Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte, dnes šampiónová polievka, rizoto ... kočky, ktoré chceli recept na srnku, ešte nedorazil, pourgujem dnes 🙂
Baby dukátové buchtičky sa po upečení potieraju ešte nečím olej alebo niečo ?? 🙂
@raza hej robievam ja používam večšinu rum alebo cukrový rozvar 😉 dáš si variť vodu z kryštalovým cukrom, počkáš kým sa cukor rozpustí a vypneš 🙂 ja večšinu počkám kým vychladne, alebo ešte polievam cukrovo-citronovým rozvarom ten ide aj do bratislavských rezov. A k téj káve sprav klasickú kávu a cez sitko prelej nech ten sós ide preč nech máš len kávovú vodu dúfam že ma chápeš ?? 😀
Ahojte, tak ja dnes len tak narýchlo, pretože bojujem s chorobou (zatiaľ vyhrávam), dala som piecť jaternice s varenými zemiakmi a mm prišiel skôr z práce, tak som urobila megarýchly jablkový koláčik. Idem ho mrknúť do rúry, nech mi megarýchlo nezhorí 😀
dnešné doobedie sme strávili s detmi pri očnej tak na rýchlo som zbúchala zeleninovú polievku(nastruhaná mrkva a kaleráb),zo včera máme kur.stehná a urobila som k nim zem.kašu..
u nás len dojedanie- francuzske zemiaky a lečo. a idem hladat nejaký super recept lebo zajtra pride inšpekcia- možna svokra s dcerou a vnučkou( a obe sa vystatuju ako super varia- haha)
ja dnes skúsim ten zapekaný peceň , alebo chlebové placky, ale asi najskôr vrabčie hniezda, to je tiež zo staršieho chleba. 🙂
Dlho som rozmyslala co dnes na obed a nakoniec som sa rohodla ze spravim kohuta na vine 🙂 🙂 🙂
http://tipnajedlo.sk/recepty/kohut-na-vine
dnes gulas a bude aj na zajtra a o chvilu ideme vinsovat tak sa najeme aj tam 😉
@gpalusova taketo super si mi pomohla 😵 vdaka
dnes mame masove gulky v paradajkovej omacke 🙂
ja som vcera robila kralovsku zemiakovu polievku s opekanymi rozkami, spagety s bolonskou omackou, syr, a dnes polievku dojedame a robila som segedin 🙂
waaaaau.....krasne su 😨 😵 😵 😵
Co sa mi dnes este pokazi? 1. zlomila som roh hlbokeho taniera na polievku 2. vysavac uprostred vysavania odmietol poslusnost a vypol sa ...co este? ach jaaaj, esteze som stihla navarit
Ahojte. Ja som dnes robila špenátové halušky, ktoré pôjdu do mrkvovej polievky, teda ak ostanú, lebo zatial polievka nie je hotová a halušky sa papajú s tvrdým syrom navrchu. 🙂 No a robila som domáce maslo, takže len tie samotné halušky s tým maslom sú super.
Tak u nás dnes hovädzie na šampiónoch s tarhoňou 🙂
Ahojte poraďte niečo rýchle a bezmäsité ? Dochádza mi už fantázia 🙂

@veve39 vola sa to Alnatura pripravok na salatovy dressing na taliansky sposob - su to 3 vrecka v priesvitnej folii a dala som za to necele euro. Len pridas vodu oliv. olej a citron/ocot podla navodu a vylejes na zeleninu. Fantastikus 😀