icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

reni1512
16. mar 2013

Fazulovu so zeleninkou a domace kocky 🙂, dukatove buchticky domace s kremom 🙂

pakin
16. mar 2013

Tak dneska dojedáme polievku a 1x som urobila slivkové knedle. Celkom dobré 😉

pakin
16. mar 2013
anelisa
16. mar 2013

@sandy312 zatial najlepsie muffiny, ktore sme robili http://www.muffinrecipes.net/chocolate-muffin.html .....akurat si idem prepisovat recept do mojej kucharskej knihy, nech je poruke 🙂
U nas dnes morcaci vyvar, vysmazany karfiol, zemiaky a tatarka.

snu
16. mar 2013

@nakup no to moze byt,, ja a krcna chrbtica sme neni dobre kamaratky od asi 8rokov.. a teraz maly sa uci chodit,tak som stale pokrcena,,ale vzdy mi zaberali lieky a terazz nic

snu
16. mar 2013

@natal12 uz som pojedla vsetko 🙂 no asi musim len vydrzat,, sak ono to prejde,, len ma mrzi,ze takto nemam ani naladu sa s detmi hrat,, ☹

janaal
16. mar 2013

U nás dnes cícerovo-zeleninová polievka a mäsovo-syrové lazagne 🙂

lovely_choice
16. mar 2013

...bryndzové halušky 🙂 mňam

lovely_choice
16. mar 2013

@pakin vyzerajú super 🙂 my sme mali vcera slivkové ... ale pirohy 🙂

tosijo
16. mar 2013

Poraďte nejaké recepty, kde využijem tieto suroviny (aj jednotlivo 🙂 ) Mám ich veľa a neviem čo s nimi 🙂 Ďakujem

nakup
16. mar 2013

Ahojte mi dnes polo - zdravo ... kapustnica so smotanou údeným a klobáskou a šalátik s kuracím mäsom, syrom a opečenou bagetkou potretou maslom a bazalkou syn " chce " chudnúť jak dlho vydrží som zvedavá 😀

rastulka
16. mar 2013

Ahojte 🙂 My dnes paradajkova polievka a tiež slivkove knedle 😀 😀 😀 a pre hladošov ešte mame segedin s knedlou zo včera 😉

macka23
16. mar 2013

Slivkovy kolacik 🙂

natal12
16. mar 2013

@snu verim ti aká to bolest ☹ mne tiež nie vzdy zaberie liek tam som sa pomylila zabudla ti napísat, ale ked ma bolí hlava tak pijem vela cerstvý vzduch ale ani to nepomáha 😒

natal12
16. mar 2013

@nakup aj ja chcem chuddnut ale nedá sa mi to 😀 😀

titkovamiriam
16. mar 2013

@pakin hrudkovy,u nas sa nic co je odtucnene nepouziva 😉 ,poriadne som ho vymiesala s cukrom a jednou kyslou smotanou

dnesne menu kuracia polievka a mäsko s kyslými uhorkami na smotane s haluskami

gianni
16. mar 2013

zo včera rascová polievka s vajcom a zajac na horčici a mrkve s cestovinou alebo ryžou...

titkovamiriam
16. mar 2013

@tosijo tak ten kukuricny skrob na hocico co chces zahustit,omacky,čina,masko,tie zeltiny na kolaciky,hociake,tie kremy ties do kolacov alebo len tak do misky.Ked mas toho vela tak ja by som vymiesala tie kremy,dala niake ovocie a hotovo alebo ovocie len tak zaliat zelatinou

tosijo
16. mar 2013

@titkovamiriam chcela som nejaký konkretny recept 🙂

katy2
16. mar 2013
abriela
16. mar 2013

chlebova polievka, cestoviny s tuniakom a syrom

titkovamiriam
16. mar 2013

@tosijo prepac ,ja že tak vseobecne,to musi poradit niekto druhy ja to moc nepouzivam 😉

iinuska
16. mar 2013

pecene kuracie stehna na kyslej kapuste s pecenymi zemiakmi

sandy312
16. mar 2013

@anelisa nemas to nahodou po slovensky,lebo mne to vyslo po aj a dala som to do prekladaca ale blbosti mi tam vysli

tosijo
16. mar 2013

@titkovamiriam v pohode, ani ja to nepouživam, len sme to dostali a je mi to luto vyhodit 😀

mitka2007
16. mar 2013

ja som dnes varila sosovicovu polievku a druhe bolo domace kysnute buchty s tvarohovou plnkou...v zivote som lepsie nejedla...lahucke,makkucke,jemnucke,skratka GENIALNE!!!!!

gabka11
16. mar 2013

@gucz hmmm vyzerajú super 🙂 aké cesto robíte? poradíte mi dobrý recept? ďakujem

gabka11
16. mar 2013

ja som včera narobila plný vandlík zemiakového šalátu, rezne, ryby.........a už nič nie je ☹ pomoc, mne sa už nechce variť 🙂

nakup
16. mar 2013

@natal12 treba mať pevnú vôľu a vedieť odolávať

nakup
16. mar 2013

@zuul ja robím takto nakrájam kapustu osolím a nechám postáť ona zmekne na oleji opražím cibulku pridám kapustu premiešam a pridám ešte sol, vegetu, mlete čierné korenie zalejem malým množstvom vody ak zovrie v troche vody rozmiešam cukor s octom a vlejem do kapusty ona je potom taká sladkokyslá na záver niekedy ak je už kapusta mäkká tak si v šľahačkovej smotane rozmiešam múku a vlejem do kapusty tá smotana dá taku jemnosť tej kapuste 🙂