icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

barbora84
20. apr 2013

U nas dnes sosovicova polievka, zivanska v alobale a uhorkovy salat. Zajtra planujem divinu s ribezl. dzemom, mnam🙂

sweetlemon
20. apr 2013

@natal12 mas pravdu, receptik je uz ulozeny a urcite skusim 😝 🙂 no mozno tiez bez tych oliv 🙂 ja ich mam rada len za studena 🙂

natal12
20. apr 2013

tak ak chceš mozeš urobiť a čo ti nepasuje vynecháš, sami zdá ze segra nedávala chilli lebo to štípe a nemáme to radi 😀 no pekne že vybalila konzervu marhul 😀 😀 tak vie už no . tak urobte si aj koláčik marhulový aj buchty 🙂 a potom moja nezabudni ze máš mne poslat ok ? 😀 😀 😀 😀 a kolko gramovú konzervu pouzivas ?? @sweetlemon

joannas
20. apr 2013

@lienka2 a ocot nedavaš?

joannas
20. apr 2013

@abriela mali Kristiano strašne zlatučky

lienka2
20. apr 2013

@joannas nedavam, lebo by mi to nikto nezjedol 😖

natal12
20. apr 2013

@sweetlemon inak moja zajtra asi vyskúšam ten tvoj koláčik uvidím ešte .. možno aj v utorok neviem ešte 🙂 a tá štava z marhúl má ist do cesta ? a dve dvajcia to neni nejak málo ? .. rozmýšlam nad slivkami že aké by to bolo 🙂

joannas
20. apr 2013

@lienka2 mama niekedy robila take ako ti pišeš ale davala ocot,teraz to už nerobi lebo je po MP,a ja to nejak neviem zrobiť vždy dam octu vela alebo malo ☹

sweetlemon
20. apr 2013

@natal12 no jasne, prisposobim tie cestovinky urcite 🙂 fuha, dvoje sladke asi robit nebudem, lebo moj stary mi bude nadavat, ze kvoli mne ma velke brucho 😀 😀 marhulovy kolacik bude cez tyzden 🙂 pouzivam bud 7dcl flasu, ked robim z domacich alebo velke Giana marhule, to ma tusim 850ml 🙂

mizulienka
20. apr 2013

ahojte dievcata, nemate nejaky vyborny, osvedceny recept na babovku? dakujem

sweetlemon
20. apr 2013

@natal12 no skus, je super 🙂 ano, stava z marhul ide do cesta tiez 🙂 a ano, 2 vajcia su tam, som to pre istotu kontrolovala 🙂 🙂 inak tie slivky by som tiez skusila 🙂

sweetlemon
20. apr 2013

babule, myslite, ze cicer mozem, ked kojim? mam taku chut na cicerovu polievku a teda neviem, kedze je to strukovina...

joannas
20. apr 2013

@mizulienka skus citronovu babovku je velmy dobra ,minuli tižden som robila

mizulienka
20. apr 2013

@joannas mas prosim ta aj recept? dakujem

natal12
20. apr 2013

@sweetlemon presne naco robit sladkeho vela potom priberame len 😀 😀 😀 ja tiez sa napchám zo sladkým a potom stenem ze som tucna 😒 len tie sunky z brucha tazko pojdu dole 😀 a preco mu hovoris stary ved nema nato vek ci ? 😀 ak to nie je tajomstvo napis ked chces do IP 🙂 nebudem vymyslat a urobim marhulovy lebo zo slivkami len chut pokazim .

natal12
20. apr 2013

@mizulienka Ahoj, ja mám tiež odskúšaný 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11515 a ked chceš mám aj v žošite z receptami na dvojfarebnu 🙂

mami.sk
20. apr 2013

dnes sme varili rizoto. som si pochutila, lebo už dlho sme ho nemali 😉
a vyskúšala som upiecť pudingoš - do cesta a do plnky som dala sójové mlieko. dcérka totiž nesmie kravské mlieko tak som skúšala dať sójové a na moje prekvapenie celkom dobre chutí 😉

joannas
20. apr 2013

@mizulienka 5vajička,25dkg cukor krištal,3citron,1zlaty klas,1.5dcl voda,20dkg muka polohruba,1prašok do pečiva,z citronov postruhať korku vimačkať štavu ,dať cukor muku vajička prašok do pečiva zlaty klas muku vodu,vimiešaš všetko spolu a daš piecť v babovkovej forme

