icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
4. máj 2013

@lululka555 joj budem rada, ak mi dáš vedie´t, že kde zohnala tú sadenicu, ďakujem pekne 😉
@anos18 viem, že sa dá kúpiť, ale ja som chcela zasadi´t, a nikde neviem zohna´t sadenicu 😒

vivusika
4. máj 2013

@danielaj ja mám v záhrade, ale videla som aj v kauflande, že predávali 🙂

lunana
4. máj 2013

@danielaj ja mám z Lidla, takže nepomôžem so sadenicou 😒

macka23
4. máj 2013

Vcera ryzove rezance - len sa po nich zaprasilo, dnes fazulova polievka so zeleninou a nieco "od cesta" este vymyslim k tomu 🙂

nakup
4. máj 2013

@macka23 Ahoj môžem porosíť receptík na tie ryžové rezance vopred ďakujem

chantalle
4. máj 2013

Tak, aj ja som skusala syrove pagace z Cistinkinej varechy a su super....
http://tana-catering.blogspot.cz/2013/04/syrove...

natal12
4. máj 2013

@chantalle

@lululka555 nedráždite s tými pagáčikmi 😀

egyptanka
4. máj 2013

My dnes hovadzie na zelenine co dum dal a tarhona (robievam spaldovu). A muz so starsou dojedli paradajkovu polievku.

janka2307
4. máj 2013

nechala som si vodu zo zemiakovych halušiek a chcela by som z toho urobit polievku, poradite aku? najlepšia by bola bryndzova-demikat 🙂

diusik
4. máj 2013

pizza rohlicky,dnes prvy krat a su super 😝

lienka2
4. máj 2013

@diusik mozem poprosit recept?

macka23
4. máj 2013

@nakup recept z mama a ja 🙂

zlotazla
4. máj 2013

na želanie mojej tehotnej sestry zemiakovo cuketové placky 🙂 a ako dezert tiramisu 😀

laskonka28
4. máj 2013

Ja dnes špenátový prívarok, zemiačiky, volské oko, párky, a idem ešte robiť vianočku, polievka zo včera.

levandullka
4. máj 2013

Idem si poradu žienky.. Vlastne po dve 😅. Neviete či bývajú trhy otvorené aj v sobotu poobede? A nemá niektorá z vás nejaký osvedčený recept na dobrý domáci chlieb do pekárne? Ďakujem 🙂

monika837
4. máj 2013

@diusik vyzeraju uuuuuuuzasne.... 🙂 prosim receptik.... 😉 kujeeeem 🙂

miruss
4. máj 2013

Ahojte. Ja som dnes varila strúčkovú polievku a grahamové špagety so syrovo-šunkovou omáčkou a posypala som ich čerstvou pažítkou a strúhaným syrom. 🙂

77ema77
4. máj 2013

@diusik aj ja si prosim recept...vyzeraju vyborne 🙂

anos18
4. máj 2013

@danielaj Aha, no mamy sa opytam, odkial ju ma a ked nieco zistim, dam vediet 🙂

reni1512
4. máj 2013

🙂 Porova polievka s oprazenym chlebikom a bryndzove halusky 🙂 Na veceru bude ryzovy nakyp na poziadavku mojej polovicky 😀 ... Inac presuvame celu obyvacku u nasich, lebo pribudne mimi, tak si viete predstavit ako to tu vyzera a este popri tom varit 😀

majak10
4. máj 2013

Kuracie rolky so zelerovými hranolkami a horčicovou omáčkou

že jaká mňamka?............... VYNIKAJÚCA 😀 😀 😀

http://www.stv.sk/relacieaz/jednotka/tajomstvo-...

michaelamilan
4. máj 2013

u nás dnes fazuľová polievka s domácimi rezancami, rizoto a dezerty.......mega slimák na štýl pudingoš a hruškovo-jablkovo-škoricový veniec, druhý pletenec plnený zasa pudingom.......

anos18
4. máj 2013

@janka2307 Z haluskovej vody robim najcastejsie cervenu cesnacku, ale obcas aj normalnu zeleninovu

danielaj
4. máj 2013

@levandullka kuk ku mne do albumu, mám tam výborný pizza chlebík do pekárne, aj jeden, kde idú zemiaky do cesta, mám ho tam nafotený ako klasický bochník, ale robím aj v pekárničke z 1/2 dávky, najlepší na svete, aký som doteraz robila, a to som ich vyskúšala desiatky 😉
@anos18 ďakujem, budem rada 🙂
@vivusika vážne? ja už asi 3 roky chodím a zháňam a v kauflande ani v Lidli, či Tescu som nevidela, asi práve nemali ☹ tie semianka, čo si dala link, som už videla, ale neoplatí sa mi to objednávať, kvôli jednému sáčiku a v obchodoch som nenatrafila, tak budem hľadať a pátrať ďalej, ďakujem 😉
@lunana ďakujem 🙂

danielaj
4. máj 2013

ja som dnes varila kelovú polievku, zemiakové placky s cesnakovo-smotanovým dressingom a čerstvým zeleninovým šalátom (ľadový šalát, reďkovky, rajčina, cibuľka - všetko zo záhradky okrem rajčiny, upiekla som dierkovaný koláčik a ešte som stihla aj ruskú zmrzlinu, už sa mrazí, foto pridám neskôr 😉

hyta
4. máj 2013

@diusik Ja by som tiež prosila receptík, už tu slintám pri počítači ako bernardýn.

hyta
4. máj 2013

@danielaj Ja som kúpila rebarboru dnes v Liedli a sadenice mali tuším v katalógu Starkla, možno by si i dakde na trhu kúpila.

mamkabeika
4. máj 2013

@levandullka
Ahoj🙂
Ja robim zo spaldovej celozrnnej muky s kefirom a semiackami, ak chces, vecer ti napisem recept 🙂

trudka4
4. máj 2013

@danielaj děkuju moc 🙂