Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 ja som pred dvoma týždňami poschovávala kompletne všetky zimné veci heheheheh, dnes ráno kutrali v pivnici najstaršia aj syn čižmy heheheh , tu je tak asi kolo 1 stupňa, ale do piatku tie mínusy majú aj sem dôjsť a je tu dosť ostrý vietor
Ja som nechala kazdemu jedny cizmy a jednu ciapku a sal. Vsetko man zbalene.. snad za par dni to povoli
Dnes zemiakovy paprikas s klobaskou a cesnakova polievka s opecenym chlebikom a udenym syrom 😝 a zemiakovy domaci chlebik idem piect xi
@ifkael nad tou aj ja dlho premýšlam..asi na budúci týždeň bude ale my ju jeme tiež len s chlebom..tá knedla mi tam nejako nepasuje 😀
@nelinka0401 s chlebom? Ja jem len omacka - a paprika plnena... alebo gulka. Lebo ved ryza tam je a maso tiez.
Ale chlapov nasytit treba...tak u nas to jedia s knedlou alebo zemiakmi. Ako kto..
Dnes kuracie prsia na Sicílsky spôsob 😀
@ifkael 😀 u nás sú naučený skoro každú polievku jesť s chlebom.a minule ma už skoro prekotilo ked som zbadala ako si Peťo krája chlieb k zapečeným cestovinám..... 😠 😠
Dojedáme zo včera: polievka boršč a parené buchty. Aspoň jeden voľný deň, keď nemusím variť 🙂
@lululka555 inak perkelt-paprikas je moj vecny chaos, asi to tak aj zostane...ja to volam pre istotu "kura na smotane" 🙂
@veve39 to sme teda dve 😉 ja som inak z domu zvyknuta na paprikas - so smotanou. 😉
na dnes som varila zemiaky na paprike 🙂
dnes zapekana aljaska treska, vyprazana aljaska treska + ryza
Toto bola rychlovka pre navstevu- zapekane ciabatty s mozarellou a rajcinami s cesnakom, a dnesna babovka, robim ju vzdy s kyslou smotanou alebo bielym jogurtom, co prave mam. Piskota je potom stavnata, nedrobiva.
My mame dnes masko na stave s celozrnnymi haluskami
my máme kuracie prsia na smotane s hranolkami
A my spenatovu polievocku a granadir.....
@ibajeho ahoj, už som hlasovala, je zlatý ten pokladík......
@mirage aké paradajky si dala? normálne alebo sušené? ja mám veľmi rada takéto zapečené hamky...
@betka22betka Lupane z konzervy, len zmiesane s cesnakom. A okraje potrete oliv. olejom
@betka22betka dakujem krasne, si zlata 🙂
@lululka555 u nas asi aj mamina mala v tom chaos, takze to vzdy bolo "kura na smotane"
Dnes zemiaky napokyslo + pečené rebierka 🙂
u nas bol vcera granadir, dcerka vstala dnes rano s teplotou 😒, pricom vecer jej estre nic nebolo, tak jej varim zeleninovu polievocku, vecer by som chcela urobit ryby - pstruhy na masle so zemiakmi
predvcerom som robila prvykrat tento kolacik - orechovo-medove trojhranky z albumu @danielaj, taka predvelkonocna testovacka, boli ako som aj ocakavala vyborne
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=96908

Dnes plnena paprika od svokry.. chlapi s knedlou- co nechapem tuto kombinaciu...a ja ako polievku=hlavne jedlo.