Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@tremonti http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-ako-z-pi... do cesta ale dávam obyčajný olej, nie olivový 🙂
my dnes budeme mat cesnakovu polievocku s opecenym chlebikom..pohram sa so svieckovou na smotane nech je aj na zajtra..a kolacik..dostala som inspiraciu na stavnaty kokosovy kolac..uz sa tesim 🙂
@akika722 ta vy ste ale hladníííííí 😉
@nelinka1311 ani nie len vymyšlame 😀 😀 😀 😀 polievku milujem ja a deti /manžel nieeee/
palacinky zas manžel a deti
ryžu zo zeleninou by mi mažel nezjedol preto pre neho ta živanska ktoru zas nezje okrem neho nik 😀 😀 😀 😀 😀
tak,langoše sa vydarili,krásne mäkkučké a mňamkové,už nie je čo sfotiť 😖
@akika722 ,máte to teda pekne podelené 😎 ,našťastie ja také problémy nemám,máme s mng rovnaké chute a deti tiež,teda jedno,druhé je ešte 😉 maľundé na moje vyváranie
no a okrem langošov,zeleninová polievka so špenátovými haluškami,vyšla fajnáááá
Tak k tomu dnesnemu kelovemu privarku som urobila pagace zo zvysnych zemiakov a eidamu
@nelinka1311 dnes vynimočne 😀 😀 😀 inač varime klasika /polievka+druhe jedlo/ a jedia to všetci.. kto nechce nech si trhne 😀 😀 😀 to len dnes tam vyšlo 😅
ale zas je pravda že manžel a deti toho zjedia dosť vela 😖
rajčinová polievka + bačovské rezne 😉 a našla som tu recept na jablkové pité, tak možno ešte ten upečiem a treba mi aj celozrnné žemle 😉
zeleninová mixovaná polievka, s opečeným párkom, čína z morčacích prs+ryža 🙂
@levandullka ale synovi sa aj tak pači najviac tvoje jedlo..že halušky..ide zjesť monitor 😀 😀 😀 /jeho oblubene
zeleninkova polievocka s melencami a bryndzove halusky so slaninkou 😉
páročková polievka , tarhoňa + kurča na paprike + nektarinkový kompót
Zienky ako urobit dobry kapustovo mrkvovy salat hlavne aku zalievku
dala som do pekárničky zamiesiť na tie osie hniezda,ked sa vydaria dám foto... 😉
@tremonti recept mam v albume ;) https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mysiatkoo/al...

@gucz mňam, my budeme robiť len dve.....klobásovo, slaninovo kapustovú s kyslou smotanou ako základom 🙂 a druhá bude klasická so šunkou, kukuricou, paprikou a syrom 🙂