icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nikushkasa
27. mar 2013

Cestoviny s údeným karé a hráškom 😉 🙂 🙂 Pridávam aj recept http://ow.ly/jsDnC

lea231
27. mar 2013

Dnes len taka rychlovka: domace lievance s malinovym dzemom, tvarohovo-mascarponovy kopcek s vanilkou ...posypane biopomarancovou korou.
Polievka bude kremova hribikova so zemiakmi.

vieruna
27. mar 2013

Dievcata robievate niekto karamelovy krem z karameloveho salka? Ako ho robievate? Iba s maslom vymiesane salko, alebo aj puding do toho, prip. uplne inac? 😅

rastulka
27. mar 2013

Ahojte 🙂 My sme cele dopoludnie sedeli u dr. 😒 Takže obed na ryclo,halušky s vajcom a domaca francuzska polievka zo včera 🙂

titkovamiriam
27. mar 2013

dnešna zeleninova polievka,vyprážaný syr,zemiaky,černicový kompót

modrofuzik11
27. mar 2013

nakolko na velku noc ideme prec, tak sme v predstihu urobili zemiakovy salat🙂. detom bez majonezy. 😉

eva7780
27. mar 2013

spagety s masovou omackou,piekla som vanilkove rozky

olo2003
27. mar 2013

@vieruna ja robievam aj tak aj tak, ak robím len zo salka tak pridávam 1ks 250g maslo, prípadne viacej záleží ako mám uvarené salko, či je moc karamelové alebo menej, ale tento krém používam najmä ak plním nejaké rožky, medové trubičky, marlenku, ak robím tortu, tak robím klasika z pudingu, aby vynikli aj ostatné ingrediencie.

miruska73
27. mar 2013

caute kocky tak ja som robila vajickovu polievku a francuzke zemiaky....bude aj na zajtra....pred vcerom som piekla chlebik so semiackami a hned sa aj rychlostou blesku pekne povedane zozral 😀 😀 😀 😀 recept mam presne taky ako danka len ja som nezvykla davat semiacka ale uz budem....no a piekla som ho asi po dvoch rokoch dako sa mi nechcelo popri malej ale uz bude na nasom stole zase casto ved to sa neda porovnat s kupovanym..

ellit
27. mar 2013

dneska bola mliecna sosovicova polievka so zemiakom a parkom, rezance s makom. Zajtra pecene kuriatko, ryza a kompot a piatok velky sviatok bude spenatik, aby sme sa vyhli masku. 😉

ellit
27. mar 2013

včera som bola tak unavena a nevladala som varit, ze som spravila ryzu a mala som doma Magi napadi stavnata krkovicka. Spravila som to ale s kuracim maskom a riadna mnamka. Obcas mozem aj trosku klamat vo vareni a pomoct si 🙂

darka2001
27. mar 2013

@henca74 vdaka vyzera nadherne,vyskusam maliny milujem 🙂

natal12
27. mar 2013

Takže wafle sú hotové a chutia výborne potvrdili domáci 🙂 😉 z džemíkom a šlahačkou a topingom 😉 alebo ovocnou omáčkou

veroninna1
27. mar 2013

Nugatove rezy (kokosove cesto)

henca74
27. mar 2013

kurca(kridla) 😉 na smotane s kolienkami 😉

binka79
27. mar 2013

babenky a co varite zajtra? 🙂

eva7780
27. mar 2013

@binka79 zajtra je zelený štvrtok tak u nás bude špenát s vernými zemiakmi a volskym okom 🙂

danielaj
27. mar 2013

ahojte, u nás dnes šošovicová omáčka na kyslo bude aj na zajtra, naobed mali muž s deťmi ešte francúzske zemiaky (boli u dr. na prehliadke, tak boli doma) a na večeru som robila kuracie soté so zeleninou a hubami, k tomu ryžu a kompót, ostane aj na zajtrajší obed, som sa celkom pozabudla, že je zelený štvrtok a robievam niečo zelené, tak zelené urobím na večeru, buď špenát s vajcom a zemiakmi, alebo špenátové halušky s omáčkou 😉

binka79
27. mar 2013

@eva7780 nad tym uvazujem aj ja 🙂

henca74
27. mar 2013

@binka79 ja rozmyslam nad spenatovou roladou http://zena.sme.sk/c/5786922/spenatove-mamenie.... 😉

natal12
27. mar 2013

Čaute kucháročky my sme mali fazuľovú prívarok s faširkou a chlebíkom, a vysmážany syr z varenými zemiakmi alebo hranolkami a tatárkou, a strapačky zo slaninkou a kapustou 🙂 a dnes som robila zasa pečené buchtičky nevieme sa ich dojesť 😀 a wafle som robila prvý krát v živote 😀 a vydarili sa. No a zajtra je zelený štvrtok tak bude špenátový prívarok zo zemiakmi varenými a vajičkom 😉

katkas1
27. mar 2013

vyprazane ribie file so zemiakovou kasou a na zajtra netusim 😖

binka79
27. mar 2013

@henca74 dakujem za radu, vyzera to fakt dobre 😅

joannas
27. mar 2013

@titkovamiriam zajtra sa može jesť meso kedže je zeleni štvrtok?

natal12
27. mar 2013

@joannas nie 🙂

gelinka75
27. mar 2013

ja som nevarila, mame kapustnicu odvcera, tatko navaril, vcera som piekla medove platy a dnes 7 ks piskotovych korpusov 😉

lulu65
Odpoveď bola odstránená
ifkael
27. mar 2013

@natal12 a preco by sa nemohli jest na zeleny stvrtok maso?