icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

martinkatinka
10. mar 2013

Pečené kurča a jasmínová ryža... a stále ma trhá upiecť koláčik, najradšej by som si dala tento: http://receptar.zena.atlas.sk/domace-snickers-r...

gianni
10. mar 2013

dnes vývar zo zajaca a bolonské lasagne,
a ako sladké sa trošku zvýšili zo včera tie osie hniezda(ja to volám trhanec) 😀

macka23
10. mar 2013

@milenka74 Hotovo 🙂

natal12
10. mar 2013

@levandullka ahoj ako si robila tie dietne muffiny ??

rastulka
10. mar 2013

Ahojte 🙂 U nas dnes kuracia polievka s mrveničkou,vypražane kuracie rezne,zemiakova kaša a broskynovy kompot 😝 Pekny dnik prajem 🙂

hobit
10. mar 2013

@levandullka recept?🙂

nelinka1311
10. mar 2013

Ahojte.tak u nas dnes polievka so špenatovými haluškami od včera a pečené mäso s červenou zaváranou kapustou a s kyslou kapustou a so zemiakmi,nemala som čas robiť knedle,škoda.A mám chuť na nejaky zakuštek,ale to ešte musím premyslieť,ked deti pospia.Peknú nedeľu 🙂

nelinka1311
10. mar 2013

@danielaj aj ja ich robievam,su fajné

michaelamilan
10. mar 2013

Ahojte 🙂 my máme dnes jaternice so zemiakovou kašou, polievku dnes nerobím(nechce sa mi :-/ ) a na večer spravím pudingové hniezda. Prajem peknú nedeľu 😀

levandullka
10. mar 2013

@natal12
@hobit
Úplne jednoduché 🙂
100g hladkej múky
150g ovsených vločiek (ja som ich trochu pomixovala)
70g hnedého cukru
2 vajcia
40g horkej čokolády
90g posekaných mandlí
200ml vody
2čl PDP
1čl sódy bikarbóny
100g rozpusteného masla
dve hrste hrozienok (ja hrozienka nemám rada, dala som 100g mzaneých jahôd)
Iba sa všetko zmieša hokopy a šup do košíčkov 🙂 180°C cca 25 minút 🙂

hobit
10. mar 2013

@levandullka presne taketo recepty sa mi pacia 🙂

bubo1104
10. mar 2013

polievka zo včera , zemiačky varené + sekaná + zeleninovo - syrová omáčka . Večer upečiem bábovku

nakup
10. mar 2013

Ahojte prosím vás ak mate po ruke prosím recept na hrnčekovú vianočku nemôžem ho nájsť a spravila by som je vopred ďakujem

veroninna1
10. mar 2013

dnes karfiolova polievka, peceny losos a priloha brokolicovo-karfiolova ryza.

chantalle
10. mar 2013

@linka
@1977 Tu je: 6 vajec, 120 g pras. cukru, 80 g polohrubej muky, 2 lyzice kakaa, 1/2 balicka prasku do peciva a na sneh: 3 bielky, 60 g praskoveho cukru, 125 g kokosu...

Zltky vymiesame s cukrom dopenista, pridame kakao, muku zmiesanu s pr do pec a zlahka vmiesame tuhy sneh z bielkov. Vylejeme na vymasteny a vysypany plech a nan lyzickou rovnomerne rozlozime kokosov sneh a upecieme (najviac 180 °C. Sneh: bielky vyslahame s cukrom a do tuhej bielkovej masy primiesame kokos a zafarbime potravinarskym farbivom.
Plnka: . 2 cokoladove pudingy sa uvaria v 1/2l mlieka s 3 PL cukru, do horuceho sa nalamu dve horke cokolady. 100g
masla sa vyslaha so 150g mascarpone a s vychladnutym pudingom.

libka1
10. mar 2013

zeleninova polievka s liatym cestom, vyprazany karfiol, zemiaky, tatarka

mirage
10. mar 2013

Ahojte, dnes sme boli doobeda na prechadzke v lese, obed sa robil v trube sam 🙂 Hovadzie a diviacie po burgunsky so salotkami, cervenym vinom, sampinonmi, salat z pecenych paprik a zelerovo zemiakove pyre. Ja som to mala len s bielou bagetou.
Ako dezert horuci jablkovy crumble - mrvenicka na jablkach pecena , s vanilkovou zmrzkou.

lencyca
10. mar 2013

@tremonti ahoj,ten recept ma vo svojom albume,tam som ich objavila 😉

lencyca
10. mar 2013

ahojte,dnes kuracia polievka so zeleninou a slizami,udene masko v zemiakovom cesticku,ryza,calamada,pre velky uspech buchiet aj u mm 😕 idem robit znova,ze aj z 2 nasobnej davky,syn sa ich nemohol dojest 😀

lencyca
10. mar 2013

@rastulka no krasa 🙂

nelinka1311
10. mar 2013

@nakup danielaj ho ma v albume

nakup
10. mar 2013

@nelinka1311 hľadala som aj tam ale toľko má tam nafotené že ma hľadanie omrzelo 😠

mata90
10. mar 2013

@katy2 ahoj, prosím ťa nedáš recept na ten chlebík ???? 🙂

megika1
10. mar 2013

@lencyca u nás by som musela prehodnotiť pomer .....2 kôpky ryže a 3 rezne 😵

lencyca
10. mar 2013

@megika1 ja som mala problem zjest jeden,je to syte,ale mm si urcite este jeden prihodi 😀

nakup
10. mar 2013

@natal12 ďakujem ti prekrásne idem na to 😀

trasko
10. mar 2013

ahojte.u nas dnes brokolicova kremova,kuracie v tatarke s cesnakom opecene,kuracie zapekane rezne na masle s cibulou,tatarkou,sunkou,sampionmi a syrom.zemiakova kasa a kapustovy salat s mrkvou a cibulou.najmensi mal pyre z brokoli,mrkvy,pietrzlanu,k.maska a zemiaciku.

katy2
10. mar 2013

@mata90 http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=5&id=... ale dala som miesto vody 250ml acidka a zvysok voda a muku som davala 400 g spaldovu celozrnnu a 300g hladku T650 Mozu ist dnu aj rozne semiacka, ale mne to deti nechcu, tak som nedala....

skarabeus1111
10. mar 2013

Spanielke vtacky s ryzou a hruskovy kompot 🙂