icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

romea
11. mar 2013

brokolicova polievka, peceny bocik so stuchanymi zemiakmi a celozrnne palacinky(do cesta som na vylepsenie dala aj dve nasyruhane jablcka) s domacim jahodocym dzemomom '-)

anavila
11. mar 2013

@rastulka tak tá torta je BOMBA bombová!!!už na pohľad teda!!!

veve39
11. mar 2013

@bronia13 skvele, vdaka za recepty...ty si robila z tej gulatej ryze ? ja som z nej este nikdy nerobila, robievam take "slovenske" rizoto, z podlhovastej ryze, chcela by som skusit aj z gulatej....

miruska73
11. mar 2013

caute kocky mi sme mali od soboty do dnes grilovane kura s hraskovou ryzou kuraciu polievku a cestoviny so spenatovou omackou .... a naliali sme si s mm vinko cervene mam nervy zajtra moje milovane dietatko maturuje drzte palceky ....a som zvedava ako ja idem zajtra varit nebudem vediet ani caj zaliat 😖 ale nachystala som si robotu aby mi rychlo presiel den varit ,riadit.prat a este sa venovatmalickej bosorke..

hobit
11. mar 2013

ahojte, akurat som dovarila na zajtra tarhonove rizoto, inspirovala ma @lululka555, mala som spaldovu tarhonu a dala som cuketu, mrkvu, kukuricu a hrasok a je to strasne dobre, fakt lepsie ako s ryzou 🙂

aadulik2110
11. mar 2013

ahojte, dnes sme mali nedeľnú dojedačku - zemiakový šalát a rezne. Inak musím dodať moje kuchárky....na pár dní som nemala prístup na net a normálne som tápala, čo variť.... tu vždy nájdem super inšpirácie na obed k ďalším dňom...

aadulik2110
11. mar 2013

@lululka555
@natal12 no dievčatá aj ja som bola včera na vode....dnes ma už len hlava bolela...

titkovamiriam
11. mar 2013

u nas po prazdninach vrtulkova a španielske bez zatačania

bronia13
11. mar 2013

@veve39 no vidis to je super napad, ta gulata sa vola "rizotto" ryza, hm hladala a hladala som nejaku tak som nasla len obycajnu, ale ak mas gulatu daj tu urcite 😉

veve39
11. mar 2013

@bronia13 este ju nemam, ale da sa v pohode kupit, tak asi vyskusam...v zivote som nerobila prave "talianske" rizoto, len take "po slovensky" 🙂 a uz chcem vyskusat aj nieco nove...len aby mi to doma zjedli 🙂

trudka4
12. mar 2013

@lencyca můžu poprosit recept na tyto krásné buchtičky ?

trudka4
12. mar 2013

@ellit Ty jsou nádherné. Můžu poprosit recept ?

lululka555
12. mar 2013

@hobit Ahoj 🙂 super, tesim sa ,ze chutilo,ja som sa ho naucila robit ,az ked som zacala chodit do tejto super temicky,tu inspirovali dievcata mna 😵

womankc
12. mar 2013

@miriamr ďakujem medzičasom som tu našla, niekomu si to preposielala 🙂

womankc
12. mar 2013

tak ja včera som urobila kapustnicu- slivky, sušené huby, kúsok údenej kosti, barania nožička, troška červenej zápražky, cesnak, majorán - neskutočná je´, mm sa ma pýtal, že či si môže dať na raňajky hehehehheh, tak ešte ráno voňala a druhé som urobila plnenú papriku, lebo som ešte mala zásobu v mraziaku mojich a náhodne jeden paradajkový džús k tomu zemiačiky, koláčik som nestihla , lebo som prišla zas neskoro 😝 , takže dnes pečiem aj mafiny mrkvové a aj ten mrežovník lekvárikový , ak sa mi podarí kúpiť trošku tvarohu, tak aj ten tam pridám a na zajtra neviem asi len rýchle špagety , lebo starší sú doma a pochybujem , že z tej papriky niečo ostane 🙂

betka22betka
12. mar 2013

pelné ráno......zeleninová polievka , pečený pstruh+ varené zemiaky

womankc
12. mar 2013

@titkovamiriam kde nájdem recept na tie španielske???

snu
12. mar 2013

ranecko,, dnes segedinsky, hovadzia polievocka, a kremes.. 😉

anavila
12. mar 2013

mY dnes asi palacinky a zeleninovu polievku,mam zvysnu brokolicu, a idem UPRATOVAT!!!!

mata71
12. mar 2013

ahojte ..
hraškovo zeleninová polievka,kurací perkelt /z horný stehien/ ,kolená a hlavkovy šalát..

marionetta
12. mar 2013

ahojte,my dnes zeleninová polievka so šošovicou a deti šúľance a my zemiakovo-mrkvové placky

vieruna
12. mar 2013

Ahojte. My dnes na veceru spenat s opekanymi zemiakmi a prazenicou. Deti si rozkazali bananovu babovku na ranajky, tak este vecer upeciem .

1977
12. mar 2013

Ahojte.Baby napiste mi recept na zemiakove placky idem ich 1krat robit.Diky.

mirage
12. mar 2013

My dnes plnena paprika a zo zvysku plnky obycajne gulky pecene v trube, lebo 1. Sa mi gulky VZDY rozvaria, ci dam viac vajec, ci pomucim, ci varim pomaly, alebo kratko, proste vzdy 😝 a po 2. Lebo deti nejedia rajcinovu omacku 😖

Ale vonia to tu krasne, tak letne 🙂

eva7780
12. mar 2013

my dnes este dojedacky z nedele,akosi som vela navarila 😀 a vcera som robila domace pomazankove maslo podla receptu od @traktor ,s oprazenou cibulkou,je vyborne 😵

dadka75
12. mar 2013

@mirage Skús pridať do guliek trošku solamylu, alebo maizeny.... aj mne sa vždy rozvarili a potom mi mamina poradila jej fintu 🙂🙂

eva7780
12. mar 2013

@mirage aj mne sa vzdy rozvaria 😠 nechapem preco,aj som sa kadekoho popytala na recept,ale mam pocit,ze sa rozvaria len mne 😅 dokonca dakedy aj s papriky plnka vylezie,sice sa to zje,ale ledva tam vopcham naberacku take to je huste 😀 😀 @dadka75 nabuduce vyskusam tvoju fintu

nelinka0401
12. mar 2013

dnes len kelová polievka s párkou ,nejako nám nechutí jesť...

lululka555
12. mar 2013

ahojte, dnes zeleninova polievka ,kuracie prsia na prirodno s ryzou 🙂

vivusika
12. mar 2013

hrachová polievka, halušky s kyslou kapustou 🙂