icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mukky
19. jan 2011

@traktor ok 😀 ta ty s kadzi ze na smotane robíce? 😀

traktor
19. jan 2011

@mukky ta košice 😀

mukky
19. jan 2011

@traktor 😀

doseti
20. jan 2011

dnes segedinsky gulas knedla 🙂

kibuk
20. jan 2011

dnes kuracie sote na zeleninke a ryža

mukky
20. jan 2011

tak ja dnes domáce hurky /jaternice/,varené zemiacky s maslom a čerstvým koprom ,k tomu kyslu kapustu,mňam,výživné a sýte 😀

mm ráno doniesol od kolegyne jaternice a slaniny udene aj neudené tak sa postaral o obed,nemusím vymýšlať 😎 ,ja jej niečo upečiem 😀

evuliki
20. jan 2011

U nas bude na obed dnes svieckova na smotane.Akurat neviem,co k nej vymysliet,kedze tu knedle neexistuju 😝 😅

mukky
20. jan 2011

@bianka234 ahoj,ja malému robievam vždy takýto spenátik lístkový,alebo aj lístkový čerstvý a nám pretlak...ale dosiel už ten aj ten tak nabuduce spravím asi aj nám lístkový ,je tiež chutný...

mukky
20. jan 2011

@evuliki kolienka alebo obycajné halušky... 😎

evuliki
20. jan 2011

@mukky vdaka,asi skusim tu cestovinu,lebo halusky mi nejdu 😅

zuzao
20. jan 2011

@evuliki
to je náhoda, my sme sviečkovú akurát dojedli 🙂 a nemáš domácu pekáreň? ja som našla jeden jednoduchý recept na knedľu, robila som ju prvý krát (predsalen, sviečková bez knedle... 😖 ), vydarila sa super, tak posuniem
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12763

happy8051
20. jan 2011

dnes frankfurtska polievka a makarony so syrovou omackou 🙂 vcera brokolicovy krem a husacia pecen na cibulke s ryzou

lunana
20. jan 2011

U nás dnes tarhoňové rizoto, je super, mňam 😝

nella11
20. jan 2011

Lucka nedas recept na to rizoto , tarhonu milujeme, ale vacsinou ju mame ako prilohu k masku, take rizoto by sme radi vyskusali 🙂

kellka
20. jan 2011

U nas sme dnes mali:
Brokolicova kremova polievka a kuracie sote na mrkve s majorankou a ryza, na veceru budu cinske jarne zavitky (pokial sa mi nerozpadnu🙂)

inffinity
20. jan 2011

Ahojte holky prosím prosím nějaký tip na listové těsto? nějaké slané tyčinky se sýrem nebo s čímkoliv jiným ... děkuji máme chut na nějakou novou ňamku 😉

malinovka333
20. jan 2011

@inffinity vyvalkaj listkove cesto na tenky odlznik,naukladaj nato sunku najlepsie v kocke alebo salamu,daj postruhany syr,zatoc na roladu,potri vajcom,nakrajaj na kolieska asi 0,5cm uloz lezato na plech,navrch kazdeho daj kusok bambina,a posyp pizza korenim daj upiect,ja toto robim skoro stale a vzdy z dvojitej davky,vsetci to miluju neviem ci to poznas 😀

tami712
20. jan 2011

my práve maškrtíme tieto kysnuté palacinky alebo lievance so škoricou :
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=72643#dis...

zuzka1.
20. jan 2011

@inffinity ja robim len klasika, ze rozvlakam, posypem solou, alebo cesnakovou solou, rascou, sezamom a podobne, tym koleskom pokrajam, poukladam na papier na pecenie a plech a upeciem, rychle a chutne.
alebo postuhany syrom, svokra natiera kyslou smotanou s koprom a syrom postuhanym, dobre to je a rychle.
ja k nim robievam dip z falosneho lososa.

ste mi spravili chut, zajtra spravim lievance. a muffiny, tie berem na navstevu.

baby na nejake spenatovo ,smotanove rizoto nemate recept???rozmyslam, ze ako klasika rizoto, plus spenatik , smotna aa troska bieleho vina, pripadne safranu.

traktor
20. jan 2011

ahojte 🙂 , dnes- zeleninova polievka, spanielsky vtacik na smotane, knedla , kysnute skoricovniky a toto neviem ci niekto pozna,pagace so slivkovym lekvarom 🙂

lienka2
20. jan 2011

@traktor ked robis skoricovniky tak klasicky vyvalkas cesto a iba posypes skoricovym cukrom? ci davas aj kakao? potom zatocis a nakrajas na kolieska..? chystam sa na to tak aby som dobre robila 😅

traktor
20. jan 2011

@lienka2 vyvalkam na plat, posypem skoricovym cukrom, na vrch postruham jablcko, aby boli stavnate, stocim ako na zavin a rezem kusky..

lienka2
20. jan 2011

@traktor vdaka 🙂

lagoonka
20. jan 2011

@traktor Vďaka za inšpiráciu. Dnes som spáchala mäsové závitky s praženicou s cibuľkou a slaninkou, len som použila bravčové mäsko a boli mňamkové. Jasné, že junior si vypýtal k tomu hranolky, ale čo my mamy pre deťátka neurobíme, keď majú nejedacie obdobie :o)

raa2
20. jan 2011

@traktor cesto je listkove?

morca3
20. jan 2011

@traktor šikulka 🙂

traktor
20. jan 2011

@lagoonka 😉 ja tiez pouzivam raz bravcove, raz kuracie..podla toho co mam ..a krpci vedia co je mnam 😀
@raa2 kde ci je listkove cesto?

raa2
20. jan 2011

@traktor na tie skoricovniky, ale kukam teraz lepsie ze je to kysnute cesto a to by som asi nezvladla 😒

dajna11
20. jan 2011

@traktor bože kde na to berieš čas?ja sa snažím a snažím ale akosi neberiem čas pri malom

traktor
20. jan 2011

@raa2 jj..je to kysnute cesto..a co by si nezvladla..zvladnes 😉 ..ja som niekedy ani caj nevedela uvarit a kukaj ho 😀
@dajna11 ja varim ked matko spinka..takze da sa 😉