Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Náš dnešný obed "krkovička a lá grand" 🙂
http://www.tradicnirecepty.cz/hlavni-chody/krko...
@gabriella7 dakujem za inspiraciu na tu kapustovu polievku, urobila som to viacmenej ako si pisala, pridala som 2 lyzicky pretlaku a chili, ale vobec nicim som ju nezahustila: na zaver som ju pomixovala a vznikla z toho husta cista kapustova polievka. Podavana s kockami opeceneho chlebika, len sa po nej zaprasilo a este aj liter mam v mraznicke na horsie casy, tak sa tesim 🙂
Ahojte, dnes nedelna polievka so zeleninou a slizami, pecene kuracie stehna na masle s paprikou a rajcinou a ryza.
A upeciem kolacik z kysleho mlieka 🙂
dnes varim kuraci vyvar so zeleninou, fasirkove maso s cibulou pecene spolu so zemiakmi navrstvene, niekto tu daval davnejsie tip a mrkvovo kapustovy salat, vcera som piekla struhany tvarohovy kolac s ribezlami
ahojte 🙂 ja som včera robila kyslú šošovicovú, takže to máme aj dnes. A dnes pečiem kurča a k nemu bude ryža, keďže som včera zabudla kúpiť mrkvu na šalát, tak bude asi kompót
a včera som robila aj nepečenú jahodovú tortu, manžel vychvaľuje, tak som rada 🙂
ideme do restiky
@lululka555
dakujem za receptik, ta fasirka je uzasna, mnam 😉 prave dorabam k tomu stuchane zemiacky + zavarane uhorky 🙂
@nelly3 dakujem a som rada,ze chutila, mm mi ju tiez pochvalil, on by fasirku hocijaku nezjedol a tuto si pochvaloval,a krasne rozvoniavala po celej kuchyni 🙂
Ahojte,u nás už skoro navarené 🙂 slepačia polievka s kopou zeleniny a domácimi slížikmi,grilované kura s plnkou k tomu zemiaky s čerstvou vňaťou a k tomu nejaký zeleninový šalát,máme v záhrade strašne veľa šťavelu,tak ho musím nejako využiť.a ako dezert marhulový koláčik
cafte.tak u nas dnes-brav.rezne ,morcacie rezne plnene syr,domaca prerastana slaninka a sladkokysle sampiony,kukuricovo sampionova ryza,zemiak kasa,kapustovo mrkvovy salat s cibulou a piekla som v DP dvojfar.babovku s marhulami.a este mame vianocnu postnu kapustnicu...peknu nedelu 😉
Cawko kakavko 😉 polievocka nedelnaaa kuracia aaa rezne, pecene zemiacky, ryza, salatik 🙂 Na zakusok ideme k znamym 😀 Peknu nedelu...
Kuracia polievka s rezancami,svieckova na smotane a knedlik 🙂
@titkovamiriam dala som rano do pacu,len pocasie sa akosi kazi,tak dufam,ze vydrzi 😉
dnes kuracia polievka s pecenovymi haluskami,vyprazany kuraci rezen a zem.kasa,uhorkovy salat
My mame dnes mrkvovu kremovu a bataty plnene tuniakom a zeleniou! MNAM 😵
Poobede upeciem este nejaky kolac, nech mame ku kave 🙂
polievka zo zelených ľúskov , zemiaková kaša + kuracie rezne , malému mleté rybacie fašírky + uhorky . Upiekla som klasický piškót , vrch čokoláda + kokos .
@sweetlemon môžem poprosiť o recept na ten marhuľový koláčik ?
My dnes fazulova polievka fasirka v rure zemiakova kaša a uhorkovy šalát a kysnuty jablkovy mrezovnik
...šošovicová polievočka...grilovaný pstruh, opekané zemiaky...uhorkový šalát...pre mladého pána miesto rybky rezník.... 🙂 🙂 🙂
dnesne ranajky varene vajicka so zeleninou
vyvar a bryndzove halusky s kefírom
@eva7780 u nas je zatial nadherne tak uvidim do vecera 🙂 a zmrzlinove jazycky/na dlhej piskote nanukova torta poliata cokoladou/trosku sa to rozbabralo ale budu mnam
u nas dnes netradicny nedelny obed, ktory si vyziadali moji stravnici 🙂 drzkova polievka (smrad strasny kym som vyvarila drzky) a morcacie srdiecka+kuracia pecienka s kopiu dobrej omacky+knedla. Starsia dcera dostala zemiakovu polievku, na kooru sa mi vykaslala a s chutou zjedla starkemu za tanier drzkovice 🙂))
dnes chlebova paradajkova 😉 a kuracie stehna na kyslej kapuste k tomu pecene zemiaky
no baby horor moja marlenka čisto komedia neviem prečo ale zo všetkej mi vyšla akurát kopa hrudiek na taniery , 🙂 ved všetko som spravila podla receptu a ono mi vznilka velka palacinka 😠 normalne som mala take nervy tak to deti jedia jak kusok gulky a nato krém možno nabudúce stávaju sa aj horšie veci 😀

Vcera boli bolonske spagety s parmezanom 🙂
Dnes kuracie masko na prirodno v smotanovej omacke s kapiou a kukuricou a k tomu ryza 🙂