icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

trasko
16. mar 2013

ahojte.tak u nas hubova kysla s ud.kolenom a kolbasom,fazula na kyslo s tym istym dietnym,kedze syn nema rad hriby.a palacinkyyy

danielaj
16. mar 2013

ahojte u nás dnes fazuľová omáčka na kyslo, posúch so smotanou, slaninkou a cesnakovou pažítkou, pečené zemiaky, jaternice a pudingový pletenec

danielaj
16. mar 2013

@fattamorgana ja tie rezance s krupicou robievam často, máme ich veľmi radi, aj pirohy aleboovocné guľky s tým posýpam, na masle opražím krupicu, zalejem trochou vody, popražím, aby zostala sypká a je to 😉
@malalucka3 u mňa v labume skoro na konci 😉

danielaj
16. mar 2013

@sandy312 kuk môj album, mám tam viaceré odskúšané recepty na muffiny 😉

irriss
16. mar 2013
anelisa
16. mar 2013

@sandy312 ja som narocky hladala recept pisany po anglicky, lebo slovenskych som uz vyskusala zopar a stale sa mi zdali o nicom 🙂 toto je prvy recept, s ktorym som naozaj spokojna 😵
2/3 salky kakaa
2 velke vajcia
2 salky muky (ja som dala polohrubu)
1 salka cokoladovych cipsov (dala som na kusky nalamanu jednu horku cokoladu)
1/2 salky cukru
2 cajove lyzicky sody
1 1/3 salky mlieka
1/3 salky oleja
1 cajova lyzicka vanilky (nemala som, dala som len vanilkovy cukor)
1/2 cajovej lyzicky soli
V recepte pisu, ze zvlast zmiesat mlieko a vajcia a tak zmiesat s ostatnymi surovinami, ale podla mna sa moze vsetko zmiesat naraz spolu.
Nech sa vydaria, ak sa rozhodnes vyskusat 🙂

henca74
16. mar 2013

u nas dnes langose 😉 a odhodlala som sa upiect skoricovy veniec 😵 😵 😵 je fantasticky 😉

gucz
16. mar 2013

@gabka11 recept je o stranu či dve ďalej

katkas1
16. mar 2013

dnes kuraci paprikas s haluskami, taj jablkova studla a zajtra kuraci vyvar a bravcove rezne so zamikovou kasou a ladovym salatom, nechelo sa mi vymyslat 😀

petrisorka
16. mar 2013

@veve39 ahoj odpovedam az teraz, nebola som na nete... Klasika spravis si fasirky o velkosti aka ti vyhovuje, trosku obalis v struhanke a ukladas na plech. Ked su vsetky ulozene, ja som podliala olejom a trosicku, take male pasiky poliala vrch fasirky a dala piect pri 180 stupnoch vo vyhriatej rure 30 minut z jednej strany a 30 z druhej strany, pekne som si ich pootacala, nic sa neprilepilo a bola aj stavicka na poliatie zemiakov - ja som robila zemiakovu kasu 🙂 A toto boli cisto z hovadzieho maska, ak mas pliecko bravcove tak ti pusti viac stavicky 🙂

rastulka
16. mar 2013

@henca74 Mnááám 😝 😝 😝

henca74
16. mar 2013

@rastulka veru mnam 😉 je vyborny, len ma jednu chybu, je ho maaaaalo 😀 😀 😀

gabka11
16. mar 2013

@gucz som asi slepá, neviem to násjť ☹

rastulka
16. mar 2013

@henca74 U nas je sladkeho vždy malo 😝 😀 😀 😀

nikita308
16. mar 2013

Dnes slepačí vývar s rezancami, parené buchty, na zajtra vývaru zostalo a pravdepodobne bude gyros, ryža, hranolky, ale možno sa to aj zmení.... 😀

henca74
16. mar 2013

@rastulka ja som mäsova 😝 sladke nemusim 😉 ale moji dvaja maju sladke radi 😵 😵 😵

nelinka1311
16. mar 2013

ahojte,pekne ste tu povarili,samé mňamky.My dnes rezance s makom a zajtra opekané kurča so šampionovov omáčkou a makaróny k tomu a kuracia polievka

amdeis
16. mar 2013

U nas dnes bola kelova polievka a pecene kuracie kusky s ryzou. Na zajtra bude borsc a domaca pizza. Popoludni mozno spravim kolac z kysleho mieka.

soniatko
16. mar 2013

@amdeis prosim ta, nenapisala by si mi, ako robis ten borsc? dakujem

chantalle
16. mar 2013

Vcerajsie spizy zo zemiakov, klobasy, cibule, sojovych fasirok a dnesny zakusok....

ivetka1981
16. mar 2013

...Moje malé pohostenie pre oslávencových hostí(Maximko mal rôčik)...

lienka2
16. mar 2013

@chantalle krasny kolacik, co je to?

gucz
16. mar 2013

@gabka11 páči sa 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-ako-z-pi... do cesta ale dávam obyčajný olej, nie olivový

ematko29
16. mar 2013

žienky poradťe,myslela som,že mám v mrazáku bravčovú kosť atak som nič na polievku nekupovala.ateraz pozerám ,že nemám 😕 mám tam len bravčové mäso z toho asi polievku neuvarím čo? ☹

gabka11
16. mar 2013

@gucz ďakujem mńam už teraz mám chuť 🙂

trudka4
16. mar 2013

Dnešní chuťovečka Česnekové trojúhelníčky.

chantalle
16. mar 2013

@lienka2 Kuk moj fotoblog, je tam aj recept - orechovy zakusok.

tanicka696
16. mar 2013

Nemate nejaky dobrý recept čo urobiť zajtra na obed z bravč.stehna s cestovinou,hladam hladam a žiadny zaujimavy recept som nenašla 😒

zklimekova
16. mar 2013

@natal12 čo to?, žeby jarná únava ?

natal12
16. mar 2013

@zklimekova nie , nie 😢