icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

iinuska
26. apr 2013

francuzske zemiaky, uhorkovy salat

fordikford
26. apr 2013

@vieruna ja tiež robim takuto natierku ale ja davam tvrdy syr a je mnam

daniz
26. apr 2013

dnes na večeru párky - hotdog-
sobota - milánska polievka + úhrabky a upečiem koláč s kyslého mlieka
nedeľa - hov. vývar , bravčové stehno na šampiňónoch + ryža + šalát zo surovej zeleniny

stellamaris
26. apr 2013

dnes mame zemiacky s opecenou slaninkou a cibulkou,k tomu grilovane kotletky a miesany zeleny salat 😉 vcera boli plnene palacinky s mletym mäsom,chlap si velmi pochutnal,mal jedlo na zelanie 😀

januschka10
26. apr 2013

Ahojte, tak dnes na obed pasta pomodoro, na veceru bude spargla so sunkou a "salsa bolzanina". Urobim aj ragu, aby sme mali v chladnicke, staci len vytiahnut. Zajtra urobim kare na stave podla sweetlemon.

vieruna
26. apr 2013

@fordikford jej vidis, esteze hovoris. Aj v tej bol tvrdy syr. Zajtra sa ju chystam robit a by som sa cudovala, co jej chyba 😀

lululka555
26. apr 2013

dnesna zeleninova omeletka so zemiakmi, ta cuketa bola v tom super,mohla som jej aj viac dat 😝 🙂

bambina78
26. apr 2013

Dnes bola u nas chut na nieco bezmasite 🙂

zklimekova
26. apr 2013

dnes palacinky s nutelou a jahodovým alebo marhuľovým džemom 🙂

zklimekova
26. apr 2013

@michaelamilan u nás to isté..my palacinky a mm masko od včera :D

petrisorka
26. apr 2013

A moj dnesny prvy vytvor - tvarohove rozteky 🙂

emakiki
26. apr 2013

ja som dnes robila langoše...škoda, že na dvakrát...lebo prvé cesto mi nevykyslo ... musela som znovu miesiť...ale na druhý krát sa podarili...sú výborné....keď už svokra pochváli ?!... 😀

lenusiatko
26. apr 2013

Polievka z cerstvej zeleniny a kuraci perkelt s kolienkami, pre deti zarucena istota 🙂

sweetlemon
26. apr 2013

@natal12 dakujem pekne 🙂

petrisorka
26. apr 2013

Tak zmena, kedze uz mame sladke rozky a buchty, namiesto tvarohovych skubankov so skoricou idem robit tekvicove kruzky a pecene zemiaky a salat zo sal. uhorky, cherry rajciniek, papriky, mladej cibulky a zakysanej smotany 🙂

kvietocek7
26. apr 2013

@lenusiatko mnaaam no to je fakt istota co ma tiez inspiruje. Iba sa spytam kde ste konkretne boli na Ibize? dik

denii
26. apr 2013

ja som dnes robila zeleninovu polievočku a zapekanú brokolicu so zemiakmi, smotanou a syrom. a včera sme mali vývar z bravcovej kosti a rezne so zeleninovým šalátom, mnamky 🙂

natal12
26. apr 2013

@sweetlemon ja ju dnes robiť nejdem ale asi urobím palacinky 😀 len stát sa mi pri tom nechce no budú zajtra 🙂

wena
26. apr 2013

Dnes zapečená aljašská treska so šunkou, cesnakovo - bylinková ryža a paradajkový šalát s cesnakom.

wena
26. apr 2013

Ešte foto 🙂

linka
26. apr 2013

ahojte baby,nedavno tu bol recept na osie hniezda vo forme,nejak sa v nom nepise cim treba vymazat formu,dakujem 🙂

natal12
26. apr 2013

@linka ja som vymastila tukom a vysypala múkou aj 🙂

linka
26. apr 2013

@natal12 dakujem a vela tych hniezd vyslo? 😉

lululka555
26. apr 2013

@linka Ahoj ,ja pouzivam len papier na pecenie

slniecko77
26. apr 2013

@bambina78 prosim ta ako si pripravovala tu zeleninku so stavou? 🙂 dakujem

linka
26. apr 2013

@lululka555 uvidim podla toho ci sa mi bude chciet vymazat formu 😅 ale dakujem 😉

lululka555
26. apr 2013

@linka ked das papier, nebudes musiet tolko umyvat tu formu 😉

barbora84
26. apr 2013

u nas dnes brokolicova polievka, losos so zemiakmi a uhorkovy salatik

levandullka
26. apr 2013

@libka1 Pridi, uvarime 😉

linka
26. apr 2013

@lululka555 noo to je tiez pravda 😉