icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ibajeho
12. apr 2013

@vierka0 ano aj to som spravila a este som ich aj prikryla dekou. A na druhy den som ich dala do spajzi ale nemam chladnu spajzu, skor je tam izbova teplota. Moze to byt tym?

vierka0
12. apr 2013

@ibajeho podla mna nie..potom tazko radit..a vrchnaky boli ok ? vyvarene ? pritiahlo ich ?

ibajeho
12. apr 2013

@vierka0 ano boli vyvarene, silno zatiahnute. Fakt netusim co robim zle. Ono ja som namiesto cukru napr pouzila banan, ze som ho dala na konci ked som mixovala cize ten sa nevaril. Ze by sa on tam zgrcol nejak? Ale zase pokazili sa aj take kde nebol takze uz fakt neviem kde je chyba. Snad mi niekto poradi. 😢

vierka0
12. apr 2013

@ibajeho no mozno ten banan, ktovie, dufam, ze ti niekto poradi fundovanejsie, sorry, ze som nepomohla 😒

ibajeho
12. apr 2013

@vierka0 to nevadi, dolezite je ze snaha bola a ta sa ceni 🙂 dakujem kazdopadne si zlata 🙂

stankapk
13. apr 2013

Kocky prosim vas mozem poprosit o overeny recept na langose? Dakujeem

natal12
13. apr 2013

dnes paradajková polievka, a pečienka na cibulke s tarhonou 🙂 trošku odbočím od témy čo mám robiť od včera večera má boli ucho 😢 v noci som normálne že revala od bolesti tak som si dala paralen, a dnes ako keby mám zaliahnuté v uchu niečo také ☹

titkovamiriam
13. apr 2013

@stankapk moje:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38139

žienky moje cez tyzden som vas vobec nestihala,dnes som pri sporaku už od siestej varim kuraciu slizikovu polievku,pecene kurence,ryzu a slanu babovku,budem tu zasa az vecer,lebo letim na vystavu psov a preteky v pretlacani rukou 😀 nebudem sutazit ja ale syn 😀 😀 😀 😀 😀 😀

anos18
13. apr 2013

@natal12 Ahoj, ja by som na Tvojom mieste sla na pohotovost. Naco cakat?

libka1
13. apr 2013

@natal12 k lekarovi co najskor, sama si nepomozes ☹

lievance s medom a bananom na ranajky, obed fazulova mliecna polievka, granatir

raza
13. apr 2013

zeleninková polievočka a cestovinový šalát 🙂

@natal12 ak môžem poradiť, tak treba ísť čo najskôr lekárovi, neh čo najskôr užiješ ATB. zápal stredného ucha je sviňa a otrasne bolí, pamätám sa na to z detstva, mávala som to často.. prajem skoré uzdravenie.

natal12
13. apr 2013

@raza
@anos18
@libka1 baby dakujem, asi to bude zápal či prievan ☹ mamina je v robote no musim počkat nanu kým pride ☹ lebo sa nemám ako dostat na pohotovost 😒

lululka555
13. apr 2013

Ahojte, dnes rychlovka obed na jednom plechu : pecene zemiaky s cibulkou, slaninou a sampionmi. K tomu zeleninovy salat 🙂

ahoj , tak ako pisu baby, treba ist k doktorovi 🙂 a nech to rychlo prejde

tinuskaha
13. apr 2013

brokolicova kremova a dojedame co ostalo fliacky a tvarohove gulky.... 😉

betka22betka
13. apr 2013

@natal12 mne vždy pomôže suché teplo, ak ma bolia uši z prievanu. Používam tiež TT olej s manukou olejček z JUSTu /nakvapkám na tampón a dám si do ucha cca na 2 hodiny. Ty ale asi takýto olej nemáš. Skús opatrne nahriať BIO lampou ak máš/ 6 minut/. Počula som aj o tom, že pomôže aj do gázy zabalená pokrájaná cibula- tak, že si to položíš zvonka na uši. Ak neprestane bolesť, určite musíš ísť k lekárovi!!!!

