Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@kate95701 dik za recept na kocku, uz davnejsie som sa tu na nu pytala, no nik mi neodpisal. Az teraz ty 🙂
som dnes varila ze : zemiaky,kuracie masko na stave a tekvicovy privarok... 😉
tak ten vyssie mnou spominany zakusok som uz chutnala, na moj vkus je dost sladky, cakala som nieco osviezujucejsie. Som zvedava co povie MM, on je dost velky kritik, este,ze som tam namiesto jahod dala aspon tie cernice, aspon trosku kysele je to.
upiekla som pizzu a sme sa dojedli 😀
@anos18 ano, robila som podľa tohto receptu , kuk ku mne do albumu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... 😉
Dobre ranko dievcata. Tak mozem povedat, ze som na seba pysna 😀
OPRAVA K TVAROHOVEJ KOCKE,zabudla som napisat,že treba k žltkom pridat trištvte obyčajného masla.Písala som to v robote z hlavy a zabudla som, sorry,
@vieruna no ja si myslím , že kľudne daj 180 až 200 stupňov a jednoducho sa to bude piecť chvíľu dlhšie, ja som voľakedy pekávala kysnuté cestá tiež nad 200 stupňov, ale potom som prišla na to , že je lepšie dať na menej, takéto cestá dávam 200 st., pretože tie pomalšie pečené koláčiky sú vláčnejšie
3/4 zo 125g, asi to napisem celé nanovo,TVAROHOVA KOCKA-, takže ušlahat 4 žltka so 100g praš.cukru a 3/4 obyč.masla/125g/,potom pridat 2 hrudkové tvarohy pomleté na masovom mlynčeku a 150g detskej krupice a trochou kypr.prášku/necelú polovicu z balička/,nakoniec vmiešat sneh z bielkou,Dat na malý vymastený a mukou vysypaný pekáč a piect na 180 st. asi 25-30min. treba to sledovat aby povrc h chytil ružovú farbu, majte sa
Včera rascová polievka s vajíčkom a dolky s nutelou. Dnes šošovicová polievka a kuracie rizoto a hlavkový šalát. 🙂
potrebujem minúť brokolicu, kúsok údeného maska a biely jogurt, Co z toho uvarím?
u nas vcera zapekane cestoviny - brokolica, cervena kapia, sunka, syrova omacka, cesnak, bylinky, navrch mozzarela...zostalo aj na dnes, dorobim k nim karfiolovu polievku a chystam sa spravit aj klasicky jablcnik

@womankc uz som kupila sankvik 😝 len asi urobim piskoty po svojom lebo tie co boli v recepte sa mi nepacia 🙂