Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes vývar zo zajaca a bolonské lasagne,
a ako sladké sa trošku zvýšili zo včera tie osie hniezda(ja to volám trhanec) 😀
@levandullka ahoj ako si robila tie dietne muffiny ??
Ahojte 🙂 U nas dnes kuracia polievka s mrveničkou,vypražane kuracie rezne,zemiakova kaša a broskynovy kompot 😝 Pekny dnik prajem 🙂
@levandullka recept?🙂
Ahojte.tak u nas dnes polievka so špenatovými haluškami od včera a pečené mäso s červenou zaváranou kapustou a s kyslou kapustou a so zemiakmi,nemala som čas robiť knedle,škoda.A mám chuť na nejaky zakuštek,ale to ešte musím premyslieť,ked deti pospia.Peknú nedeľu 🙂
@danielaj aj ja ich robievam,su fajné
Ahojte 🙂 my máme dnes jaternice so zemiakovou kašou, polievku dnes nerobím(nechce sa mi :-/ ) a na večer spravím pudingové hniezda. Prajem peknú nedeľu 😀
@natal12
@hobit
Úplne jednoduché 🙂
100g hladkej múky
150g ovsených vločiek (ja som ich trochu pomixovala)
70g hnedého cukru
2 vajcia
40g horkej čokolády
90g posekaných mandlí
200ml vody
2čl PDP
1čl sódy bikarbóny
100g rozpusteného masla
dve hrste hrozienok (ja hrozienka nemám rada, dala som 100g mzaneých jahôd)
Iba sa všetko zmieša hokopy a šup do košíčkov 🙂 180°C cca 25 minút 🙂
@levandullka presne taketo recepty sa mi pacia 🙂
polievka zo včera , zemiačky varené + sekaná + zeleninovo - syrová omáčka . Večer upečiem bábovku
Ahojte prosím vás ak mate po ruke prosím recept na hrnčekovú vianočku nemôžem ho nájsť a spravila by som je vopred ďakujem
dnes karfiolova polievka, peceny losos a priloha brokolicovo-karfiolova ryza.
@linka
@1977 Tu je: 6 vajec, 120 g pras. cukru, 80 g polohrubej muky, 2 lyzice kakaa, 1/2 balicka prasku do peciva a na sneh: 3 bielky, 60 g praskoveho cukru, 125 g kokosu...
Zltky vymiesame s cukrom dopenista, pridame kakao, muku zmiesanu s pr do pec a zlahka vmiesame tuhy sneh z bielkov. Vylejeme na vymasteny a vysypany plech a nan lyzickou rovnomerne rozlozime kokosov sneh a upecieme (najviac 180 °C. Sneh: bielky vyslahame s cukrom a do tuhej bielkovej masy primiesame kokos a zafarbime potravinarskym farbivom.
Plnka: . 2 cokoladove pudingy sa uvaria v 1/2l mlieka s 3 PL cukru, do horuceho sa nalamu dve horke cokolady. 100g
masla sa vyslaha so 150g mascarpone a s vychladnutym pudingom.
zeleninova polievka s liatym cestom, vyprazany karfiol, zemiaky, tatarka
Ahojte, dnes sme boli doobeda na prechadzke v lese, obed sa robil v trube sam 🙂 Hovadzie a diviacie po burgunsky so salotkami, cervenym vinom, sampinonmi, salat z pecenych paprik a zelerovo zemiakove pyre. Ja som to mala len s bielou bagetou.
Ako dezert horuci jablkovy crumble - mrvenicka na jablkach pecena , s vanilkovou zmrzkou.
@nakup danielaj ho ma v albume
@nelinka1311 hľadala som aj tam ale toľko má tam nafotené že ma hľadanie omrzelo 😠
@nakup toto je ona http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-hrn...
ahojte.u nas dnes brokolicova kremova,kuracie v tatarke s cesnakom opecene,kuracie zapekane rezne na masle s cibulou,tatarkou,sunkou,sampionmi a syrom.zemiakova kasa a kapustovy salat s mrkvou a cibulou.najmensi mal pyre z brokoli,mrkvy,pietrzlanu,k.maska a zemiaciku.
@mata90 http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=5&id=... ale dala som miesto vody 250ml acidka a zvysok voda a muku som davala 400 g spaldovu celozrnnu a 300g hladku T650 Mozu ist dnu aj rozne semiacka, ale mne to deti nechcu, tak som nedala....
Spanielke vtacky s ryzou a hruskovy kompot 🙂

Pečené kurča a jasmínová ryža... a stále ma trhá upiecť koláčik, najradšej by som si dala tento: http://receptar.zena.atlas.sk/domace-snickers-r...