@petuscha tak ja som ti omylom poslala nieco ine prepac malo to ist inde to mi vcera pustila moja dcera 😀 😀 ulozim a pustim jej to o par rokov 😀 😀

bubo1104
7. mar 2013

dnes som piekla rožky so sezamom , ľanom , slnečnicou a rascou . Ešte mi ostalo cesto , tak som prirobila škoricové motýliky .

marionetta
7. mar 2013

my dnes slepačia polievka,kura pečené v kyslej kapuste a opekané zemiaky a pre deti a manžela koláčik s karamelovým pudingom a broskyňami...dala by som si aj ja,no čo už 😖

magdulik
7. mar 2013

@ibajeho neviem, ci uz nie je neskoro...ale mozno pomoze...predvarim si zemiaky pokrajane na kolieska, uparim na ruzicky rozobratu brokolicu a urobim si besamel-zasmazku zalejem mliekom, pridam pretlaceny cesnak, jeden syr v crievku, dochutim - my to lubime s gyros korenim, ale je to na tebe... a do vymastenej zapekacej misy vrstvim zemiaky, pokrajanu sunku, brokolicu, zalejem besamelom a sup do rury.

womankc
7. mar 2013

@natal12 vyzerá to dobre, ja ich asi dnes urobím a aj ten mrežovník

efci
7. mar 2013

Zeny takze prvotina je na svete, uvidime co bude vo vnutri 😝