icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miruska73
4. apr 2013

ahojte kocky takmi mame este dva rezne a trosku salatu a trosku kapustnice ...nedate si poslem .... 😀 😀 tak dufam ked pride najvacsi hlados dna mm tak sa uz doje 😀 😀 no a dnes som robila pstruhy na masle posypane grilov. korenim a k tomu zemiakovu kasu a salat z ladov salatu paradajok slaneho sya uhorky .....mnamky a polievku som vcera robila kvoli malej zeleninkovu s krupic .knedlickami tak si dame aj mi s dcerou mm nie 😀 lebo je tam zelenina 😠 😀

niquska
4. apr 2013

my dnes len kysla hribova polievocka + domaca pizza este zo vcera vecera 😎

nelinka1311
4. apr 2013

ahojte,tak mi dnes podbitá fazula so zemiakmi na kyslo a s chlebom🙂

babush
4. apr 2013

dnes brokolicova kremova s oprazenym cesnakovym chlebikom a zapekane paradajkovo-cuketove cestoviny s mozzarelou 🙂

chantalle
4. apr 2013

Dnes sampinonova kremova a nivove rozky...🙂

libka1
4. apr 2013

zeleninove lasagne

libka1
4. apr 2013

@nelinka1311 to je aka podbita fazula?

veronicka1901
4. apr 2013

My paradajková polievka a brokolicové placky so zemiakmi, len tak narýchlo dnes 🙂.

drobik1
4. apr 2013

ahojte my dnes polievka zo vcera a restovana kuracia pecienka s cestovinami... 🙂

titkovamiriam
4. apr 2013

@anavila ja robievam dve-jednu ako ty klasika vajcia v mlieku a bylinky a potom taku kde dam aj nakrajanu zeleninu,kusok udeneho,sunku,klobasu
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34120

titkovamiriam
4. apr 2013

dnes u nas fazulova s posuchom
a ,,kauza,, milanska polievka 😀 marekovi nechutila preto že ju urobili moc sladku

11nika11
4. apr 2013

Sunkovo syrove slimacky s telke...a hladoska ochutnava 🙂

sona_v
4. apr 2013

my dnes sosovicovy privarok s udenou krkovickou a polievka odvcera kapustová s hríbami/nie susene ale z mrazaku/ a s krupami
zajtra:
°zelerová krémova s oprazenym chlebikom,
°palacinky s dzemom, ovocím,preliate vanilkovym pudingom
sobota:
°domáca francuzska s muslickami
°bravčový paprikáš/malej kurací/ s nokami
nedela:
°morcaci vyvar/ z krídla/ výýýýýborný s hrubymi rezancami
°kuracia kapsa plnená sunkou nivou a brokolicou, zemiakove dukaty
° kolacik: tvarohový so struhanym kakaovym cestom
🙂 🙂 🙂

andrejka77
4. apr 2013

@meinkonka poprosím receprik na tie pizzovniky 😉 mnam dakujem

meinkonka
4. apr 2013

@andrejka77 to ti teda poviem ze mnaaam 😵 😵 takze prva varianta rozvalkas listkove cesto, na to kecup, posypat oreganom, na to sunka, postruhat tvrdy syr a urobit roladku. nakrajat, poukladat na plech /na papier/, ja ich trosku rukou rozcapkam, potries vajickom a postriekas bambinom/karickou v crievku /urobis malu dierku tlacis 😀 / a sup do truby. druhe som robila kecup, sunka, kukurica, nastruhana mozzarella, zvinies a na vrch zas vajicko a karicku. alebo podla chudi mozes dat uplne cokolvek, ale toto su podla mna no.1 varianty 😉 😉

meinkonka
4. apr 2013

@lindauciatko tak to som trosku improvizovala. povodny recept na fukane orechove rozky, len v rami zdravsej varianty som zamenila cukor za muku. tzn.: 500g spaldovej muky, 250g cukru trstinoveho, 250g masla, 1 vanilkovy cukor robeny z vanilky a trstinoveho, 250g gastanoveho pyre, 1 kl sody bikarbony. vsetko zmiesat, nechat odpocinut. prvu varku som davala do formiciek, ale nenarastli, ostali take splasnute, takze zvysok som uz len natlacila do formicky vystlanej foliou a vyklopila rovno na papier. tie uz boli lepsie a nevyschli tak ako tie z formiciek 😉 😉

danielaj
4. apr 2013

ahojte, zase som tu 2 dni nebola, nestíham, práca, domácnosť, deti, jaj zlaté časy na materskej dovolenke, včera sme mali kráľovskú cesnekovú polievku, rezance zo sójového músa so zeleninkou a zemiakovou kašou a dnes brokolicová krémová s krutónmi, palacinky s tvarohovo-smotanovou náplňou aj s džemom, šľahačka, čokoláda 😉 a idem dočíta´t, čo ste dobré kuchtili 😉

danielaj
4. apr 2013

@lucikatn ahoj, ja robím bežne jogurty doma, kuk môj album, mala by som tam mať postup 😉

danielaj
4. apr 2013

@boubelka0021 ano robila, mám ich aj v albume, sú výborné 😉

danielaj
4. apr 2013

včerajšie pletenky 😉

boubelka0021
4. apr 2013

@danielaj myslis tie medove trubicky???

nelinka1311
4. apr 2013

@libka1 to je taka fazula,ako ked variš podbite zemiaky s mliekom,ale najprv daš uvariť fazuľu s bobk.listom,novým korením,nakrajanou cibolou a cesnakom,ochutiš to solou a korenim,ked je fazuľa napoly uvarena,pridaš zemiaky nakr.na kocky ,uvariš to spolu a ked je to všetko uvarene,rozmiešaš v mlieku muku,podla toho ako huste to chceš mať,zavariš to,ochutiš octom,vegetou,poprip.magi a je to.je to chutna husta sýta polievka s chlebom 😉

nelinka1311
4. apr 2013

@danielaj tá kráľovská cesnaková polievka ma zaujíma 😉 ???

andrejka77
4. apr 2013

@meinkonka 😉 šikulka 🙂 vyskušam cez víkend , dakujem

lindauciatko
4. apr 2013

@zuzka444 ja som myslela do cesta tie paradajky miesto spenatu 😀
Ja som tiež robila inú plnku, jednu bryndzovu a druhú zo suseneho hrachu pre alergikov na mlieko. Plnia nie je problém, ja som myslela zmeniť farbu toho cesta

zuzka444
4. apr 2013

@lindauciatko jaaaj heh asi som.si zle precitala.prispevok 🙂..tak to neviem.potom.ako by to cesticko.chutilo..vyskusaj a daj potom.vediet :D

michaelamilan
4. apr 2013

@danielaj mňamky!!!! Vyzerajú svetovo!!!!! 😝

michaelamilan
4. apr 2013

žienky moje, máte njaký super receptík na donutky????? Som si včera kúpila vykrajovač aj z držiakom a nemám žiaden receptík 😅 a mám nene strašnú chúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúť 🙂 Vopred ďakujem!

mimik456
4. apr 2013

@danielaj možem poprosiť recept na tie pletenky? dakujem vyzeraju úžasne