icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gelinka75
20. mar 2013

@womankc uz som kupila sankvik 😝 len asi urobim piskoty po svojom lebo tie co boli v recepte sa mi nepacia 🙂

gelinka75
20. mar 2013

@womankc xixi ved nech slintaju a hlavne pecu 😀

womankc
20. mar 2013

@gelinka75 ja som mala taký dobrý predpis doma naň skúsim to pozrieť , či nemám lepší recept a zabudla som aj na ten jahodový, čo som včera sľúbila musím sa polepšiť

luciferova
20. mar 2013

@kate95701 dik za recept na kocku, uz davnejsie som sa tu na nu pytala, no nik mi neodpisal. Az teraz ty 🙂

abriela
20. mar 2013

@gelinka75 @womankc za tie 2 dni co som tu viac, som si ulozila kopu uzasnych kolacikov. Vdaka zienky. Terza uz len vybrat co upeciem

mitka2007
20. mar 2013

som dnes varila ze : zemiaky,kuracie masko na stave a tekvicovy privarok... 😉

zuzana76
20. mar 2013

tak ten vyssie mnou spominany zakusok som uz chutnala, na moj vkus je dost sladky, cakala som nieco osviezujucejsie. Som zvedava co povie MM, on je dost velky kritik, este,ze som tam namiesto jahod dala aspon tie cernice, aspon trosku kysele je to.

vivusika
20. mar 2013

upiekla som pizzu a sme sa dojedli 😀

vieruna
20. mar 2013

@danielaj, @abriela, @womankc aj ostatne dievcata, na akej cca teplote peciete briosky a sladke rozky? mam recept na 220 stupnov, ale sa mi to zda strasne moc. Je to velmi podobne cesto ako hrncekova vianocka. Dakujem 🙂

lea231
20. mar 2013

@womankc prvykrat som pouzila vianocku, inak grahamove rohliky 🙂

smejkovia
20. mar 2013

@lucikatn ahoj, viem že píšeš že recept na tei žemle maš odtial ale nejak ich neviem nájsť, môžem ťa poprosiť nedáš mi ho? ďakujem

abriela
20. mar 2013

@vieruna peciem vsetko na 180-175stupnov. 220 sa mi tiez zda vela, je to dobra teplota na pecenie pizze a aj pizza tyciniek.

vieruna
20. mar 2013

@abriela dakujem. Tak som to aj dala. z polovicky som spravila take uzliky a z polovice croissanty. Som zvedava co z toho bude 🙂

abriela
20. mar 2013

@vieruna potom daj foto 😉

luciok
20. mar 2013

@zuzana76 No ako chutil ten tvarohový zákusok? Vyzerá úžasne, predpokladám, že aj tak chutí.

zuzana76
20. mar 2013

@luciok pisala som vyssie

cakala som nieco viac osviezujuce, na moj vkus dost sladke, muzovi celkom chutil, len je ho dost vela, takze budem musiet popozyvat rodinu, nech sa zje 😀

vieruna
20. mar 2013

Takze moje prve briosky a croissanty.Vonaju uzasne a zatial su makkucke ako pierko 🙂 Zajtra po ranajkach poviem, ci som na seba pysna 😀

danielaj
21. mar 2013

@anos18 ano, robila som podľa tohto receptu , kuk ku mne do albumu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... 😉

vieruna
21. mar 2013

Dobre ranko dievcata. Tak mozem povedat, ze som na seba pysna 😀

lucikatn
21. mar 2013

@smejkovia ahoj recept som pisala na str. 2214 - je to prispevok hned pod obrazkom kapust. fliackov. 😉

abriela
21. mar 2013

@vieruna vyzeraju super a ked si na nich aj pysna, jednu brisosku mi mozes poslat ku kavicke 😉

anos18
21. mar 2013

@danielaj Dakuejm, vyskusam. Hoci, neviem si predstavit, ako to chuti. U nas sa to nerobi.

kate95701
21. mar 2013

OPRAVA K TVAROHOVEJ KOCKE,zabudla som napisat,že treba k žltkom pridat trištvte obyčajného masla.Písala som to v robote z hlavy a zabudla som, sorry,

womankc
21. mar 2013

@vieruna no ja si myslím , že kľudne daj 180 až 200 stupňov a jednoducho sa to bude piecť chvíľu dlhšie, ja som voľakedy pekávala kysnuté cestá tiež nad 200 stupňov, ale potom som prišla na to , že je lepšie dať na menej, takéto cestá dávam 200 st., pretože tie pomalšie pečené koláčiky sú vláčnejšie

womankc
21. mar 2013

@anos18 ja to idem robiť tento rok, už som to jedla a chutí to ako syrová hrudka , ale jemnejšie . Ale teda ja som to ešte nerobila a tento rok idem

abriela
21. mar 2013

@kate95701 3/4 z 250g ci z 125g???

kate95701
21. mar 2013

3/4 zo 125g, asi to napisem celé nanovo,TVAROHOVA KOCKA-, takže ušlahat 4 žltka so 100g praš.cukru a 3/4 obyč.masla/125g/,potom pridat 2 hrudkové tvarohy pomleté na masovom mlynčeku a 150g detskej krupice a trochou kypr.prášku/necelú polovicu z balička/,nakoniec vmiešat sneh z bielkou,Dat na malý vymastený a mukou vysypaný pekáč a piect na 180 st. asi 25-30min. treba to sledovat aby povrc h chytil ružovú farbu, majte sa

bubet
21. mar 2013

Včera rascová polievka s vajíčkom a dolky s nutelou. Dnes šošovicová polievka a kuracie rizoto a hlavkový šalát. 🙂

moma
21. mar 2013

potrebujem minúť brokolicu, kúsok údeného maska a biely jogurt, Co z toho uvarím?

veve39
21. mar 2013

u nas vcera zapekane cestoviny - brokolica, cervena kapia, sunka, syrova omacka, cesnak, bylinky, navrch mozzarela...zostalo aj na dnes, dorobim k nim karfiolovu polievku a chystam sa spravit aj klasicky jablcnik