Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@vieruna ja tiež robim takuto natierku ale ja davam tvrdy syr a je mnam
dnes na večeru párky - hotdog-
sobota - milánska polievka + úhrabky a upečiem koláč s kyslého mlieka
nedeľa - hov. vývar , bravčové stehno na šampiňónoch + ryža + šalát zo surovej zeleniny
dnes mame zemiacky s opecenou slaninkou a cibulkou,k tomu grilovane kotletky a miesany zeleny salat 😉 vcera boli plnene palacinky s mletym mäsom,chlap si velmi pochutnal,mal jedlo na zelanie 😀
Ahojte, tak dnes na obed pasta pomodoro, na veceru bude spargla so sunkou a "salsa bolzanina". Urobim aj ragu, aby sme mali v chladnicke, staci len vytiahnut. Zajtra urobim kare na stave podla sweetlemon.
@fordikford jej vidis, esteze hovoris. Aj v tej bol tvrdy syr. Zajtra sa ju chystam robit a by som sa cudovala, co jej chyba 😀
@michaelamilan u nás to isté..my palacinky a mm masko od včera :D
ja som dnes robila langoše...škoda, že na dvakrát...lebo prvé cesto mi nevykyslo ... musela som znovu miesiť...ale na druhý krát sa podarili...sú výborné....keď už svokra pochváli ?!... 😀
Polievka z cerstvej zeleniny a kuraci perkelt s kolienkami, pre deti zarucena istota 🙂
@natal12 dakujem pekne 🙂
Tak zmena, kedze uz mame sladke rozky a buchty, namiesto tvarohovych skubankov so skoricou idem robit tekvicove kruzky a pecene zemiaky a salat zo sal. uhorky, cherry rajciniek, papriky, mladej cibulky a zakysanej smotany 🙂
@lenusiatko mnaaam no to je fakt istota co ma tiez inspiruje. Iba sa spytam kde ste konkretne boli na Ibize? dik
ja som dnes robila zeleninovu polievočku a zapekanú brokolicu so zemiakmi, smotanou a syrom. a včera sme mali vývar z bravcovej kosti a rezne so zeleninovým šalátom, mnamky 🙂
@sweetlemon ja ju dnes robiť nejdem ale asi urobím palacinky 😀 len stát sa mi pri tom nechce no budú zajtra 🙂
Dnes zapečená aljašská treska so šunkou, cesnakovo - bylinková ryža a paradajkový šalát s cesnakom.
ahojte baby,nedavno tu bol recept na osie hniezda vo forme,nejak sa v nom nepise cim treba vymazat formu,dakujem 🙂
@linka Ahoj ,ja pouzivam len papier na pecenie
@bambina78 prosim ta ako si pripravovala tu zeleninku so stavou? 🙂 dakujem
@lululka555 uvidim podla toho ci sa mi bude chciet vymazat formu 😅 ale dakujem 😉
@linka ked das papier, nebudes musiet tolko umyvat tu formu 😉
u nas dnes brokolicova polievka, losos so zemiakmi a uhorkovy salatik
@libka1 Pridi, uvarime 😉
@lululka555 noo to je tiez pravda 😉

francuzske zemiaky, uhorkovy salat