icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rastulka
3. apr 2013

@abriela Gelovky som rozpustila vo vode,pridala som vanilkovu a rumovu aromu 😉 Ja som broskyne nenamačala,farbila som pomocou hubky 😉

nelinka1311
3. apr 2013

ahojte my dneska zeleninová polievka s haluštičkami a pirohy plnene zemiakmi a slivkovým lekvárom 😉

luciok
3. apr 2013

My sme už KONEČNE dojedli zo sviatkov a rezne nechcem vidieť pol roka. Zajtra budeme mať zapekané cestoviny s údeným mäskom. Teším....

lenadka
3. apr 2013

Baby prosím vás, máte nejaký overený recept na pohánkovú polievku? Moje deti sú dosť vyberavé, tak niečo osvedčené aby ju aj zjedli 🙂 😉 . Ďakujem za všetky odpovede 😵

titkovamiriam
3. apr 2013

@maartinkaa tak marek paradajkove hocico miluje, to ju museli niak pokazit 😲

titkovamiriam
3. apr 2013

@lenadka
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35138 moja pohankova ako ju deticky miluju

petrisorka
3. apr 2013

@titkovamiriam ak mu navarili takuto, tak sa mu necudujem, ze mu nechutila.... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46699

titkovamiriam
3. apr 2013

@petrisorka obe ste dali ten istý recepik asi niekomu chuti a inemu nie,ja ta kombinacia,aj muky aj halusiek,pretlaku a smotany plus kopor-niak nemusim ....spytam sa len zo zvedavosti zajtra ucitelky

lenadka
3. apr 2013

@titkovamiriam ďakujem vyzerá dobre 🙂 vyskúšam 🙂

lienka2
3. apr 2013

ahojte, dnes som zasa skusala hrncekovu vianocku ale dala som dve vajicka a dala som len zltka a z bielkov som urobila sneh, cesto bolo nadychanejsie, a vianocka narastla krasne 🙂

lussy23
3. apr 2013

@fordikford ďakujem. Takže stačí len kúpiť pohánku a nejako ju rozdrviť?

anavila
3. apr 2013

@titkovamiriam ahoj..zaujala ma tvoja velkonocna hrudka, ako ju robievate tam u vás? lebo my len klasika, do mlieka sa daju varit vajička rozšlahane, a potom nejake koreniny a tvoja vyzera ze tam je aj nieco viac...ako si ju robila? dakujem 🙂

meinkonka
3. apr 2013

cauko, hla moje posledne varenie a vypekanie 🙂
makovy a kakaovy zavin - upecene neodfotene 😅
gastanovo-spaldove keksiky pre drobca - upecene zasa neodfotene 😀
velkonocna mnamka 😵 /domaca udena suncicka aj klobaska/
spaldove halusky s bryndzou, smotanou a cibulkou
zemiacky s lososom
losos so salatikom
moja dnesna vecera - paradajky s baby mozzarelou 🙂 /chudnem ne/ 😀
a najlepsia basta na svete pizzovniky - klasika sunkove a s kukuricou a mozzarelou mnaaaaam 😵 😵

😉 😉 som hladnaaaaaaaaaaaaaaa

meinkonka
3. apr 2013

@henca74 @lencyca @drobik1 ja robim lososa podobne, ale najprv ho sprudka opeciem na masle, az tak osolim morskou solou, korenim a troskou cervenej papriky a ku koncu nakvapkam citron este kym sa losos pecie. robim ho troska dlhsie a pootacam zo vsetkych stran, lebo my mame radsej viac prepeceneho 😉 kuk vyssie

lindauciatko
3. apr 2013

@meinkonka,Pprosim ta ako robis tie gastanovo-spaldove keksiky? Vyzeraju chutne. Vdaka

lindauciatko
3. apr 2013

dievcata, rozymslala som, tie co ste piekli spenatovu roladu http://varecha.pravda.sk/recepty/spenatova-rola... - ja som ju robila tiez 2x tieto sviatky - nenapadlo vam to vyskusat s paradajkovym pyre, len kvoli tomu ze by to bolo pekne aj take cervene a mat to pokrajane na tanieri spolu s tou zelenou... len mam obavu ze paradajky by sa v tom ceste uplne inak spravali a nepodarilo by sa to. Zda sa mi pravdupovediac blbost, len ci ste niektora nad tym tiez nerozmyslali.

mata71
4. apr 2013

ahojte...
dnes ryža ,faširky,uhorkovy šalát..
včera...pečene zemiaky s cibulov a krkovičkov všetko spolu na plechu,,,mliekova zemiakova polievka....
moje posledne dni varenia boli,, guláš,,,,,hektolitre čaju a kavy,pomazankove chleby,/syrova,salamova,bryndzová/ to pre chlapov na hradzu kde sa vrecovalo kvoli povodnam,,,

dudi30
4. apr 2013

ja dnes budem robit pečené jaternice so zemiakmi a kyslou kapustou 🙂

gelinka75
4. apr 2013

dnes mame mrkvovo-zelerovu polievku s haluskami a cestoviny s nivovou omackou 🙂

11nika11
4. apr 2013

Baby nejaky dobry a rychly kolac z listkoveho cesta?sladky,slany...necham da inspirovat 🙂

fordikford
4. apr 2013

@lussy23 skus pomliet na mlynčeku na orechy

vivusika
4. apr 2013

od včera tarhoňove rizoto 😀

zuzka444
4. apr 2013

@lindauciatko ahoj...ja mam tiez recept na spenatovu roladu ale inu plnky krajsie vypada v reze a tam ide aj kecup do plnky ale ja nedavam cize to neni urcite blbost na.chuti to moc nezmeni iba farbu :D..cize kludne mozes dat aj pretlak do plnky 🙂.

eva7780
4. apr 2013

rezance s tvarohom 🙂

zklimekova
4. apr 2013

dnes paradajková polievka a langoše

daniz
4. apr 2013

dnes zemiakové pirohy so slaninkou a pochúťkou

darka2001
4. apr 2013

Likvidujeme zvysky po sviatkoch,vajickova polievka a pizza.

mirellka
4. apr 2013

ahojte dnes sme mali paradajkovú zo včera...a kuracie prsia na spôsob sviečkovej s cestovinou 😉 teraz káva a horalka 😀

slavka1307
4. apr 2013

Kalerábová polievka a knedličky s mäsovou plnkou (zlikvidované údené mäso) posypané syrom-recept z letáku Kaufland.

lululka555
4. apr 2013

Ahojte 😎 tak u nas dnes divina ( stehno prespikovane slaninkou ) este co nas nabalili nasi 🙂 ,urobim k tomu len omacku a pecene zemiaky a navecer upeciem najaky kolacik 🙂