icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

petrisorka
21. apr 2013

Vcera boli bolonske spagety s parmezanom 🙂
Dnes kuracie masko na prirodno v smotanovej omacke s kapiou a kukuricou a k tomu ryza 🙂

piacere
21. apr 2013

Náš dnešný obed "krkovička a lá grand" 🙂
http://www.tradicnirecepty.cz/hlavni-chody/krko...

zinhka
21. apr 2013

@gabriella7 dakujem za inspiraciu na tu kapustovu polievku, urobila som to viacmenej ako si pisala, pridala som 2 lyzicky pretlaku a chili, ale vobec nicim som ju nezahustila: na zaver som ju pomixovala a vznikla z toho husta cista kapustova polievka. Podavana s kockami opeceneho chlebika, len sa po nej zaprasilo a este aj liter mam v mraznicke na horsie casy, tak sa tesim 🙂

lululka555
21. apr 2013

Ahojte, dnes nedelna polievka so zeleninou a slizami, pecene kuracie stehna na masle s paprikou a rajcinou a ryza.
A upeciem kolacik z kysleho mlieka 🙂

vierka0
21. apr 2013

@zinhka jaaaj, kapustova polievka, aj som zabudla ze existuje a ako velmi ju milujem..dik za tip 😉

gelinka75
21. apr 2013

dnes varim kuraci vyvar so zeleninou, fasirkove maso s cibulou pecene spolu so zemiakmi navrstvene, niekto tu daval davnejsie tip a mrkvovo kapustovy salat, vcera som piekla struhany tvarohovy kolac s ribezlami

kikaneu
21. apr 2013

ahojte 🙂 ja som včera robila kyslú šošovicovú, takže to máme aj dnes. A dnes pečiem kurča a k nemu bude ryža, keďže som včera zabudla kúpiť mrkvu na šalát, tak bude asi kompót
a včera som robila aj nepečenú jahodovú tortu, manžel vychvaľuje, tak som rada 🙂

pingu1
21. apr 2013

ideme do restiky

nelly3
21. apr 2013

@lululka555
dakujem za receptik, ta fasirka je uzasna, mnam 😉 prave dorabam k tomu stuchane zemiacky + zavarane uhorky 🙂

lululka555
21. apr 2013

@nelly3 dakujem a som rada,ze chutila, mm mi ju tiez pochvalil, on by fasirku hocijaku nezjedol a tuto si pochvaloval,a krasne rozvoniavala po celej kuchyni 🙂

nelinka0401
21. apr 2013

Ahojte,u nás už skoro navarené 🙂 slepačia polievka s kopou zeleniny a domácimi slížikmi,grilované kura s plnkou k tomu zemiaky s čerstvou vňaťou a k tomu nejaký zeleninový šalát,máme v záhrade strašne veľa šťavelu,tak ho musím nejako využiť.a ako dezert marhulový koláčik

trasko
21. apr 2013

cafte.tak u nas dnes-brav.rezne ,morcacie rezne plnene syr,domaca prerastana slaninka a sladkokysle sampiony,kukuricovo sampionova ryza,zemiak kasa,kapustovo mrkvovy salat s cibulou a piekla som v DP dvojfar.babovku s marhulami.a este mame vianocnu postnu kapustnicu...peknu nedelu 😉

reni1512
21. apr 2013

Cawko kakavko 😉 polievocka nedelnaaa kuracia aaa rezne, pecene zemiacky, ryza, salatik 🙂 Na zakusok ideme k znamym 😀 Peknu nedelu...

lejlla
21. apr 2013

Kuracia polievka s rezancami,svieckova na smotane a knedlik 🙂

petrisorka
21. apr 2013

A vysledok dnesneho varenia - velmi rychly obed 🙂

eva7780
21. apr 2013

@titkovamiriam dala som rano do pacu,len pocasie sa akosi kazi,tak dufam,ze vydrzi 😉
dnes kuracia polievka s pecenovymi haluskami,vyprazany kuraci rezen a zem.kasa,uhorkovy salat

mia258
21. apr 2013

My mame dnes mrkvovu kremovu a bataty plnene tuniakom a zeleniou! MNAM 😵

Poobede upeciem este nejaky kolac, nech mame ku kave 🙂

bubo1104
21. apr 2013

polievka zo zelených ľúskov , zemiaková kaša + kuracie rezne , malému mleté rybacie fašírky + uhorky . Upiekla som klasický piškót , vrch čokoláda + kokos .

tami712
21. apr 2013

@sweetlemon môžem poprosiť o recept na ten marhuľový koláčik ?

macka23
21. apr 2013

Tak dnes rajcinova zo vcera a rybie kolaciky, k tomu zemiakova kasa alebo pecene zemiaky, tatarska 🙂
A citronovy kolacik 🙂

lydia22
21. apr 2013

My dnes fazulova polievka fasirka v rure zemiakova kaša a uhorkovy šalát a kysnuty jablkovy mrezovnik

denisenko
21. apr 2013

...šošovicová polievočka...grilovaný pstruh, opekané zemiaky...uhorkový šalát...pre mladého pána miesto rybky rezník.... 🙂 🙂 🙂

titkovamiriam
21. apr 2013

dnesne ranajky varene vajicka so zeleninou
vyvar a bryndzove halusky s kefírom
@eva7780 u nas je zatial nadherne tak uvidim do vecera 🙂 a zmrzlinove jazycky/na dlhej piskote nanukova torta poliata cokoladou/trosku sa to rozbabralo ale budu mnam

luciok
21. apr 2013

@macka23 Rybie koláčiky? Vyzerajú super, dáš recept?

joannas
21. apr 2013

@denisenko ako robiš uhorkovi šalat?

happy8051
21. apr 2013

u nas dnes netradicny nedelny obed, ktory si vyziadali moji stravnici 🙂 drzkova polievka (smrad strasny kym som vyvarila drzky) a morcacie srdiecka+kuracia pecienka s kopiu dobrej omacky+knedla. Starsia dcera dostala zemiakovu polievku, na kooru sa mi vykaslala a s chutou zjedla starkemu za tanier drzkovice 🙂))

tinuskaha
21. apr 2013

dnes chlebova paradajkova 😉 a kuracie stehna na kyslej kapuste k tomu pecene zemiaky

denisenko
21. apr 2013

@joannas klasika..uhorky, voda, ocot, trošku cukru a korenie..... 😉

joannas
21. apr 2013

@denisenko ale kolko čocho davaš?ja to tak od oka neviem ☹

fordikford
21. apr 2013

no baby horor moja marlenka čisto komedia neviem prečo ale zo všetkej mi vyšla akurát kopa hrudiek na taniery , 🙂 ved všetko som spravila podla receptu a ono mi vznilka velka palacinka 😠 normalne som mala take nervy tak to deti jedia jak kusok gulky a nato krém možno nabudúce stávaju sa aj horšie veci 😀