Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte babule spomina sa tudako zaprazena vajickova aj ja so varila taku rano ,potom sme utekali von slniecko sana nas vybodlo ale aj tak dobre aspon nieje zima....a vonku ma cakali moje kamosky s mini tortickou a vinkom a dezertikom a kavickou tak ma prekvapili ze som az revala ..... 😵 😵 (narodky) a teraz ked dopijem kavicku tak idem robit kuracie prsia na sampionoch s ryzou....a dame si k tomu uhorky zavarane baby ja som otvorila posledny pohar 😕 a daku zavaraninu asi hrusky nech sa poje aj sladke ....
@veroninna1 všetko najlepšie k narodeninkám 🙂
na dneska polievka zo včera a ako druhe hubová smotanová omáčka s kolienkami pre chlapou a pre man s malou rezance s tvarohom tak a maly je na ATB musela som ist v noci nemohol ani dýchat 🙂
@veroninna1 @miruska73 baby vsetko najlepsie k narodkam 🙂
@natal12 dakujem krasne 🙂
@lencyca dakujem krasne 🙂
dakujem 😵 ja som mala 15.4 . 40. 😝
@fordikford chudatko 😒 nech sa uzdraví co nasjkor
@daniela1978 Prosím ťa, až to vyskúšaš, daj mi vedieť ako sa ti receptík osvedčil.
@michaelamilan Stále prší 😖
kuracie sote so zeleninou, ochutene kurkumou + ryza
@fordikford prajem skoré uzdravenie
@miruska73 všetko naj k narodkam 🙂 🙂
Dnes fazulova husta mliecna polievka s domacou klobaskou a chlebom a upiekla som babovku.
ešte sa chcem spýtať, neviete mi niekto poradiť recept na pizza rožky,ale také,aké predávajú v tescu, alebo v pekárňach. Syn ich veľmi lúbi a chcela by som mu ich doma robiť. Vďaka.
cafte my sme ,ali pecene kura a ryzu cez vikend a vcera sme robili kuraciu pecienku restovanu so zemiakovym pyre...polievka hraskova ...a piekli sme tvarohovu babovku z bez servitky..vyborna je inak... 😀
u nás dnes rýchla krupicová polievka s vajíčkom a brokolicou, druhé čo zostalo od včera..nevarila som, malú zobral dedko von a ja som sa bola poľudštiť :D ...u kaderníčky , teraz som rýchlo naplnila a dala chladiť tortu čo robím na zajtra......zajtra musím variť už aj na piatok a aj niečo sladké , lebo deti majú riaditeľské voľno a ja idem s najmenšou slečnou na kontrolu na nefrologiu, do KE..táák sa mi tam nechce
Nemáte niektorá osvedčený recept na domácu paštétu z kuracích pečienok? Alebo aspoň nejaké tipy?Ďakujem za každú radu, nápad, recept 🙂
@levandullka osvedceny recept http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/... 😉 a este mam jednu napisanu v kuch .zosite, ta sa pecie ,ale ta prva je lepsia
@gelinka75 malo by byt biele ale v obchode nemali tak som dala nejaké marinované ale poriadne som ho umyla🙂

@luciok dakujem, ano mam narodeniny. aj tebe krasny den prajem 🙂