icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

terez34
19. jan 2011

@morca3 ten chlebik mas krasny 🙂

terez34
19. jan 2011

tak ja dnes sosovicova polievka od vcera a dnes zemiakova kasa a opekana salama mrkvovy salatik 🙂

terez34
19. jan 2011

@dannynka tie rohlicky su fajnove mnam mnam

kalifa28
19. jan 2011

zapekaná brokoločka so syrom a smotankou, zo včerajsku kelová polievka, ale kedže mm by asi dnes zostal hladny 😀 tak mu urobím domáce hamburgery, t.j. osmažená sekaná, žemla, platok syra, rajciny, paprika, cibula, horcica, kecup, majoneza.... ževraj jeho najoblubenejšie jedlo... hm... 😝

katkas1
19. jan 2011

@kalifa28 mnam to by som si aj ja dala, ale moj mm taketo veci neje, len nech ma kazdy den maso, jasne ze bez akejkolvek zeleniny, kecupu, horcice a kopou dalsich veci, k tomu nejake zemiaky a je spokojny

zuzka1.
19. jan 2011

my dnes spenatik , tiez listkovy pouivam, viac sa mi to paci😀zemiaky, vajicko.

a pudingos , baby to je nieco tak perfis. z tej polovicnej davky nam za hodinu ostalo 5 kuskov nakrajaych, zozralo sa to , nezjedlo😀DDD

robievate ti aj s inym pudingovym kremom, alebo inou plnkou?

dannynka
19. jan 2011

@terez34 😉 ja som tiež dnes robila 1,5 davku 😀 😀 😀 😀

inak u nás dnes rajčinova polievka a palacinky s domacou slivkovou nutelou 😝 ,na zajtra polievka ostane a druhe bude ryža s kur.stehnamx 😉 😉

titkovamiriam
19. jan 2011

🙂 ja dnes francuzaky a paradajkovu polievku 🙂

l.lara
19. jan 2011

my cuketovu polievku a kysnuty kolac..

traktor
19. jan 2011

ahojte, dnes vajickova polievka,plnene prsia a kasa, a tie zemiakove sulce vo vanilke...vecera listkove cesto + kecup + parok 🙂

doseti
19. jan 2011

kurací perkelt s haluškami... polievka slepačia 🙂

mukky
19. jan 2011

Tak mne sa pred chvilou dopiekli škoricové osie hniezda,su vynikajuce 😅

mukky
19. jan 2011

@traktor mňam 😅 ,tu kašu s maskom a to lístkové by som si hned dala 😅 ,čim si plnila masko?Si najprv opiekla na panvici a tak dala zapekať?

traktor
19. jan 2011

@mukky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33481&use... 😉 ,,, a co este nespis a vypekas?..ale mnam..posli kusok...bo mi slinky tecu 😀

mukky
19. jan 2011

@traktor ja chodievam neskoro spávať....vymeníme??? 😀 ja skor som na slané 😀

mukky
19. jan 2011

@traktor mnam,to s prazenicou poznam,to je fajnotka,neprovokuj 😀 😅

traktor
19. jan 2011

@mukky 😀 😀 😀 u nas sa vsetko pojedlo...este som nestihla poriadne na stôl polozit a uz som mohla len prazdne taniere do drezu davat a umyvat 😀

mukky
19. jan 2011

@dannynka rožky krásne ako vzdy 😅 ,to su tie "masťové"? 😎

mukky
19. jan 2011

@traktor 😅 😀 ,tak zase my s mm vela nejeme....ale som zvedava ako na tom bude malý,labo papá velmi rad a vsetko vzdy spapá co mu dám 😀 😅

mukky
19. jan 2011

@traktor ale Vas je,hej to viem ze je Vas vela 😅 ,to je kráasne 😅 ty musis varit ako pre závodnu jedalen 😀 a su vyberaví?

traktor
19. jan 2011

@mukky ja varim co mame radi...naco varit blbosti, co nik nezje 😀 ...a veru..jak zavodna jedalen..a cim starsi su, tym viac....zacnem varit v kotloch 😀

mukky
19. jan 2011

@traktor 😀 pravda 😀 ,moj mm vobec nie je vyberavy a maly vobec nie 😀 ,mm jediné co nema rad je granadir a fliacky s kapustou....ale take ze sojové maso a do segedinu to kludne ziada 😀 😝 ,no urcite,moj segedín sojovým nikdy nepokazím 😀

mukky
19. jan 2011

@traktor vyberavá a fajnová som jedine ja 😀 😀 🤐

traktor
19. jan 2011

@mukky 😀 😀 😀 sojove nech jedia slepice....mi chceme mäsoooo....a ajtie slepice môzu byt 😀

mukky
19. jan 2011

@traktor 😀 😎

mukky
19. jan 2011

@traktor a co varis zajtra ci pozajtra? 😀 pre to stado kobyliek Tvojich krasnych? 😀

traktor
19. jan 2011

@mukky 😀 ....na zajtra mam vybrate kosti do polievky a bude spanielsky vtacik na smotane a knedla 🙂 a ty?

mukky
19. jan 2011

@traktor ja asi nič 😀 nevarím kazdy den,ani obden 😀 len malý má vzdy navarené...to musí byť...dnes som ale kupila bocik a pliecko a dala si pomlieť,tak najblizsie budu asi fasirky....alebo panenka,neviem este...

mukky
19. jan 2011

@traktor na smotane som ho este nejedla....

traktor
19. jan 2011

@mukky zajtra ti to odfotim, nech mas predstavu...ale ochutnam ho ja, ok? 😀 ..ja som zas nejedla inak..u nas len na smotane 😉