Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
caute kocky mi sme mali od soboty do dnes grilovane kura s hraskovou ryzou kuraciu polievku a cestoviny so spenatovou omackou .... a naliali sme si s mm vinko cervene mam nervy zajtra moje milovane dietatko maturuje drzte palceky ....a som zvedava ako ja idem zajtra varit nebudem vediet ani caj zaliat 😖 ale nachystala som si robotu aby mi rychlo presiel den varit ,riadit.prat a este sa venovatmalickej bosorke..
ahojte, akurat som dovarila na zajtra tarhonove rizoto, inspirovala ma @lululka555, mala som spaldovu tarhonu a dala som cuketu, mrkvu, kukuricu a hrasok a je to strasne dobre, fakt lepsie ako s ryzou 🙂
ahojte, dnes sme mali nedeľnú dojedačku - zemiakový šalát a rezne. Inak musím dodať moje kuchárky....na pár dní som nemala prístup na net a normálne som tápala, čo variť.... tu vždy nájdem super inšpirácie na obed k ďalším dňom...
@lululka555
@natal12 no dievčatá aj ja som bola včera na vode....dnes ma už len hlava bolela...
@hobit Ahoj 🙂 super, tesim sa ,ze chutilo,ja som sa ho naucila robit ,az ked som zacala chodit do tejto super temicky,tu inspirovali dievcata mna 😵
tak ja včera som urobila kapustnicu- slivky, sušené huby, kúsok údenej kosti, barania nožička, troška červenej zápražky, cesnak, majorán - neskutočná je´, mm sa ma pýtal, že či si môže dať na raňajky hehehehheh, tak ešte ráno voňala a druhé som urobila plnenú papriku, lebo som ešte mala zásobu v mraziaku mojich a náhodne jeden paradajkový džús k tomu zemiačiky, koláčik som nestihla , lebo som prišla zas neskoro 😝 , takže dnes pečiem aj mafiny mrkvové a aj ten mrežovník lekvárikový , ak sa mi podarí kúpiť trošku tvarohu, tak aj ten tam pridám a na zajtra neviem asi len rýchle špagety , lebo starší sú doma a pochybujem , že z tej papriky niečo ostane 🙂
pelné ráno......zeleninová polievka , pečený pstruh+ varené zemiaky
@titkovamiriam kde nájdem recept na tie španielske???
ranecko,, dnes segedinsky, hovadzia polievocka, a kremes.. 😉
mY dnes asi palacinky a zeleninovu polievku,mam zvysnu brokolicu, a idem UPRATOVAT!!!!
ahojte ..
hraškovo zeleninová polievka,kurací perkelt /z horný stehien/ ,kolená a hlavkovy šalát..
ahojte,my dnes zeleninová polievka so šošovicou a deti šúľance a my zemiakovo-mrkvové placky
Ahojte. My dnes na veceru spenat s opekanymi zemiakmi a prazenicou. Deti si rozkazali bananovu babovku na ranajky, tak este vecer upeciem .
Ahojte.Baby napiste mi recept na zemiakove placky idem ich 1krat robit.Diky.
My dnes plnena paprika a zo zvysku plnky obycajne gulky pecene v trube, lebo 1. Sa mi gulky VZDY rozvaria, ci dam viac vajec, ci pomucim, ci varim pomaly, alebo kratko, proste vzdy 😝 a po 2. Lebo deti nejedia rajcinovu omacku 😖
Ale vonia to tu krasne, tak letne 🙂
dnes len kelová polievka s párkou ,nejako nám nechutí jesť...
ahojte, dnes zeleninova polievka ,kuracie prsia na prirodno s ryzou 🙂
hrachová polievka, halušky s kyslou kapustou 🙂

brokolicova polievka, peceny bocik so stuchanymi zemiakmi a celozrnne palacinky(do cesta som na vylepsenie dala aj dve nasyruhane jablcka) s domacim jahodocym dzemomom '-)