nelinka1311
20. apr 2013

ahojte,tak ja som tu nebola už poriadne dlho. 😕 Nemám čas,odkedy je teplo,vonku je spústa roboty,a nehovorim o umyvani okien a tak,človek by chcel všetko naraz porobiť,len troška slniečko vyšlo,ale fajne,nie?My dneska boli na hostine,tak sme to mali bez problémov a na zajtra mam vybrate kuracie prsia,ale netušim čo s nimi.dneska som jedla fantastické zákusky,musim vypytať recept,ale boli božské,najmä jeden,vyzeral komplikovane,ale o to bol aj viac chutnejší🙂tak pekne dovarenia,či vlastne dovidenia? 😝

sweetlemon
20. apr 2013

@natal12 no mi hovor, ja som prave zmastila Mila keksik 😀 a tiez mam nervy, ze po porode mam velke brucho a ne a ne ho schudnut. lenze zerem jak blazon a necvicim, tak neviem, co cakam 😀 😀 a stary, no lebo sa to tak hovori 🙂 ale je aj trosku starsi odomna, ma 37 🙂 a vies co, ked sa mi minu tieto marhule, potom skusim tie slivky 🙂

titkovamiriam
20. apr 2013

@katy2 KRASNA 😉

titkovamiriam
20. apr 2013

@eva7780 ja maso davam vzdy do pacu,kde mam olej.aj teraz mi uz pekne v nom spi 😉 .keby som to nestihla asi by som maso len nasolila,potierat ho olejom je zbytocne,lebo krkovicka a ine maso je dost mastne a kura keby nebolo v pace je suche tak by som ho robila v alobale.

natal12
20. apr 2013

@sweetlemon ja som akurat dotlacila kusok slaninmy s chlebikom a horcicou 😀 som blba ja viem 😀 ..veru neviem naco cakame ked si chcem cez leto obliect plavky tak musim nieco robit so sebou 🙂 nevadi ze je starsi 🙂 l

bambina78
20. apr 2013

@raszuz ahoj my zajaca najprv varime v polievke..klas.vyvar a ked je masko makke, rozporcujeme a robime na cesnaku.. je to vel.jednoduche..len na oleji poprazit cibulu (ja davam aj 2-3) a veela cesnaku nakrajaneho nadrobnucko-uz som skusila aj pretlaceny ale lepsi je ked sa nakraja..pridat k tej cibuli, praskovu cerv.papriku (tiez nesetrim😀), sol al.vegetu podla chuti a zo 2 naberacky tej polievky.Prevriet spolu s maskom a najchutnejsie je to s domac.halustickami,ale fajn je aj cestovina..
Je mi jasne, ze maleho cesnakom asi chovat nebudes 😀 ..ale takto by mal aspon fajnu polievku s var.maskom 😉 Uz som jedla zajaca na viac sposobov, ale toto je u nas N1..nie je totiz suchy..pa

sweetlemon
20. apr 2013

@natal12 jezis, slaninu ani nespominaj, hned by som si dala 😀 😀 nastastie na mna sa nikdy kila nelepili, jest som mohla hocico pred spanim, ale zistujem, ze po porode je to ine 😀 😀 😝 no do leta uz nie je daleko, som fakt zvedava, ci sa nieco zmeni k lepsiemu 😀

papuka
20. apr 2013

@sweetlemon ja ho robievam tiež a minule som skusila aj s egrešami, lebo ich mám doma nazaváarané, tiež super 😉

raszuz
20. apr 2013

@hyta
@mirage
@bambina78
ďakujem za inšpirácie, môžem kuchtiť 🙂

michaelamilan
20. apr 2013

@levandullka tak to je super!!!!! Ja som taký pažravec a bez Mc Donaldu neviem asi žiť 😝 Jeden čas som tiež varila zdravo- mm dcéra mala vysoký cholesterol, tak som komplet zmenila jedálniček, no teraz bývame sami a od môjho tehulkovania sa to s nami zasa vlečie :-O samé somariny 😀
Inak tie tvoje jedlá sú prudko jedlé a vždy slintám! mno a to ako žijete športovým duchom je supéééééér palec hore!

fordikford
21. apr 2013

dobre ranko mala je hore už od šiestej takže varíme 🙂 polievka bravčova z kosti rezne naopak ryža kompot a vyskušam marlenku bez valkania od GABRIELY pekný slnečny den 🙂

natal12
21. apr 2013

@sweetlemon to som aj ja zvedava ci sa nievo zmeni k lepsiemu 🙂 musim skoncit s takymi jedlami 😒