icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
10. mar 2013

@lululka555 a ten koláčik je krásny a určite aj chutí 😉 receptik nedáš ?? a tie osáky máš pekné 🙂

lenka268
10. mar 2013

Ahojte, dnes som varila polievku slepaciu slizovu, bravcove kare na prirodno, k tomu varene zemiaky a upiekla som babovku.

lululka555
10. mar 2013

@natal12 dakujem, jablkovy som robila podla http://varecha.pravda.sk/recepty/babkin-jablkov... z polovicnej davky do okruhlej formy...je mnam 😝

levandullka
10. mar 2013

@natal12 12 plus dve tie modre zapekacie misticky

georgia333
10. mar 2013

dnes sme pripravili plnené kuracie stehná, zemiakovo-mrkvová kaša, kompot mňam

natal12
10. mar 2013

@lululka555 moja aké su tie silikonové formičky na muffiny ?? je to lepšie než forma na plech ?? 😅 lahko sa z toho vyberá z tých silikonových ??

nelinka0401
10. mar 2013

Ahojte,prispievam až teraz...konečne doma klud 🙂dnes sme využili pekné počasie..
dnes slepačia polievka s kopou zeleniny a slížikmi,mleté rezne s pyré zemiakmi a čínskou kapustou

nakup
10. mar 2013

No aby ešte nebolo foteček málo tak ešte jedná pizza

gianni
10. mar 2013

dnešné bolonské lasagne na obed a na večeru bola škvarková pomazánka s domácim chlebom a zeleninovým šalátom
a ešte ostali nejaké medovníky...

chloe001
10. mar 2013

vcera gyros, opekane zemiaky, salat,
dnes zapekane zemiaky a zeleninka so syrom, navrch jogurtovy dressing
a pecene kurca

danielaj
10. mar 2013

ahojte, u nás dnes klasika ako každú nedeľu slepačia polievka, segedínsky guláš, domáca knedľa a včerajší jablkový polozákusok, poobede sme boli na nákupoch, tak sme večerali v nákupnom centre 😀 zákusok som robila podľa tohto recepu, trochu som si ho zmenila a je veľmi dobrý http://varecha.pravda.sk/recepty/jablkovy-poloz..., ja som jablká nemixovala, len som ich popučila, aby boli aj také kúsočky, a puding som dala mandľový, je to super koláčik, puding sa dá obmieňať a vždy je výborný 😉

happy8051
10. mar 2013

u nas dnes: rybacia kremova polievka s kukuricou a s toastovanou zemlou, morcacie a kuracie prsia plnene sunkou, ementalom a nivou hranolky, ladovy salat s balsamicom, olivovym a tekvicovym olejom

lululka555
10. mar 2013

@natal12 ahoj ja som s nimi spokojna, plech nemam ,takze porovnat neviem. Vyberali sa lahucko 🙂

vieruna
11. mar 2013

Ahojte. Ja som sa vcera dala na pudingovy zavin. Neviem, ci som nepochopila system balenia, alebo bol naozaj zle napisany, ale sa mi to trochu poroztekalo, co by mi az tak nevadilo, ale ked sa nakraja, tak plnka tiez vyteka. Toto su veci co ma dokazu dost odradit, aj ked samotny kolac je chutny

womankc
11. mar 2013

@miriamr prosím ťa , pridaj recept na tú paštiku, lebo u traktora som to v albume nenašla akosi . ďakujem

womankc
11. mar 2013

@katy2 akú múku si použila???

womankc
11. mar 2013

@levandullka prosím recept

womankc
11. mar 2013

@levandullka už som našla

slavka1307
11. mar 2013

Dobrý deň. Čo použiť namiesto kyslého mlieka do tých osích hniezd inak ?

libka1
11. mar 2013

dojeme vcerajsiu zeleninovu polievku, zemiakova baba s hribami

katy2
11. mar 2013

@womankc na co? na kolace polohrubu a na chlieb spaldovu a chlebovu T650

petrisorka
11. mar 2013

Dojedame zo vcera, rezne so zemiakovou kasou a zeleninovy salat 🙂

babulka1978
11. mar 2013

menu minuly tyzden, kedze sme dovolenkovali 🙂
stvrtok:
zeleninkova polievocka
bravcove pecene, kapusta, knedla
sobota:
segedin
mala babula mala dva rocky, takze sa robila detska tvarohova torticka s jahodami a broskynami
nedela:
hovadzia polievka so zeleninou, sliziky
morcacie na prirodno
tarhona
grilovane bavorske kolienko, s domacim chlebikom, horcicou a kopcom chrenu 🙂
Dnes sa dojeda chladnicka 🙂

amdeis
11. mar 2013

Tak my sme mali pecenu kacicu, sladko-kysla kapusta, knedla a polievka z kacacich kridel a vnutornosti so zeleninou. Kolac bol krtkova torta od @danielaj, ale teraz sa mi nepodarila. Inak je vynikajuca, len teraz mi nevysla. Dnes dojedame.

womankc
11. mar 2013

@katy2 na chleba ďakujem

womankc
11. mar 2013

ja som cez víkend chatovala, robila som morčací vývar so zeleninou a rezancami / z morčacích krkov / , potom ryžu s hráškom a kuracie prsia na prírodno v šťave a ešte hovädzie dusené na soôsob gulášu a to s karotkou, zelerom a paprikou, potom sme si urobili zemiaky zapekané s kuracinou s korením na divinu , zaliate smotanou a šalátiky - jeden raz jablkovo-mrkvový a druhý krát ľadový šalát s bielym joburtom, upiekla som len tie falošné osie hniezda - mali obrovský úspech a do cesta som dala aj normálne mlieko a namiesto kyslého som dala kelímok jemného jogurtu a teda Vám poviem, to cesto bolo famózne a dnes detičkám pečiem ten mrežovník a variť neviem ešte čo budem , zrejme tekvicový prívarok s vajkom , alebo duseným mäskom

bubo1104
11. mar 2013

držková polievka , zemiaky + rybacie fašírky + kompót . A upiekla som bublaninu s 3 častí ovocia ( jablká , slivky , nektarinky ) , všetko zavárané kompóty . Vrch bude s posípkou .

michaelamilan
11. mar 2013

Prajem pekný dník.......môj včerajší rýchly a ľahký obed tak som ho celýýýýýýýý pokašlala 😀 ......Najprv mi vyvrela všetka voda v zemiačikoch, biela sklokeramická zostala totálne čierna 😀, zemiaky prihoreli tak, že ani hrniec nemôžem vydrhnúť hiiiii a aby toho nebolo málo tak som sa ešte aj popálila o paru z jatrníc, keď som otvárala pekáč 😀 Včera som mala šikovný deň a dnes pre istotu radšej nevarím a objednám si pizzu 🙂

womankc
11. mar 2013

@womankc nie jemného jogurtu , ale TVAROHU!!!!!! pardón

nikushkasa
11. mar 2013

My si dnes pochutnáme na voňavom bravčovom karé s varenými zemiačkami a mexickým kukuricovým šalátom... 🙂 🙂 😉 😉
http://tipnajedlo.sk/recepty/vonave-bravcove-kare
http://tipnajedlo.sk/recepty/mexicky-kukuricovy...