icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
24. apr 2013

@nelinka0401 dakujem pekne 🙂

lululka555
24. apr 2013

@terezka1947 ahoj ja gulky obalujem este v hladkej muke a davam do vriacej vody,omacku robim zvlast a tu vodu z paprik a guliek pouzijem potom do nej 🙂 zatial sa mi nerozvarili

terezka1947
24. apr 2013

@lululka555 ahaaa,ok,skusim aj ja....dakujem za radu 🙂

mibi41
24. apr 2013

@sweetlemon Ďakujem 🙂

mibi41
24. apr 2013

@miriamr Ahoj, možem poprosiť receptík na tú nepečenú tortu? Ďakujem

ivetka1981
24. apr 2013

@terezka1947 nikdy sa mi nerozvarili,neviem Ti poradit,rob ich na miernom ohni

luciok
24. apr 2013

@mibi41 Na str. 2312 od @sweetlemon

mibi41
24. apr 2013

@luciok Dakujem

trasko
24. apr 2013

ahojte tak zabehavam o 106 new DP co mi muzik kupil-olivyvy chlebik a mlete masko plnene vnutri roladkami z hemendexov 3ch uladanych do trojuholnika a tie boli plnene syr zlt.paprika,syr kapia a syr baby spenat.nakrajam zeleninku k tomu a pohostim navstevu.o chvilu su tu 😉

azmuk
24. apr 2013

jarny spenat so zemiakmi a volskym okom 🙂

chantalle
24. apr 2013

Ahojky, my dnes udena fazula a syrova taska....
Link na recept sa mi za svet neda skopirovat, ale je uverejneny na blogu "Cistinkina vareska", ktory urcite poznate. Nazov - syrova taska....

mibi41
24. apr 2013

@miriamr Ďakujem krásne 🙂

verka18567
24. apr 2013

ahojte poradite mi?nejaky jogurtovy dresing miesto tatarky.dakujem

modrofuzik11
24. apr 2013

dnes bola tarhona. mnam🙂

natal12
24. apr 2013

@verka18567 ahoj, ja si robím dresing takto buď kyslú smotanu alebo biely jogurt zmiešma so soľou, trošky vegety, mleté čierne korenie, pretlačený cesnak a zamiešam a je hotovo 🙂 občas dam aj lyžicu tatarskej omáčky aj viac

lienka2
24. apr 2013

dnes polievka mrkva karfiol a ovsene vlocky, kuracie prsia na prirodno so zeleninkou na masle a ryza
zajtra dojeme polievku, a na druhe som robila dukatove buchticky, a z druhej polky cesta kakaovy zavin na ranajky 🙂

verka18567
24. apr 2013

@natal12 dakujem uz sa teraz tesim ked ju spravim.dakujem

natal12
24. apr 2013

@verka18567 ja ho použivam aj ked robím vysmážany syr zo zemiakmi napr. miesto tatárskej si dám 🙂

verka18567
24. apr 2013

@natal12 presne zajtra chcem robyt tak preto som si pitala daky recept.to je nahoda😉

lenuss84
24. apr 2013

ahojte.my v pondelok hovadzi vyvar,rezne a zemiakovy salat zo sobotnej oslavy mojej mamy.slavila sa 50tka.bolo super 🙂
v utorok sme este dojedali 🙂
dnes som varila kuraciu polievku z kur.chrbtov a vela zeleninky a halušky so syrokremom + bryndzou.
na zajtra mam v plane: polievku dojeme + bravc.maso na platky na sampionoch,tarhona

lenuss84
24. apr 2013

@ivetka1981 aj ja sa na nu chystam v najblizsej dobe 🙂

lussy23
24. apr 2013

@zklimekova môžem poprosiť recept na tu cuketu?

titkovamiriam
24. apr 2013

ahojte zienky,vcera nestihacky,dnes o ,,chlp,, 🙂 je nadherne pocasie dlho sme vonku a potom unavena lahnem padnem spim.samozrejme varim.Vcera segedin a kedze sme teraz len traja/milan je u frajerky,michal od rana do noci brigaduje na autosalone/tak som polovicu maska upiekla a bola chutovecka na veceru vonku na dvore,dnes sme dojedali segedin.zajtra robim francuzske zemiaky.

tosomja
24. apr 2013

Baby, chcem sa spýtať, to každý deň raňajkujete niečo iné? lebo mne už dochádza fantázia. chcela by som nejaké nátierky - overené, alebo niečo čo chutí vašim deťom, manželom...nie vždy len zeleninu a šunku, prípadne syr. Už mi to lezie hore krkom...a ešte párky a vajíčka - to nemáme radi.

kucminka
24. apr 2013

@mery00 prosím ťa receptík na ten papagájový koláčik,vďaka 😉

daniette
24. apr 2013

@tosomja Vajíčková nátierka s tvarohom

•2 vajcia
•125 g jemného tvarohu,
•1PL lyžica kyslej smotany,
•pažítka
•soľ,
•mleté čierne korenie
Na tvrdo uvarené vajcia nadrobno nakrájate, pridajte tvaroh, smotanu, nasekanú pažítku a zľahka premiešajte. Podľa potreby dochuťte soľou, alebo korením.

daniette
24. apr 2013

@tosomja až teraz som si všimla, že vajíčka nemáte radi, prepáč

http://varecha.pravda.sk/recepty/natierka-z-med...

daniette
24. apr 2013

@tosomja nemusíš dať vajíčka do pomazánky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40908

danielle37
25. apr 2013

Ahojte žienky, takže dnes bude polievka - osmažená na kolieska nakrájaná mrkva a petržlen, podlejeme šup vegeta, soľ /ak máte inú zeleninku môžete pridať/ dám ak korenie dľa chuti a jednu cibulku celú. príloha buď slíže, špagety lámem len keď do nej dám štip. papriku - ako čínska polievka, inak robím domácu strúhanku, ktorá je veľmi jednoduchá a každá ju má spravenú cca 3 minutky. Potrebujeme 1 vajce, múka, soľ, vegeta /ak chceš pokrájaná vňať/ zmiešaš - pomer múky dáš dľa toho aby si tú kašu mala trošku hustejšiu, šup na panvicu s olejom a miešaš a oddeľuješ od seba vareškou - opražíš do zlatista a šup do polievky alebo zvlášť vyvar. Inak kamošky už všetky takto robia, Je to veľmi ľahké a časovo super. Druhé zemiakové pyré a buď brokolica so syr omáčkou, alebo mäso na šťave - netuším 🙂