icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tosomja
14. jan 2011

brokolicová polievka a pizza

titkovamiriam
14. jan 2011

cervena ciapocka -no neviem ci to stuhne ovocne jogurty vacsinou zrednu na vodu-daj tam radsej smotanu s vanilkovým cukrom alebo kakaom.Neviem fakt jogurtový som nerobila 😅

traktor
14. jan 2011

ja som robila ale pouzila som biely jogurt sabi..a stuhlo to a bolo to vyborne...ale ovocny..neviem..

veverina
14. jan 2011

Dnes: zemiakovy privarok s volskym okom
Zajtra: paradajkova kapusta s fasirkou

lunana
14. jan 2011

Žienky poraďte mi recept na maďarský guláš 🙂 Ďakujem

laerke
14. jan 2011

Hmm.. Pre pana domaceho ciganska s cibulkou, pre mna rezniky s broskynou a syrcekom a k tomu dorazim celu plechovicu broskyniek co vyostanu 😀 Mam nejaku broskynovu naladu 😀
Zajtra obedujeme vonku, na veceru köttbullar a pozajtra hadam konecne tie bryndzove pirohy 🙂

cervena_ciapocka
14. jan 2011

@titkovamiriam
@traktor nemyslím taký ten ovocný klasický, ale ten čo má to ovocie naspodku a treba to rozmiešať. Taký keď dám k piškótam tak pekne stuhne.

mia258
14. jan 2011

Teraz som robila na večeru stroganov a hranolky, fuj 😔
Dnes asi ostanem hladná...

traktor
14. jan 2011

@cervena_ciapocka ak zhustne pri piskotach tak ti zhustne aj na kolaci..ved ho das aj do chladnicky., to su tie hustejsie jogurty, nie take riedke..co sa leju 😉 ..ja ked robim s toho sabi, tak niekedy dam na chvilocku aj do mraznicky..ja lubim take studeneeeeeeee. 😀

laerke
14. jan 2011

@mia258 😀 ja som si už zvykla v poslednej dobe variť špeciálne pre seba, mám totiž pocit, že môj chlap dlabe len to čo ja nemám vôbec rada 😀

traktor
14. jan 2011

@mia258 preco fuj? 😅

mia258
14. jan 2011

@laerke tak mne sa neoplatí robiť si samej. Takže dnes som len na jednom doobednajšom rožku so syrom 😀 Ale nevadí, veď aj tak chcem schudnúť 😅
@traktor lebo ja to nemám rada, ale priateľovi som varila 😖

lucka1987
14. jan 2011

heh kedze som aj ja dnes sama tak som si urobila len vyvar kuraci 😀 ale uz sa mi rozmrazuje masko na zajtrajsie jelenie rizoto

traktor
14. jan 2011

@mia258 ahaaa..tak aj sebe nieco vymysli..co je mnam 😉

kaara1980
14. jan 2011

My sme si dnes urobili paradajkovú polievku so syrom a zeleninové rizoto

mia258
14. jan 2011

@traktor Nechce sa mi zasa variť 😀

traktor
14. jan 2011

@mia258 sak nemusis..daj si hoc len keksik..hned budes mat naladu.. 😀 😀

mia258
14. jan 2011

@traktor niee, sladkosti mám prísne zakázané 😀

traktor
14. jan 2011

@mia258 aach, tak s tebou to je tazkeeee 😀 ...tak si zober knizku a kukaj aspon mnam mnam na obrazku... 😀

pancake
14. jan 2011

@kaara1980 presne toto som mala na plane zajtra a teraz som sa rozhodla ze spravim gulky v rajci.omacke a hotovo. este mi zostalo trosku zeleninovej pol. tak polievku nevarim 🙂

5katarina7
14. jan 2011

ja dnes šunkové fliačky

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
pancake
14. jan 2011

@5katarina7 ako sa robia sunkove fliacky???

5katarina7
14. jan 2011

@pancake veľmi jednoducho,pokrájam cibuľu hodím na olej pridám k tomu na malé kocky nakrájanú šunku a troška opekám.Medzitým som dala variť vodu na fliačky,potom ich nechám chvíľu odkvapkať a zmiešam so šunkovou zmesou.Dám to do pekáča a dve vajíčka rozmiešam v 2deci mlieka,polejem tým fliačky a zapečiem.Je to jednoduché a dobré,a hlavne s kyslými uhorkami.

titkovamiriam
14. jan 2011

tak ja som pizzovala predsa len som ich spravila za chvilu foto

pancake:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36071 samozrejme ze možes bez tej klobasy 😀

jarunka111
14. jan 2011

zajtra dojeme pečené mäsko s knedľou a kapustou a tu vidím veľa inšpirácii 🙂 tak by som skúsila aj ja tie langoše @malinovka333 máš nejaký dobrý recept 😉

titkovamiriam
14. jan 2011

no a tu su pizza fotecky 🙂 na velkom plechu je vsetko mozne na tom gulatom len sunka syr kukurica a na tom už odkrojenom feferonkove kružky 🙂

lawli
14. jan 2011

@jarunka111 Ja robím langoše takto :
1 kg polohrubej múky
1/2 l mlieka
250 ml kyslej pochuťkovej smotany
50 g droždia
štipka soli
štipka cukru
1 KL sody bikarbóny
Urobím kvasok ,všetko zmiesim spolu a dám do olejom vymasteného mikrotenového sáčku na 2 hod. do chladničky....ďalší postup poznáš ,dobrú chuť 😉

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
alias313
14. jan 2011

ja som práve robila cesto na langoše na zajtra🙂 a je to presne taky recept ako píše lawli len ja robím z hladkej múky a ešte dávam na 1kg múky 3 vajcia a nedávam sodu bikarbonu..mňamkaaaaaaaa 🙂