icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nanulik
5. apr 2013

dojedáme mrkvovu polievku, a dnes som robila krupicový nákyp (dávnejšie som tu zohnala recept) a šošovicu s párkom a volovým okom

betka22betka
5. apr 2013

dnes sme mali : vývar s rezancami a špenát so zemiakmi, zabudla som odfotiť....

tortelinka
5. apr 2013

dnes to bola cicerova polievka, a spenatove palacinky z tmavej muky, mnam 🙂

klapinka
5. apr 2013

@tortelinka @betka22betka 😀 aj u nas dnes spenat, polievku som a dame si do nej este vajko na tvrdo a parku 😝

majush
5. apr 2013

@daniela09 ja robím cícerovu polievku, udusiš na oleji cibulku, pridáš postrúhanú mrkvu, hodíš tam nejakú drvenú rascu, soľ, korenie, niečo ako vegetu a konzervu cíceru (možeš aj nejaké dva menšie zemiaky) a zaleješ vodou, povaríš 15 minút a rozmixuješ. je to velmi dobrá polievka. u nás oblúbená a navyše je zdravá, recept je od mudr. bukovského

miruska73
5. apr 2013

ahojte babulky ja som urobila halusky s vajkom a uhorkou polievka sa doje zeleninova ....kedze som dnes meninkova tak som bola kupit Hubrta polosladkeho mnaaaaaaaaaaam urrobim jednohubky a maffinky a vecer posedime ....takze ak su tu dake Mirky tak vsetko najlepsie ....

nikushkasa
5. apr 2013

Mala som doma tvaroh tak som sa rozhodla, že spravím vyprážané pirohy 🙂 🙂 😉 😉
A ešte receptík http://tipnajedlo.sk/recepty/vyprazane-pirohy

stellamaris
5. apr 2013

dnes tak ako u vas viacerych lahsi obed: paradajkova polievka 😀 muz si vypytal aj mäsko,takze pecene bravcove kotletky s miesanym salatom( hlavkovy salat,paradajka,cibulka),ja iba salat,snazim sa do svadby par gramov schudnut a dva tyzdne pred svadbou iba ovocia a zelenina 🙂

betka22betka
5. apr 2013

@miruska73 všetko najlepšie....veľa pohody v tento sviatočný deň.....prajem všetkým Mirkám tu na MK.....

daniz
5. apr 2013

Aj ja sa pridávam ku gratulácií všetkým Mirkám,
u nás zajtra mrkvičková polievka + pangas na zemiačkoch + šalát zo surovej zeleniny
a v nedeľu 7.4. meníčko podľa môjho už 10 ročného slniečka, ktoré stále žiari pre mňa - šampiňónová mliečna polievočka, čína z kuracích pŕs + zeleninka a opekané rezance na sójovej omáčke a na pohostenie pre gratulantov: čokoládová torta s mascarpone a malinami, jednohubky so šalátom s červenej ster. kapusty, mini hamburgriky a tyčinky s lístkového cesta. A dobrá káva a pohár dobrého tokajského vínka. 🙂

januschka10
5. apr 2013

Ahojte, ja prave robim palacinky,lebo v skolke sa maly dost nenajedol a mal velku chut a na veceru spenat, varene vajicko a zemiaky.

januschka10
5. apr 2013

@daniela09 cicerovu polievku, ja robievam casto,ale odsupkujem ten cicer. alebo oprazim na kolieska cibulu a k tomu pridam ten cicer a ako prilohu ku masu.

zklimekova
5. apr 2013

dnes paradajková polievka a jabĺčkové palacinky s jahodovým džemom, alebo nutelou 🙂

lenuss84
5. apr 2013

všetkým MIRKÁM prajem len to najlepšie! 🙂

januschka10
5. apr 2013

@daniela09 alebo este jedna rada, cestoviny s cicerom a brokolicou, tu je recept: brokolicu na male kusky povarit vo vode asi tak 5 min. potom oprazis cibulku, do toho 1 strucik cesnaku nakrajany na platky, nakrajany jeden strucik peperoncino, do toho pomodori pelati a cicer, nechas varit na malom ohni asi 10 min. potom oprazis este dalsie asi jedno male peperoncino spolu s tou brokolicou. das varit cestovinu, dobre su napr. orecchiette alebo gnocchetti a vsetko spolu premiesas a okamzite servirujes.

blanocka
5. apr 2013

@majush ta polievka musi byt mnam, aspon uz viem, co budem zajtra varit 🙂 k tomu palacinky a je to 🙂
inak vcera sme mali cicerovo tuniakovy salatik, mnam

lenuss84
5. apr 2013

my dnes na obed: bez polievky, obratene rezne z bravc,krkovice,ryza
na zajtra este ostane masko,dorobim len zemiaky k tomu a uvarim hovadziu rezancovu polievku
robila som dnes natierku - penu: rozmixujem ponornym mixerom kusok salamy Liptov, jedna kocka tyveneho syra a troska masla.

luciok
5. apr 2013

@miruska73 Krány meninový deň 😉

hobit
5. apr 2013

dnes len fazulkovy privarok

zlatovlaska123
5. apr 2013

@gelinka75 čo je to za koláčik ten hnedý s hnedo - bielym krémom vyzerá pekne a taký ešte nepoznám...môžeš mi dať recept? Ďakujem 🙂

daniela09
5. apr 2013

@lenuss84 dakujem

daniela09
5. apr 2013

@majush dakujem, určite vyskúšam, mám pocit, že varím stále to isté, chce to zmenu.

petrisorka
5. apr 2013

Dnes idem upiect roladu s jahodovym dzemom a nutelou, poliatu cokoladou 🙂 hovadzie masko sa rozmrazuje na zajtrajsie spanielske vtaciky 🙂

daniela09
5. apr 2013

@miruska73 prajem všetko najlepšie, aj ja som Mirka

zlatovlaska123
5. apr 2013

@gelinka75 ďakujeeeem 🙂

daniela09
5. apr 2013

@nikushkasa vyzerá to super, mam doma tvaroh, najprv som chcela robiť muffiny s tvarohom, ale asi pripravím podla tvojho receptu

miruska73
5. apr 2013

@daniela09 😵

miruska73
5. apr 2013

@betka22betka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej dakujem

miska030
5. apr 2013

Nas dnesny obedik,paradajkova polievka a rybka so zeleninkou 🙂