Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mravvcek nech sa páči,
bublanina:
4vajcia, 1 hrnček kryštál. cukor, 2hrnčeky polohrubá múka, trištvrte hrnčeka olej, štipka soli, 5PL mlieko, 1prášok do pečiva, ovocie
Ja som dnes robila pizzu, keďže bolo treba vyprázdniť chladničku.
@petrisorka aj ja chceeem receptik,o takom nakype som nikdy nepočula 😉
baby to vajce co je v recepte na vianocku ide aj do cesta ci len na potretie?
@womankc chudnut do plaviek?ja už asi začnem obmedzovať tuto stranku,lebo pri vás žienky nikdy neschudnem 😝
@womankc a to je čo mandlová múka 😖
Ahojte.dlho som tu nebola,ked chodim do roboty nevarim. Cez vikend sme mali dukatove buchticky a masovu polievku,ryzu a cigansku. Teraz som doma.mala je chora tak dnes kapustnica zo vcera a na veceru pecene buchty. Zajtra budeme dojedat a v sobotu asi zemiaky a sojove maso na zelenine.
ešte vás len čítam a už cítim koleso kolo pásu 😀
@nelinka1311 to dostat v bio obchode.
@zuzkat1 no už len ten bio obchod mi treba zohnať 😒
@nelinka1311 mozno aj v dm tam medzi bio potravinami neviem. Ale niekde som citala ze mozno nahradit najemno pomletymi mandlami. Nasledne ich este preosej a pred mixovanim ich treba nechat v chladnicke,vraj tak nepustia tolko oleja. Neskusala som to.
@zuzkat1 dm ma nenapadla,možno aj tesco by malo,ved ma tiež bio produkty,dík za typ 😉
Dnes vam doporucim krasne a rychle vareni..a stul, ktery se nemusi prostirat a nadobi, ktere se nemusi umyvat... 😉
...Dneska je tak kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne ...koupily jsme si cestou ze skoly pizzu za rohem a snedly ji na plazi..misto zidli jsme mely tasky do skoly ..prostirani v podobe "krabice" ...pred sebou nejkrasnejsi televizi na Svete - siroky obzor more a radio s tou nejkrasnejsi pisnickou...t.j. Rackuv zpev.. 🙂
Preji krasne sneni o dovolene, at uz bude u more nebo na horach... nebo u vas na zahrade.. 😉 dulezite je umet se "nadechnout" a zkusit nemyslet na NIC..(ani na vareni) 😉
@petrisorka prosím ta nedala b y si mi receptík na ten nakýp ?? 🙂 dakujem
@natal12 v IP 🙂
@martinkatinka moja ako robíš tie zapekané zemiaky zo šunkou a syrom a smotanou ?? 🙂 vdaaka.
@petrisorka dakujem 🙂
@petrisorka aj ja si prosim recept na ten nakyp dakujem, vyzera skvele
@anavila v IP 🙂
kočky,prosím o radu.Mm si kúpil pol kila škvariek,samozrejme ,len tak na zožratie, 😝 .Lenže on vyje len tie malé a veľké chce vyhodiť.Je mi ich ľúto vyhodiť,dnes som už robila gule so škavrkami s kys.kapustou...ale iné ma nič nenapadá.Nemám mlynček na mäso,inak by som ich pomlela a urobila pagáče.Čo iné sa z nich dá urobiť? 😕 ďakujem
Cesnaková polievka a knedlík s mäskom
@petrisorka aj ja poprosím recept dakujem
@natal12 klasika, nakrájam zemiačky, šunku, dám do trúby a asi po 20 minútach to zalejem smotanou s koreninami, dnes som skúsila s kyslou smotanou a boli lepšie ako so sladkou...a ku koncu pečenia posypem syrom

@zklimekova mas receptik na tu bublaninku?