icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
18. apr 2013

Ahojte , dnes varim cuketovy privarok s volskym okom a k tomu varene zemiaky. A mam taky mensi karfiol ,tak ten vyprazim v trojobale. 🙂

lululka555
18. apr 2013

@zklimekova sikovna,ja este len zacinam 🙂

gianni
18. apr 2013

náš prvý domáci tvaroh a jeho ochutnávka,hned som si aj ja z neho dala na ranajky do bieleho jogurtu s jablkom
a na obed asi urobím rezance(domáce od mamy) s tvarohom a slaninkou...

libka1
18. apr 2013

cesnacka a cesnakove langose, dnes bojujeme proti upirom 😀 @gianni ten tvaroh vyzera fantasticky

nelinka0401
18. apr 2013

Ahojte,včera som robila kyslú polievku zo strukov a zemiakmi,dnes upečiem len vianočku aby mali deti,čo zobkať ked stále lietajú po vonku 🙂

daniela1978
18. apr 2013

@lululka555 do cesta som dala ten mäkký nehrudkový a na knedličky som postruhala hrudkový.

vieruna
18. apr 2013

Ahojte. Ja som vcera robila muffinky. No na to, ako som to total do...bala - inac sa to neda povedat, su prudko jedle. Zabudla som do cesta dat olej. Dala som ich do kosickov, dala do truby a spomenula som si na ten olej. Tak ze sak skusim to opravit. Je jedno ci to vyhodim hned, alebo az potom. 😀 Zliala som to naspat do misky, pridala olej a dala znovu piect. Mali byt biele s kuskami cokoladky a orieskov a su hnede, lebo sa cokoladka roztopila. Ale fakt su vynikajuce. Hrncekove od @danielaj

snu
18. apr 2013

caute,, dnes pecene kura na kyslej kapuste so slaninkou a chlebikom 😉

katkas1
18. apr 2013

kedze dnes slniecko pecie poobede bude grilovana klobaska, fajnova domaca udena k tomu nejaky salatik a nealko pivko 🙂

tosomja
18. apr 2013

knedlík, kyslá kapusta a pečené rebierka 🙂

domeli
18. apr 2013

@vieruna nájdem niekde recept? Alebo prepíšeš? Ďakujem.

levandullka
18. apr 2013

Ahojte 🙂. Ja dnes nevarím, nakoľko ma zmohla nádcha a kašel. V chladničke máme ešte zbytok lasagní a maximálne dorobím nejakú polievku 🙂. Snàď budem schopná cez víkend niečo vyprodukovať 😅

martinkatinka
18. apr 2013

Dnes bravčové masko s pórom a smotanová omáčka.. a k tomu asi cestoviny, a torta pre mojho malého oslávenca - z pribináčikového krému s piškótami a ovocím

fomarik
18. apr 2013

Rybka (treska) na masle so zemiakovou kašou a k tomu sladký hrášok ( Malá ho milujeeeeeeeeeeee ♥) + robím jahôdkovo-tvarohovu tortu k zajtrajšej guľáš párty.

luciok
18. apr 2013

Ahojte, my dnes dojedáme fazuľovú polievku a urobila som pár zemiakových placiek. Narýchlo som ešte urobila kukuricový šalát

fordikford
18. apr 2013

ahojte prave mi syn volal že spravil vodičák fuh až som si vydychla zo šiestich urobili iba dvaja tak mu idem spravit palacinky zo šlahačkou 🙂 🙂 🙂

joannas
18. apr 2013

my dnes : madarsky gulaš s knedlou od čera

joannas
18. apr 2013

@fordikford aj ja budem robiť palacinky s džemom ale bez šlahački

daniz
18. apr 2013

dnes na večeru hemendex, alebo praženička so šunkou + pečivko a surová zeleninka

drobik1
18. apr 2013

dnes vajickova polievka s rascou a palcinky s cucoriedkami,dzemom a slahackou.... 😀 a este idem robit bublaninu s cernicami... 🙂

mimi21mimi
18. apr 2013

Polievku kelovu mame odvcera a skusala som prvy krat urobit Nachos... celkom to chuti, este nejaku omacku a hotovo.

lencyca
18. apr 2013

@mia.k Ahoj,tento raz som robila brumíkov z bábovkového cesta,kedže som robila bábovku tak som vyskúšala aj brumíkov a detom viac chutilo,ako to brumíkové cesto 😉

lencyca
18. apr 2013

dnes dojeme cesnečku a bude žemlovka s jahodami a malinami 🙂

eva7780
18. apr 2013

sampionove rizoto 🙂

michaelamilan
18. apr 2013

Ahojte,my máme dnes cuketový deň, cuketová polievka- ešte teraz sa olizujem za ušami a plnená cuketa mletým mäsom so zemiakmi na cibulke. Teraz frčím von keď je tak nádherne a večer ešte spravím slaný kláč z mäska čo mi zostalo 😀 Pekný dníkkkkkk

veroninna1
18. apr 2013

dnes polievka z lupaneho hrachu a celozrnne spagety s podusenou cinskou kapustou, cuketou a hribikmi.

miruska73
18. apr 2013

ahocek babuletak ja dnes vegetim dojedame so vcera 😵 rano som len spratala paplony naranajkovali sa a leteli von teraz si davam kavicku pozasivam mm monterky a bundu a zase veget do 5 kym sa zobudi krpcek..no a potom von a na nakup...a zajtra asi len cestiviny s tvarohom aj na sobotu budem sama doma s malou starsia sa ide chatovat a mm ide ppracovat do BA... a v nedelu asi fasirka plnena s vajkom a k tomu zemiakovy privarok ..

miruska73
18. apr 2013

@zklimekova prosim ta na kolkej strane je recept na tie maffinky ja som si chcela odpisat a zabudla som teraz si mi to pripomenula ...dik moc

zklimekova
18. apr 2013

@miruska73 nech sa páči Mrkvové muffiny :
400g mrkvy
250g kryštál.cukor
400g polohrubá múka
3 vajcia
1ČL mletej škorice
šťava z jedného citróna
200ml oleja
1 prášok do pečiva
1 vanilkový cukor
1ČL sódy

POSTUP:
Očistenú a na jemno nastrúhanú mrkvu dáme do misky a pridáme cukor, vanilkový cukor, citrónovú šťavu a vajíčka a dôkladne premiešame.
Múku zmiešame s práškom do pečiva, škoricou a sódou. Postupne primiešame k mrkve. Nakoniec vmiešame olej.
Košíčky plním tak do polovice. Pečie sa to na 180 stupňoch.

miruska73
18. apr 2013

@zklimekova jej aka rychlovka dakujem a uzaj beriem pero a pisem do zositka 😵