icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
12. apr 2013

@natal12 vyzera fajn na 1krat 😉

veve39
12. apr 2013

@lululka555 prosim ta ten krem je potrebne aj nejako stuzit, aleebo je dost pevny ? mam v plane vyskusat to niekedy, mascarpone so slahackou + malinami je skvele, takze toto musi byt tiez vyborna kombinacia

natal12
12. apr 2013

@lululka555 dakujem moja ale tvoja je krajšia 🙂 no ja tie plátky mám menšie, ty si ich mala večšie lebo si mala inú formu ...a zarovnat to skoro ani nešlo lebo to huste až až ...

katy2
12. apr 2013

u nas vyvar a rybka na masle, zemiakove pyre so salatikom a na veceru skoricovnik 🙂

lululka555
12. apr 2013

@natal12 hlavne ,ze vam chuti,ved ked ju nakrajas nieje to vidiet,ze je kriva 😉

lululka555
12. apr 2013

@veve39 slahacku ked si tuhu vyslahas a jemne vmiesas do mascarpone ,tak mas kremik uzasny,lahucky a tuhy 😉

daniette
12. apr 2013

@natal12 vyzerá dobre na to, že si ju robila po prvýkrát. Ak chceš, aby bola rovná, tak skús s veľkou lyžicou tú hustú zmes vtlačiť do srnčieho chrbáta a vrch pekne s lyžicou urovnáš, nabudúce bude určite krajšia, hlavná vec, že vám chutí 🙂

miriamr
12. apr 2013

baby ahojte. po dlhšej dobe pridávam nejaké receptíky na inšpiráciu: višňové rezy: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/miriamr/albu...
kysnuté koláče- aj pre tie, ktoré sa boja kysnutého cesta. toto je perfektné, dlho vydrží -nevyschne, určite sa podarí
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/miriamr/albu...
a brioška z pekárne- výborná https://www.modrykonik.sk/fotoblog/miriamr/albu... 🙂 🙂

natal12
12. apr 2013

Baby neviete kde kúpim bambusové výhonky? a kolko to stojí približne??

natal12
12. apr 2013

baby zajtra chcem robit tieto špagety čínske http://varecha.pravda.sk/recepty/spagety-na-cin...

no musím dať tie bambusové výhonky ?? 😕 ak to už niekto kupoval čo to je aké to je tie výhonky ?

gianni
12. apr 2013

@natal12 ja používam bambusové výhonky väčšinou na čínu, neviem presne kde to kupujem,proste ked uvidím a doma nemám tak kúpim,ale určite aj v bille,tescu,lidli si myslím že budú,možno si to aj jedla a nevieš o tom,lebo zvyknú byť v tých mrazených zeleninách...

natal12
12. apr 2013

@gianni aha , no akurát idem do lídla tak pozriem, nevieš kolko to stojí ? a to su zaváráne či ?

chantalle
12. apr 2013

Ahojky, my dnes cesnakova s knedlickami a kuracia pecienka so sampinonmi, tarhona, salat 🙂

manchester1987
12. apr 2013

nejake tipy na pohostenie zahranicnych hosti? nemyslim hlavne jedlo nieco na sposob ako su jednohubky alebo chlebicky ze aj sa z toho clovek naje aj to dobre vyzera ale nie je to hlavne jedlo ze to bude len polozene na stoliku

gianni
12. apr 2013

@natal12 hej v náleve,ale neviem čo to stojí
momentálne mám doma tieto http://www.kupi.cz/sleva/bambusove-vyhonky-vitasia

reni1512
12. apr 2013

Čauko kakavko baby 🙂 ... my sme dnes mali zemiakovu polievocku na kyslo s kôprom aaa bravcove masko na sposob gulasu, na kukuricke s ryzou a ladovy salat s paradajkami 🙂 ,bude aj na zajtra, no a v nedelu klasika kuracia alebo hovadzia s rezancami a plnena paprika s paradajkovou omackou 🙂

chantalle
12. apr 2013

A este z tyzdnoveho varenia lekvarove rozky
Recept na cesto: http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnute-cesto-...

natal12
12. apr 2013

@gianni Moja kde to zozeniem ☹ v lidli to mavaju vraj len ked maju akciu,v kauflande to nemaju a v tescu to neviem pochybujem:( ..a myslis ze do tych cinskych spagiet nemusia ist tie vyhonky??

natal12
12. apr 2013

@chantalle ahoj,prosim ta ako robis tu pecienku??

michaelamilan
12. apr 2013

@lululka555 či roláda alebo tunel vyzerá perfektnéééééééééééééééé 😀 Jej, takéto fotky sú nebezpečné.....kto má potom utierať stále zaslintanú klávesnicu híííí 😝

luciok
12. apr 2013

Ahojky. Dnes sme mali rýchly a obyčajný obed - pečené zemiaky s domácou čalamádou. Zajtra vypražím karfiol so zemiakmi a chystám sa na nutelové muffiny.

gianni
12. apr 2013

@natal12 pravdaže sa nič nestane, ja si aj tak väčšinou recepty upravujem podla toho čo mám doma a čo mi chutí,teda niečo pridám , uberiem...
dáš potom ked kúpiš...

chantalle
12. apr 2013

@natal12 Opeciem na oleji cibulku a pretlaceny cesnak cca 3 struciky, dam sampinony, pokrajane kuracie pecienky, ked zbelie, podlejem bujonom, pridam trosku kecupu a necham dusit, ked je makka, co je za chvilocku zahustim a dochutim (sol, korenie, majoran), prosto podla chuti..hotovo🙂

natal12
12. apr 2013

@gianni ale to už nebude potom ono ci 😒 ja neviem kde to budú mať 😠 ešte zajtra vybehnem do tesca ale to pochybujem

natal12
12. apr 2013

@gianni a jak som sa tešila na tie rezance 😒

lussy23
12. apr 2013

Zajtra budú bryndzové halušky a v nedeľu robíme kuracie plátky v mandlovej kruste so zeleninovou omáčkou a fazuľový šalát s tofu k tomu(to je recept od Pyca) 🙂 a k tomu nejaký dezert, ešte neviem aký🙂

ibajeho
12. apr 2013

Babulky mozno trosken odveci sa spytam, ale ako robite DETSKU VYZIVU??? Ja uz som zufala, spravila som minuly rok vlete straaaasne mnozstvo poharov a polovicu som misela vyhodit. Chytili plesen. Podotykam nepouzila som ziaden cukor ani nic, len som uvarila ciste ovocie, mixla a zasterilizovala. Je mozne ze to bolo tym ze to bolo ciste a teda bez konzervantov a inych veci???preto to nevydrzalo?

vierka0
12. apr 2013

@ibajeho podla mna to len trosku dlhsie treba varit, sterilizovat, nam sa nepokazilo ani jedno sklo

ibajeho
12. apr 2013

@vierka0 varila som to az sa to rozpadalo a nasledne som to este takych dobrych 20min sterilizovala. Fakt som sa s tym tolko natrapila az mi slzy vybehli ze sa tolko toho pokazilo.

vierka0
12. apr 2013

@ibajeho no myslela som sterilizovat..my sme tusim 30 minut nechali a potom este horuce som to otocila vrchnakom dole a tak nechala vychladnut