icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mata71
9. mar 2013

ahojte .dnes prevarená údenná krkovička,varené vajička,chren.. to na pojedanie
navarený segedínky guláš...knedla... slivková bublanina a zo štavy som urobila na vrch želatínu... 😵
zajtra len kuracia polievka s rezancami...

chantalle
9. mar 2013

Zakusok s kokosom a cokoladovym kremom z mascarpone...

chantalle
9. mar 2013

A fotka...

katy2
9. mar 2013

Ahojte!
dnesny chlebik prvykrat peceny v rure 🙂 fajnovy 🙂
A inak, dnes sme mali zeleninovu polievku s vajickovou zavarkou a zemiaky na kyslo s parkom 🙂

luciok
9. mar 2013

@chantalle wau mňam

luciok
9. mar 2013

Ahojte, ja som dnes robila pečené zemiačky s klobásou a bryndzou, chcela som niečo iné ako klasické francúzske zemiaky.. Ako dezert sme dojedali tvarohový koláč zo včera + nejaké cukrovinky z pekárne, čo kúpil mm

linka
9. mar 2013

@chantalle mnam vyzera prudko jedlý,posles recept? dakujem 😉

zklimekova
9. mar 2013

@rastulka torta vyzerá úžasne 🙂

1977
9. mar 2013

@chantalle Posles recept?Vyzera super.

bobinkask
10. mar 2013

@veve39
@tinuskaha zapekaná polenta
30dkg kukurična krupica, 6rajčín, 1vačšia cuketa, cibula, 8dcl mlieko, 6dcl voda, 3vajcia, syr (eidam,parmezán..) sol,mčk (slanina)
Do hrnca dáme 6dcl vody a 6dcl mlieka osolíme, okoreníme a privedieme do varu postupne prisypeme kukuričnu krupicu a za stáleho miešania uvaríme hustú kašu, ktorú vyklopíme na podložku a rozotrieme na placku o hrúbke 1,5cm a necháme dobre vychladnút...zapekaciu misu vytrieme olejom, z kukuričnej kaše vykrajujeme kolieska, ktoré striedavo ukladáme s nakrájanými kolieskami rajčín a kolieskami cukety, na vrch poukladáme nakrájanú cibulu a možu sa pridaj aj plátky slaniny (ja som nedávala) ...vo zvyšnom mlieku 2dcl rozmiešame vajíčka osolíme a zalejeme dáme do rúry na 190 na 40min v polovici pečenia zmes posypeme postrúhaným syrom a dopečieme

lola7712
10. mar 2013

...ahojte kočky.........tak ja som dnes bola akasi aktívna..........tak vyvar s rezancekmi už máme hotovo, a ako druhý chod španielsky vtáčik s ryžou......a či bude niečo sladké.....to sa ešte uvidí ako rozhodne babatko v brusku či sa nam ešte chce 😀

bobinkask
10. mar 2013

@danielaj ahojček možem poprosit recept na pizza langoše prebehla som tvoj albumík ale tuším ích tam nemáš...dakujem
včera som skúsila upiect falošné osie hniezda, zostalo aj na dnes na ranajky a boli perfektné makkučké- další suprový receptík do zbierky 😵

tinuskaha
10. mar 2013

dnes segedinsky gulas,polievka a kolacik je zo vcera 🙂

milenka74
10. mar 2013

@lola7712 sikovna,ja som len ranajky akurat dorobila 😀

fordikford
10. mar 2013

dobre ranko dnes kuracia polievka plna zeleniny ,hovädzi guláš domaca knedla tavrohovy zakusok 🙂

danielaj
10. mar 2013

@bobinkask tak to ma veľmi teší, že osie hniezda ďalšej kucháročke odtiaľto chutili, ja rada niečo nové vyskúšam a posuniem ďalej a som veľmi rada, ak chutí aj ostatným 😉 a pizza langoše, robím klasika cesto a langoše , robím s kyslou smotanou, tie z chladničky a naplním zmesou šunky, kukurice, kečupu, syra, prípadne šampióny, koreniny, naplním, prehnem na polovicu a vypražím, už som tu tu viackrát spomínala, a aj kočky tu ich robievajú, ja som to kedysi jedla v zoo v Bojniciach a odvtedy ich robievam 😉 a máme ich věľmi radi 😉

lululka555
10. mar 2013

Pekne ranko, dnesne ranajky ( skusala som novu formicku na vajicka ) 😉
dnes u nas nedelna polievka so slizikmi, pecene kura s plnkou, zopar reznov z kare a basmati ryza.
a idem piect osie hniezda inak a jablkove pite 😉

snu
10. mar 2013

krasne ranko,, po dlhej dobe som nakukla 🙂 dnes rostenka s ryzou.. idem pocitat,co ste popisali za tu dobu.. snad doobeda stihnem 🙂

linka
10. mar 2013

ahojte,náš dnešný obed-kurací vývar s rezancami,zemiaky+tekvicový prívarok+mäso a ako dezert dvojaký puding s ovocím 🙂

vivusika
10. mar 2013

dobré ránko, u nás dnes kyslá polievka od včera a po dlhom čase vyprážané rezne - z kuracích prsíčok, z bravčovej krkovičky a pár kuracích krídelok - každému podľa chuti 😉 , k tomu cibuľový šalát alebo zemiaková kaša 😎

katinka110
10. mar 2013

poradte nejaky receptik na nejaku dobru omacku s kuracim maskom..dik

eva7780
10. mar 2013

paradajkova polievka, rozlietane spanielske vtacky http://www.varenie.sk/recept/rozlietane-vtaciky/ +slovenska ryza

zuzka444
10. mar 2013

no ja dnes varim vykostene kuracie stehna v rozmarinovom paci potom ugrilovane s vareno -pecenymi zemiakmi s nivou 🙂..uz sa tesim.xi

gelinka75
10. mar 2013

ja dnes varim kuraci vyvar so zeleninou ten mame skoro kazdu nedelu, kuracie mäso s pecienkovou plnkou, ryzu s hraskom a mozno spravim aj pernik

natal12
10. mar 2013

Ahojko,my dnes mame aj nieco zo vcera dojedame, a dnes kuracie stehna,kridla zapecene na kyslej kapuste s tarhonou a kompot bude zavarana cervena repa . Mnaaaam uz sa tesim.dezert bude,vcerajsie zakusky z krstu 🙂

zarabono
10. mar 2013

Dnes kapustova polievka sa dojeda,maso v horcicovej omacke,knedla,rezy rafaelo

macka23
10. mar 2013

Dnes segedin a teraz sa idem mordovat s knedlou - dufam ze sa poari 😀 😀 😀 inak bude s chlebom.
Inak dnes sme bez polievky 😕

milenka74
10. mar 2013

@macka23 ja tiez idem knedlu robit tak ta psychicky podporim 😀

levandullka
10. mar 2013

Úžasne jednoduché, chutné no hlavne zdravé a diétne muffiny (ospravedlňujem sa za zlú foto, neskôr pridám lepšiu 😉 )

rebecin
10. mar 2013

české dolky 😉 , manžel má službu, tak chalani si chalani "rozkázali"