icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
9. mar 2013

@joannas do výpeku z masla som naliala asi 1dcl mlieka a keď zovrelo, pridala som tam 3 trojuholníky syru, nechala som ich rozpustiť a hotovooooo.......akú má výslednú chuť záleží natom, ako sa okorení mäsko.....

bobinkask
9. mar 2013

@veve39 neviem, ale asi to závisí od vyrobcu lebo aj mne sa stalo, že som ho mala po hodinke varenia ešte tvrdý, ale potom som mala iné balenie cíceru a ten bol za hodinku uvarený 😨 ...ja mám knihu o zdravej výžive a tam je písané o každej strukovine kolko sa má namáčat a varit a pri cícere je čas varenia 2h...ale teraz to robím tak, že si dám namočit aspon 3balenia všetko uvarím asi 1,5h a potom vychladnuté zamrazím a podla potreby si vytiahnem a nechávam napríklad v polievke ešte tak 10min povarit a je vždy makkučký 😵

michaelamilan
9. mar 2013

@gucz tie pizze vyzerajú neskutočne chutne!!!!! Aké si robila cesto???? Poprosím receptííík 🙂 ....vyzerá úplne ako z pizzérie! 😝

megika1
9. mar 2013

narýchlo zo škvariek 😀 😀 😀 100 rokov som nerobila

megika1
9. mar 2013
megika1
9. mar 2013

no toto,ja som grambľavá 😀 😀 😀

bobinkask
9. mar 2013

u nás dnes kurací vývar s rezancami, pečené kura a zapečená polenta s paradajkami, cuketou a akú pochvalu som dostala od mužíka, že všetko k sebe perfektne pasuje a velmi mu to chutí 😵 sa teším lebo to bol pokus,že aké to bude 😀

ivetah
9. mar 2013

tak u nas dnes hrachova polievka, spaldove palacinky s dusenymi jablckami so skorcicou 🙂 mnam! aj drobec papal 😅

miriamr
9. mar 2013
bronia13
9. mar 2013

@dana_l ani nie celkom fajne vysiel, ja som este viacej toho pudingu dala, len mi spodok prihorel 🙄 tak mse jedli vrch a plnku 😵

levandullka
9. mar 2013

@akika722 Jeeej, to sa veľmi teším 🙂. Inak, úplná hračka, nakoľko boli halušky kupované 😀. Nie že by som bola lenivá robiť domáce, no myslela som si že sú to čerstvé špecle 😅. Až doma po vybalení som zistila, že nie sú 😅. Ale aspoň zloženie bola kvalitka 🙂

akika722
9. mar 2013

@levandullka 😀 😀 😀 😀 jemu je jedno len nech su halušky 😀 😀 sice vždy robim len domace ale tak musia byť všade.. ako priloha,klasika halušky,v polievke..on ich miluje..halušky,syr, cestoviny a kečup.. 😀

veve39
9. mar 2013

@bobinkask to je dobry napad s tym zmrazenim...ja som vystriedala viacero vyrobcov, varil sa aj 3hod., aj tak boli niektore kusky trochu tvrde....mne to teda nevadi, len muzovi (on musi mat vsetky strukoviny, ale napr. aj zemiaky v polievke uplne makke), tak radsej mixujem - ale velmi mi chutila ta povodna nezmixovana verzia polievky

veve39
9. mar 2013

@bobinkask ta polenta zapekana vyzera neskutocne, das prosim receptik?

aduskalac
9. mar 2013

@rastulka mozem poprosit recept na tortu?????

rastulka
9. mar 2013
aduskalac
9. mar 2013

@rastulka dakujeeeem a ako chutila?

gianni
9. mar 2013

tak dnešné "osie hniezda" , ešte sú teplé, väčšie sú pre chlapov a menšie bez cukru pre mna 🙂

levandullka
9. mar 2013

@akika722 Tak to máš doma taký haluškový tip 😀. Ja inak tiež môžem halušky, no nie zase až tak často... No a úplne že najlepšie keď sú s bryndzou 😅

tinuskaha
9. mar 2013

@bobinkask mozem ta poprosit recept ako si robila tu zapekanu polentu??vyzera to fajn skusila by som to..dakujem krasne 😉

rastulka
9. mar 2013

@aduskalac Mnaaam,je vyborna len mooooc mooooc sladka 🙂 mm ju zbožnuje,tak nech sa teši chlapec 😀

adulikka
9. mar 2013

z kuracích krídel perkelt a kolienka a rezanec polievka,,,a jablkový závin .

gucz
9. mar 2013

@michaelamilan http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-ako-z-pi... do cesta ale dávam obyčajný olej, nie olivový

danielaj
9. mar 2013

@eva7780 tak to sa teším, že chutil 😉

danielaj
9. mar 2013

tak ahojte, u nás sme dnes dojedali zemiakovú polievku s haluškami a plnené pizza langoše, aj klasické, s cesnakom, syrom,kečupom, kto čo chcel a piekla som Jablkový polozákusok, práve sa chladí, foto a recept zajtra, pekný večer 😉

michelle22
9. mar 2013

My sme dnes mali polievku so struhanou mrkvou a drobenickou, parene buchty a poobede ovocny kolacik s posypkou. Na zajtra planujeme plnene kuracie stehna, je to mnamka-recept mam z mimibazaru 😵

natal12
9. mar 2013

my sme dnes mali karfiolovú polievku a palacinky a šišky s džemíkom, a pre mňa tofu na smotane s cestovinkou 😉 Celý den som bola sama doma,a ja som doma rozmýšlala čo upečiem 😀 ale nakoniec sami nechcelo, mamina z drahým boli na krste 🙂 a priniesli aj zakúsky nejaké 🙂 zajtra bude niečo mäsovité ale neviem čo ešte.

reni1512
9. mar 2013

Dnes sme mali boršč, no ale taky fajny, ze som si dala aj na veceru :D sakra...a palacinky s cucoriedkovym dzemom, cokoladou a slahackou :D cista diéta :D

boubelka0021
9. mar 2013

@gianni podla ktoreho receptu to robis...