Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 joj mnaaaaam... posli mi tu taky tanier krasny 🙂 plny 🙂
@lunana aj ja chcem urobit rebarborovy,ale asi len klasicku bublaninku a dam aj jahody 🙂
na vareche mam este ulozene tieto,co sa mi pozdavali,ale este som neskusala http://varecha.pravda.sk/recepty/vynikajuci-reb... http://varecha.pravda.sk/recepty/rebarborovy-ko... 🙂
@reni1512 keby sa to dalo ,tak mile rada 😉
dnes som nevarila, od včera zostalo rizoto s morčacím mäskom a kopou zeleniny. Dala som iba upiecť špaldovo zemiakový chlebík a urobila dve pomazánky - vajíčkovú a tuniakovú, aby mali hladoši na večeru 🙂
@lunana robila som minuly tyzden a bol neskutocne dobry, manzel aj dcera si pochutnali... 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40492
Ahojte.ja som dnes nič nestíhala.celý deň sme behali po meste.tak som rýchlo zamiesila na pizzu.jedna je šunkovo,kukuricová a druhá so slaninkou,cibulkou,olivami,syrom
Ahoj kočky, tak ja som dnes obalovala a vyprážala ten ovčí syr a k tomu som uvarila zemiaky a potom som ich švacla do toho oleja k syru aby sa troška pripiekli, a aby to bolo ešte viac nezdravé, a aby sme sa konečne najedli po nechcenej diéte 😀 A ako dezert celý deň vyjedám krowky 😝
@levandullka
uzasne 😵
@nelly3 Ďakujem 🙂
tiez zaujimave ked uz sa vari............ 😉 😉
ahojte babule po tyzdni som vas prisla kuknut 😵 😵 dnes som varila polievku zo struhanej zeleniny s haliskami a druhe bohovsky zdravy obed hranolky tatarka a rybie prsty ja som ich jedla druhy krat v zivote a ani uz nemusim..ale rodina teda hlavne muz zauradoval 😝 nevarim velmi zdravo ale toto mi vobec nepasovalo 😝 😝 😝 😝 zajtra idem varit pecene maso ,cerv.kapustu a knedlu kuuuuuuuupenu....polievka bude dnesna a idem robit tie mrkvove maffinky .... a chcem si poumyvat zajtra okna su straaaaaaaaasne zlte od pelu a mna to zabija...
Ahojky, my dnes kapustova s hribami a udenym a syrovnicky.....🙂
Tak tady je jedna fotečka dnešního chlebíka podle receptu od danielaj z MK.
Jako vzhledově napoprvé nic moc, ale chuťově je to ten nejúžasnější chlebík na světě. Ještě teď sa s ním cpeme 🙂
Chlebík
1 kg hladkej múky, 1 droždie, 2 Pl oleja, 1 Pl octu, 1 Pl cukru, 2 čl mletej rasce, 3 čl soli, 600 ml vlažnej vody, 3-4 varené nastrúhané zemiaky
Urobím si kvások, potom dobre všetko vymiešam, nechám vykysnúť, asi 1 a pol hodiny, po vykysnutí ho premiešam ešte a dám na plech, potriem slanou vodou, posypem podľa chuti semienkami, pečiem na 200 st. asi 40 minút. Múku si môžete namiešať, akú máte radi, ja som tentoraz robila iba z klasickej bielej hladkej, ale výborný je aj pol na pol s celozrnnou, a pod
@lunana
@vivusika
@iljanka
@lululka555 baby, odkiaĺ ste zohnali rebarboru? máte v záhradke, či kupujete, ja už roky zháňam sadenicu a nikto tu u nás v okolí ju nemá, aj som chcela objedna´ť z nejakého zásielkového obchodu, ale nenašla som, poradíte?ja som to kedysi ako decko jedla u susedy, to bola fantázia, koláčik bol výborný, ale suseda to už strašne dávno vytrhala a už to v záhrade nepestuje, tak pátram, pátram a zatiaĺ bez výsledku 😒
u nás sme včera mali krémovú cesnačku s opečeným pečivom, + pizzu z predchádzajúceho dňa a ešte som oiekla marinované plátky kuracieho m§sa, hranolky a k tomu hlávkový šalát 😉 dnes ešte netuším
dnes zeleninová polévka ( nejspíš), plněný parikový lusk, rajská, knedlík a řezy ze strouhaného těsta
@danielaj ahoj ja kupim na kolacik, teraz akurat predavaju v obchode 😉 , inak vcera som volala s mamou a hovorila, ak si dobre pamätam,co sadili a tusim hovorila ,ze aj rebarboru ...tak sa jej spytam a potom napisem 🙂
Ahojte 🙂 ,konecne sem mozem nakuknut zakial maly spi,lebo uz nechce spat na obed,tak sa sem uz nedostanem 😎 vcera sme mali brokolicovu kremovu s oprazenym chlebom,spaldove palacinky s nutelou,a na veceru som robila celozrnne rozky...dnes bude kuracia polievka so zeleninou a slizami,druhe este netusim 😕
ja dnes spagety s nivovou omackou pre manzela a s omackou z kuracich prs pre deti 🙂 a uecita neaku zeleninovu polievocku 🙂
ja idem upiect tento kolac: http://www.toprecepty.cz/recept/731-hrnkovy-kolac/

zeleninovy salat, opecene marinovane kuracie mäsko a bagetka 🙂