icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veroninna1
17. apr 2013

@luciok dakujem, ano mam narodeniny. aj tebe krasny den prajem 🙂

miruska73
17. apr 2013

ahojte babule spomina sa tudako zaprazena vajickova aj ja so varila taku rano ,potom sme utekali von slniecko sana nas vybodlo ale aj tak dobre aspon nieje zima....a vonku ma cakali moje kamosky s mini tortickou a vinkom a dezertikom a kavickou tak ma prekvapili ze som az revala ..... 😵 😵 (narodky) a teraz ked dopijem kavicku tak idem robit kuracie prsia na sampionoch s ryzou....a dame si k tomu uhorky zavarane baby ja som otvorila posledny pohar 😕 a daku zavaraninu asi hrusky nech sa poje aj sladke ....

natal12
17. apr 2013

@veroninna1 všetko najlepšie k narodeninkám 🙂

natal12
17. apr 2013

@miruska73 máš narodky ? ak hej tak všetko najlepšie 🙂

natal12
17. apr 2013

@luciok čooo prší ? unás svieti slniečko tiež 🙂

lencyca
17. apr 2013

Ahojte,dnes kralovska cesnekova s opekanym chlebom a langose,mm ma sokoval a kazal si upiect babovku,popri tom som detom robila brumikov,ktori rychlo zmizli z taniera 😉

fordikford
17. apr 2013

na dneska polievka zo včera a ako druhe hubová smotanová omáčka s kolienkami pre chlapou a pre man s malou rezance s tvarohom tak a maly je na ATB musela som ist v noci nemohol ani dýchat 🙂

lencyca
17. apr 2013

@veroninna1 @miruska73 baby vsetko najlepsie k narodkam 🙂

veroninna1
17. apr 2013

@natal12 dakujem krasne 🙂

veroninna1
17. apr 2013

@lencyca dakujem krasne 🙂

miruska73
17. apr 2013

dakujem 😵 ja som mala 15.4 . 40. 😝

natal12
17. apr 2013

@fordikford chudatko 😒 nech sa uzdraví co nasjkor

natal12
17. apr 2013

@lencyca aj my máme také hnedé taniere 😀

lencyca
17. apr 2013

@natal12 ja som ich dostala ako svadobny dar-celu supravu a este jednu som si dokupila,kedze mi mm kupil umyvacku 😉

hyta
17. apr 2013

@daniela1978 Prosím ťa, až to vyskúšaš, daj mi vedieť ako sa ti receptík osvedčil.

luciok
17. apr 2013

@michaelamilan Stále prší 😖

luciok
17. apr 2013

@miruska73 Jeej to muselo by milé také prekvapko. Takže aj tebe všetko najlepšie 😉

hobit
17. apr 2013

kuracie sote so zeleninou, ochutene kurkumou + ryza

lussy23
17. apr 2013

@fordikford prajem skoré uzdravenie

fordikford
17. apr 2013

@miruska73 všetko naj k narodkam 🙂 🙂

titkovamiriam
17. apr 2013

dnesne ranajky rybacia pomazanka a na obed boli cestoviny so syrovou omackou-že ake mnam, 🙂

lenka268
17. apr 2013

Dnes fazulova husta mliecna polievka s domacou klobaskou a chlebom a upiekla som babovku.

mia.k
17. apr 2013

@lencyca prosím ťa tých brumíkov si ako robila,podľa akého receptu?

mia.k
17. apr 2013

ešte sa chcem spýtať, neviete mi niekto poradiť recept na pizza rožky,ale také,aké predávajú v tescu, alebo v pekárňach. Syn ich veľmi lúbi a chcela by som mu ich doma robiť. Vďaka.

drobik1
17. apr 2013

cafte my sme ,ali pecene kura a ryzu cez vikend a vcera sme robili kuraciu pecienku restovanu so zemiakovym pyre...polievka hraskova ...a piekli sme tvarohovu babovku z bez servitky..vyborna je inak... 😀

zklimekova
17. apr 2013

u nás dnes rýchla krupicová polievka s vajíčkom a brokolicou, druhé čo zostalo od včera..nevarila som, malú zobral dedko von a ja som sa bola poľudštiť :D ...u kaderníčky , teraz som rýchlo naplnila a dala chladiť tortu čo robím na zajtra......zajtra musím variť už aj na piatok a aj niečo sladké , lebo deti majú riaditeľské voľno a ja idem s najmenšou slečnou na kontrolu na nefrologiu, do KE..táák sa mi tam nechce

miruska73
17. apr 2013

@luciok veru bolo skoro som odkvacla 😀 😀 ake drobnosti vedia urobitvelku radost......

levandullka
17. apr 2013

Nemáte niektorá osvedčený recept na domácu paštétu z kuracích pečienok? Alebo aspoň nejaké tipy?Ďakujem za každú radu, nápad, recept 🙂

lululka555
17. apr 2013

@levandullka osvedceny recept http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/... 😉 a este mam jednu napisanu v kuch .zosite, ta sa pecie ,ale ta prva je lepsia

gabriella7
17. apr 2013

@gelinka75 malo by byt biele ale v obchode nemali tak som dala nejaké marinované ale poriadne som ho umyla🙂