icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
14. mar 2013

@veve39 aj ja som uz studovala ten recept,vyzeraju super 🙂

alexada
14. mar 2013

@nakup ako robis tie spenatove halusky, napis prosim aj recept na tu omacku, dakujem

baryana
14. mar 2013

ahojte, viete mi niekto poradit? idem robit orechy v mede a neviem, ci je nutne med zohriat a ci je treba davat hotove pohare do pary. robievate to niekto?

veve39
14. mar 2013

@lululka555 su super, ja som planovala spravit ich na Vianoce, akosi nevyslo, tak ich upeciem teraz na Velku noc...dala som viacej orechov, ako je v recepte - cca 280g, preto som pridala aj med a cukor, no toho som mohla dat menej, boli mi trochu prisladke, ale inak vyborne 🙂...super je dat tam kyslasty dzem, mala som uz len malinko ribezloveho, musela som doplnit malinovym, pricom ten ribezlovy mi tam koli kyslosti pasoval viac

lululka555
14. mar 2013

@veve39 a po upeceni je to mäkkucke ,nestvrdnu?

womankc
14. mar 2013

@nelinka0401 mne ani chleba ani knedla , u nás sa to jedlo s varenými zemiakmi , ale zas u nás v českej rodine bol jeden chlapík, čo jedol ku všetkému len knedle aj ku pečenému kuraťu, nie kysnutá, tam sa robí taká , s práškom do pečiva, čo sa tam dáva nakrájaný rohlík , jeho žene s tým išiel strašne na nervy, lebo furt varila len knedle

veve39
14. mar 2013

@lululka555 su dost makke, vyborne...akoby prave statim este zmakli

katja78
14. mar 2013

@veve39 určite vyskúšam aj ja tie trojhránky, vďaka za inšpiráciu, aj za tú predošlú - jablkový koláč s orechami a šľahačkou...po ňom sa u nás za jeden deň zaprášilo, a to sme len štyria boli na neho 😅

hobit
14. mar 2013

losos a tuniak na masle, brokolica na pare, zemiakova kasa a cokoladovy kolac bez muky 🙂

daniela1978
14. mar 2013

dnes sa bude dojedať včerajšia večera 🙂 špagety a domáca bolonská omáčka, ktorej som urobila za plný hrniec, takže ju ešte dnes aj zavarím 🙂

zklimekova
14. mar 2013

paradajková polievka od včera, kuracie soté so zelenou fazuľkou, ryža 🙂

motylek17
14. mar 2013

@ivetka1981 das mi recept na ten kolacik??? vyzera uzasne...

olo2003
14. mar 2013

Dnes fazuľová polievka so zeleninou a ovsennými vločkami, doje sa ryžový nákyp zo včera. Dnes som v lidli kúpila vanilkové lusky v akcii, tak idem skusiť urobiť vanilkový cukor.

darka2001
14. mar 2013

Tak kočky idem sa chvaliť,včera som robila svoje prvé chili con carne,robila som tak menej ved čo ak by to domacim nechutilo,alebo by sa mi to nepodarilo a všetci ma srpdli,prečo je toho tak málo hrniec bol prázny raz dva 🙂 🙂 🙂
vdaka za recept

petrisorka
14. mar 2013

@darka2001 ahoj, mozes mi do IP napisat recept? Dakujeeem 🙂

miruska73
14. mar 2013

ahojte tak mimame dnes este tu ostrokyslu pol. malej som robila teda aj nam na zajtra zeleninkovu s bazalko krupicovymi haluskami a jablkovu zemlovku a pre mm farmarske zemiaky lebo zemlovka je pre neho zakusok 😀 😀 😀 😀 tak dufam ze bude aj na zajtra zase sa mi nakopilo zehlenie tak zajtra pozehlim a upracem....

miruska73
14. mar 2013

@gianni vyzera fajne hodis receptik? 😵

sweetlemon
14. mar 2013

@darka2001 ja mam tiez uzasny recept na chilli con carne, vzdy to hned zmizne 🙂 skoda, ze ked kojim, musim odolavat 😝

lea231
14. mar 2013

dnes to je paella s morskymi plodmi (tigrie krevety, kalamare, slavky) a dezert makovo-jablkova strudla, k tomu si davam biele chladene vinko Chardonnay z Casablancy 🙂

bronia13
14. mar 2013

dnes plnenu papriku (konecne aj spaprikou lebo som to vzdy varila bez papriky,lebo ked som to sla varit vzdy som mala doma vsetko len nie tu papriku, no a teraz ju mam) k tomu varim zemiaky,viem ze knedla je lepsia ale tu sa to da kupit len v nejakej nasej restike, tak sme si zvykli na zemiaky 😉

zajtra kedze je este stale post tak som videla ze mam este plno hub tak urobim hubovo zemiakovy gulaz:-0 gulazoveho korenia mam plno tak nech sa minie 🙂

bronia13
14. mar 2013

@sweetlemon chilli som robila v sobotu, a vsetko z polotovarov, mala som to hotove za par minut a bolo to vynikajuce 🙂 my si navrch davame nadrobno nasekanu cibulu, postruhany syr a kyslu smotanu -(tu v USA sa to tak je) mozno doma trochu inac..

gianni
14. mar 2013

@miruska73 na cibulke som si podusila huby,potom som pridala mrazenú zeleninu,vo wok panvici som si orestovala tofu(10min.som ho mala naložené v ol.oleji,soj.omacke,soli a korení),pridala som tam tú hubovú zmes a nakoniec primiešala už uvarenú ryžu, toť vsjo 🙂

nakup
14. mar 2013

@alexada Ahoj špenátové halušky: jeden špenátový pretlak rozmrazíš dám 3 - 4 strúčiku cesnaku, 1 vajce, osolím, a hladká múka aby cesto bolo hustejšie môžeš skombinovať s polohrubou múkou a uvaríš v osolenej vode tak 10 min. Omáčka : nakrájaš si šunku na kocky do hrnca som dala maslo opiekla šunku zaliala mliekom osolila, ovegetila a nechala privrieť pridala som 6 trojuholníkov syru keď sa rozpustili som si vymiešala šľahačkovú smotanu s hladkou múkou a zahustila na požadovanú hustotu na záver som primiešala pokrájanú pažítku dobré a rýchle 🙂

limoncino
14. mar 2013

dnes máme fazuľovú polievku s haluškami a druhé mám od včera, kuracie mäso s pórom a broskyňami.

darka2001
14. mar 2013

@bronia13 presne so smotanou na vrchu a petrž vnatou jedna basen 🙂

womankc
14. mar 2013

@lea231 ty ma privedieš na pokraj zúfalstva 😀 milujem morské plody béébéébébébébééb

lea231
14. mar 2013

@womankc ved aj ja ich milujem a v poslednej dobe sa ich neviem dojest .... 😎

mirage
14. mar 2013

@bronia13 My plnenu papriku jeme so zemiakmi 🙂

Ja do chilli con carne davam aj trochu horkej cokolady 😉

titkovamiriam
14. mar 2013

dnešna paradajkova a čina