Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nelinka0401 prosím ťa podla akého receotu robíš pizzu ??
@veve39 pekny zoznam, vidiet ,ze mas rad vsetko medovnikove :pardubicke,medovy zavin a tie orechove trojhranky 😉
ja som pardubicke robila na vianoce a boli mnam aj sa mi dobre robili,a tie trojhranky niekedy musim vyskusat,recept som si odpisala.
ja urobim len ten zavin medovy a ovocnu torticku 🙂 tiez cestujeme na velku noc
@lululka555 ako pises, vidiet co mam ja rada 🙂 ...aj pri skrtani niecoho zo zoznamu to bude nieco z mojich oblubenych ..🙂
@veve39 juuuj a napisala som ,ze,, rad,,.. sa az hanbim a neda sa to opravit 😒
@natal12 ale áno 🙂 Masko opražíme na cibuľke, pridáme uhorky, potom zalejeme vodou a necháme zmäknúť masko. Keď je mäso mäkké dochutíme horčicou a korením. Ja som dala do toho ešte rascu (len málo). A uhorky som dala trošku neskoršie, lebo sú už aj tak mäkké a nechcela som aby tam rozišli, tak že keď bolo masko len takmer mäkké, vtedy som dala uhorky. A nakoniec som zahusťovala múkou, lebo mi zdalo veľmi riedke. 😉
@lululka555 vsak ja som si to vobec nevsimla 🙂 🙂 🙂 , kontext bola jasny
@veve39 to kakao vyzera to ako plnka. Dobre si to vylepsila. Tu je moja verzia rafaela 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=50185
@daniette jéj dakujem
@natal12 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14937 nech sa páči,už iné cesto nerobím 🙂
baby prosim vas.. pred par dnami tu bol recept na chlebove..... obalene do sunky a upecene v rure...receptik by som 🙂 mame stary chlebik a to mi tak utkvelo v pamati. Dakujeeem
Noo mali sme masko na hubach, s hubovou omackou a ryzu, pecene zemiaky a na zajtra bude privarok so zelenou fazulkou zemiakmi a smotanou..🙂
@daniz neviem, ktoré máš na mysli? pozri môj album, či tam nie sú, mám tam všetko za posledný rok, čo som piekla 😉
@vieruna som rada, ďakujem za pekné slová, jasné, že pridávať recepty budem, len pracujem do 15:30, kým sa dopracem domov je takmer pol piatej, to vieš autobusy 😒 nikdy nejdú tak, ako by som potrebovala, tak naozaj času je pomenej, ale chýba mi to tu, ke´d som si sem sadla poobede, ke´d malá zaspala a relaxovala som tu, ja budem z tých slaných jedál klasika veľkonočnú kuklu-pečku, vaječná tlačenka tiež nesmie chývbať a minulý rok som prvýkrát robila veĺkonočnú hrudku a veľmi chutila, tak aj tú 😉
@gabriella7 mamina tam dáva ešte aj červenú sterilizovanú kápiu okolo vajíčka 🙂
vcera bravcove na hrasku s omackou k tomu kolienka, bolo aj dnes,zajtra budu asi dukatove buchticky
@nelinka0401 dakujem moja 🙂
dnes len taka rychlovka: opecene paprikove tofu s cestovinami
@irsina83 Ako si prosim robila to hovädzie? Ďakujem 🙂
@levandullka Ingrediencie: 2PL olivového oleja
500g hovädzieho stehna
1 cibuľa
3 ČL kari korenia
1 ČL curcumy
čili paprička alebo sušené čili
4PL paradajkového pretlaku
3PL citrónovej šťavy
1/2 ČL drveného kmínu
1/2 ČL mletého koriandru
5cm dlhý kus zázvoru
3ks cesnaku
Postup: Mäso si nakrájame na väčšie kocky, zázvor a čili papričku na nasekáme na drobno, cesnak na plátky. Na oleji opečieme zázvor, čili, cesnak a mäso a opekáme 5 minút, potom pridáme kari korenie, curcumu, kmín, mletý koriander, dobre premiešame a opečieme ďalšie 3 minútky. Pridáme 2 poháre vody, paradajkový pretlak a citrónovú šťavu, premiešame a privedieme k varu. Varíme približne hodinu až hodinu a pol (záleží od mäsa)
@irsina83 Ďakujem pekne 🙂
@abriela moja do toho koláčika z vajička kokosového myslim do plnky može ist aj takéto mlieko do kávy ??
u nas dnes pizza 😉

@pakin moja prosím ťa nenapíšeš mi recept namesko na uhorkách s ryžou ?? 🙂 dakujem pekne 🙂