icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
7. mar 2013

@nelinka1311 rozdelila a každý bochník rozvalkáš do obdlžníka a potreš roztopenou herou, palmarínom alebo maslom- proste čo máš doma to dáš, posypeš škoricou aj škoricový cukrom ako chceš ja som ho nemala momentálne doma potom posypeš vanilkou, mletými orechami a kryšt. cukrom 😉 veď pozri si recept . ja som spravila každé ine 🙂

verka18567
7. mar 2013

@kika1111 ja som robylc a bolo to famozne.odporucam

rastulka
7. mar 2013

@efci Krasna tortička 🙂

magdulik
7. mar 2013

@ibajeho mnam, mnam, tvoja verzia znie tiez velmi chutne 🙂

natal12
7. mar 2013

júúúj baby taký cviklový šalátik by som si dala 🙂 musim vyskúšat ten z MMB

veve39
7. mar 2013

u nas dnes dojedacka fazulovej polievky na kyslo, chcela som k nej robit zemiakove placky no akosi nevyslo, dojedli sme zasoby z mraznicky - cinu s ryzou a upiekla som tento nas oblubeny jablkovo-orechovy kolacik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=43344

zuzananinka
7. mar 2013

morská šťuka, zelenina na pare a horčicovomajonezova omacka - prvotina ale celkom fajné

akika722
7. mar 2013

zajtra zeleninova polievka s droždovými haluškami +palacinkyyyyyy
na sobotu si manžel rozkazal živánsku tak ja a deti budeme mať sojové plátky s ryžou /bude aj na nedelu/..už len polievku dovarime 😵

daniz
8. mar 2013

@megika1 ďakujem

gabka11
8. mar 2013

ja akurát varím kurací perkelt s haluškami a k tomu idem vyskúšať koláčik, dúfam, že sa mi podarí - trojfarebné kocky, plnka je z gaštanového pýre, chcela som to ochutnať 🙂

daniz
8. mar 2013

@loxa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=49427 poradila mi ich @danielaj sú perfektné, len ja som dala časť múky polohrubej

erni
8. mar 2013

tak kocky dnes by sme si zasluzili,aby nam navarili nie? 😀
kedze je piatok ja to vidim na nieco bezmasite,aj ked tie kacacie stehna v chladnicke su pre mna takym lakadlom 😅 tak az zajtra

womankc
8. mar 2013

@zklimekova nakonie som nestihla piecť, lebo sme prišli s mm až neskoro večer domov a stihla som urobiť akurát domácu tresku a piecť budem dnes až na chate

niquska
8. mar 2013

Dnes morčac vyvar so zeleninkou a celozrnne rezance a taku plnku z rozkou a pomletej pecienky na plechu + pecene zemiaky a nejaka priloha 😝

niquska
8. mar 2013

@daniz to skusim...este som nerobila kysnute ale chystam sa na parene buchty lebo uz sa mi aj sniva s nimi 😀

katkas1
8. mar 2013

takze dojedame este zo vcera napacovanu pecenu krkovicku, dala som na plech k tomu aj klobasku tak to chuti skoro ako z grilu, americke zemiaky k tomu a pred chvilou som z rury vytiahla struhany tvarohovy kolac, ale absolutne neviem co zajtra a nedelu ☹

eva7780
8. mar 2013

dnes granadir 🙂

zuul
8. mar 2013

Maminky, nemaminky prajem krasny den ZIEN!

my cicerova polievka a zemiacky a karfiol.

eva7780
8. mar 2013

@ivetka1981 si mi narobila nenormalne chute hned takto zrana na sulance 😵 budu zajtra

womankc
8. mar 2013

Ozaj dievčatá prajem nám všetkým VŠETKO NAJLEPŠIE k nášmu sviatku, aby tí naší pokladíci na nás nezabudli a aby im od nás stále chutilo 😀

womankc
8. mar 2013

ja dnes vývar z morčacích krkov a rezancami a na večeru plánujem francúzke zemiaky , zajtra mám na plánie niečo z bravčoviny, ešte neviem čo a k tomu ryžu a zeleninkový šalát a tie falošné osie hniezda a mrežovník a možno oškvarkové pagáče

lululka555
8. mar 2013

Ahojte ,dnes zeleninova polievka so slizikmi ,kuracia pecen na cibulke s chlebikom
a mam jeden tvaroh ,tak nejaku tvarohovu mlsnotku urobim, asi termix 😉

a vsetko NAJlepsie a NAJkrajsie k tomu nasmu Zenskemu sviatku 😵

zuzananinka
8. mar 2013

u nas kuraci paprikáš - muž z toho bude mat kura na smotane, nokerle a polievka je zo vcera zemiaková s parkom

hobit
8. mar 2013

U nas dnes len kremova porova, drobcovi nejako nic nechuti tak ma ani nebavi vyvarat...

nelinka1311
8. mar 2013

my asi halušky s kyslou kapustou a tvarohom a mám pripraveno cesto na tie osie hniezda naopak,tak som zvedavááááá

daniz
8. mar 2013

@niquska na parené buchty máš lepšie toto http://www.receptiky.sk/domaca-parena-knedla/

rosannar
8. mar 2013

dneska bagetka s naj naj bagetérky u nas, zajtra kapustnica a vyprážaný syr...to bude noc 😀 😀

patka6
8. mar 2013

Mamicky, potrebujem nejaky overeny receptik na dukatove buchticky, nemate nejake zarucene dobry a jednoduchy? vdaka 🙂

gianni
8. mar 2013

baby chcem sa spýtať tie osie hniezda v inej podobe,môžem použiť aj obyčajné mlieko,či musí byť kyslé?

geenna
8. mar 2013

vcera : porkova polievka, pizza .
dnes: zemiaky na cibulke s acidkom