rosannar
13. apr 2013

dneska zeleninová polievka s cestovinou a kura na smotane s haluškami

macka23
13. apr 2013

Dnes zeleniova polievka, francuzke zemiaky. Vcera vecer som upiekla puncove rezy- prvy krat a su mnam 🙂

adta
13. apr 2013

porova kremova polievka a buchty na pare

natal12
13. apr 2013

@lululka555
@betka22betka no pochybujem že to prestane tak pondelok hned ráno idem 🙂 ☹ božéé aké nepríjemné to je .. ani varit ma nebaví asi sa rozplačem ☹

anny1984
13. apr 2013

@macka23 vyzerajú úžasne, šikovná pekárka 😉

natal12
13. apr 2013

@betka22betka gten olej nemám len kuchynský, ale na nete som čítala že domáce receptý ako sú olej na vatičku a dat do ucha že z toho možem vraj prasknúť bubienok ☹ neviem či to je pravda .. a bio lampu mám 🙂 a s tou cibulou to skúsiim, ja som takéto niečo z uchom mala presne na tom istom a bol to prievan a ušný mi dal kvapky a za dva dni bolo v pohode

natal12
13. apr 2013

@raza
@betka22betka
@lululka555
@anos18
@libka1 baby ale ked si vopchám prst do ucha tak nemám ako zalihanuté v uchu ale ho dám von tak už to je zaliahnuté ☹ trošku trápne ale nevadí

raza
13. apr 2013

@natal12 no ak si už raz mala prievan, tak to bude asi aj teraz ono.. lebo keď máš raz prievan, tak už si na to náchylnejšia.. aj ja som raz mala, tiež som až plakala, mne pomohli kvapky garsone, ale ony sú na predpis, alebo po známosti 😅 ale tie pomáhajú velmi..

gucz
13. apr 2013

My máme dnes kurací vývar. Deti majú dukátové buchtičky s kakaovým krémom (myslela som že mám doma zlatý klas, ale už som nemala, tak som použila kakaový puding). No a ešte som spravila segedínsky gulášik 🙂

bubo1104
13. apr 2013

šošovicová polievka , druhé : domáca parená knedľa + kuracie srdcia na šľahačke . Ešte som parila buchty na pare so slivkovým lekvárom , vrch bude maslo , cukor a granko . Malému som upiekla čokoládovú tortu , no a ešte kiwi koláč - cesto , šľahačka , kiwi a na vrch želatína .

anos18
13. apr 2013

@natal12 Mozno Ti to treba iba preplachnut, ale to sa mi nezda, ze Ta to aj boli. Ci tam nie je zapal. Mojmu synovi pri bolesti ucha odporucila Dr. octovy studeny obklad na ucho. Tak skus.

natal12
13. apr 2013

@raza no v pondelok hned ráno utekám lekárovi.. uvidime čo mi povie 🙂
@anos18 ako už ma to nebolí moc, len to je ucho ako keby zaliahnuté.. proste ako keby voda tam bola ale neni .. prepláchnut a to sa može aj doma ci ?...inak vraj takéto bolesti uhca bývaju pri zmývani vlasov ak sa voda dostane do uší 😒

anos18
13. apr 2013

@natal12 Urcite si to nerob sama doma. Chod normalne na usne, len mam pocit, ze uz je potrebny vymenny listok od obv. lekara. Mohla sa Ti tam dostat voda a mazova zatka to upchala, ale urcite sama neexperimentuj. Daj si len nieco na bolest, prip.ten obklad, ale nejaky zakrok a cistenie nechaj urcite na lekara.

tanitta
13. apr 2013

kysla fazulova polievka a zemiakove placky (kazdy si uz da k tomu co chce syr kecup alebo kuracia zmes)

hobit
13. apr 2013

vikendove menu: zeleninova polievka, zapekane bravcove kare s cibulou, baby spenatom, zemiakmi a smotanou a kedze som kupila vela mlieka a skyslo, tak prvy pokus o domaci tvaroh a z neho babovka 🙂