Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes aj zajtra segedinsky gulas s domacou kysnutou knedlou a zemiakovo-mrkvickova polievka
vyvar z kurataaa mnaaam 😀 😀 a kuriatko asi obalim v trojobale alebo ho upecem 😅
@l.lara presne tak 🙂
dnes bude zemiaky na cibulke a parek.a mozno aj polevka.
nám zostala polievka zo včera,a dnes robím pizzu na dcérine želanie 🙂
dnes kuracie sote zahustene so syrom 🙂 🙂 a cestovinka a zemiačkova polievka 🙂
polievka zo vcera a cestoviny s karfiolom a syrovou omáčkou-sviatok nesviatok masa mam dost
@titkovamiriam mohla by si napísať,ako robíš tie cestoviny s karfiolom a syrovu omáčkou?
Dnes pecene kura + ryza s hraskom a kukurickou..
jasne 🙂 uvarím cestoviny.karfiol uvarím v osolenej vode uplne do makka a potom nakrájam na male kusočky,Opražíme si cibulku/niekedy aj slaninku no dnes nie/ a hodim na nu uvareny karfiol-len osmahnem a syrovu dnes robím s dvoch babmino syrov a 100g nivy-len to roztopím nad parou dochutim cesnakom.Na cestoviny dam karfiol zalejem syrovou omackou a este posypem struhaným syrom.
ja som robila segedín a dúfam,že vydrží aj do zajtra obeda
ahojte, u nas dnes bravcova krkovicka v alobale + zemiaciky + slaninka + cibula , kuracia polievka a zas mam vybrate listkove cesto/+kecup+sunka +syr/ ...a bude to co vcera, detom to zachutilo a robim tie rozky, co ste tu dali ten link...len...no len som isla presne podla receptu a ja som musela dat ovelaviac mlieka, lebo inak sa cesto nedalo robit...tak snad to bude ok.. 😅
Kedze my dnes mame Vianoce, tak kapustnica, salat a rezne 😉 Aspon takto...ked uz nie plna vecera... 😝
u nas dnes sosovicova polievka s fliackami a zeleninou, podobna ako fazulova a fajne domace buchty na pare, mnam 🙂 a aj fliacky mam domace, vcera som hnietla cesto, ako stara babka 😀
@titkovamiriam ďakujem,je to určite mňamkové 🙂
Sójové a kuracie mäso s vínovo-slivkovou omáčkou + zemiaky, a syrové pagáčiky 😵
aby sa dojedlo udene, tak zemiakova omacka s udenym a chlebom
@traktor na dama.cz som videla videopostup robenia rožtekov 😉 a si šikovná 😉 🙂
@juliagregor dakujem , pozriem si to...ja som hladala a nikde som to nevedela najst
@traktor http://domacipekarny.dama.cz/recepty.php alebo sa opýtaj kočiek tu...oni to majú preluskané 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/recepty-a-tipy-na-pouzivanie-domacej-pekarne/
mala som to niekde uložené, len to neviem rýchlo nájsť
no my mame dnes cinu z kuracich prsicok .. som to varila po prvy krat v tlakovom hrnici .a poviem Vam to bola mnamka .... 😉 masko krasne lahodne ... asi som sa zamilovala do tlak.hrnca 😀 😀 😀 😀 😀

dnes bola hrášková polievka a halušky s kyslou kapustou 🙂 a zajtra budú vypražané ryby a zemiaková kaša 😅