Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj a toto so našla na nete http://www.osiva-semena.sk/zelenina/116-rebarbo...
Tak, aj ja som skusala syrove pagace z Cistinkinej varechy a su super....
http://tana-catering.blogspot.cz/2013/04/syrove...
@lululka555 nedráždite s tými pagáčikmi 😀
My dnes hovadzie na zelenine co dum dal a tarhona (robievam spaldovu). A muz so starsou dojedli paradajkovu polievku.
nechala som si vodu zo zemiakovych halušiek a chcela by som z toho urobit polievku, poradite aku? najlepšia by bola bryndzova-demikat 🙂
na želanie mojej tehotnej sestry zemiakovo cuketové placky 🙂 a ako dezert tiramisu 😀
Ja dnes špenátový prívarok, zemiačiky, volské oko, párky, a idem ešte robiť vianočku, polievka zo včera.
Idem si poradu žienky.. Vlastne po dve 😅. Neviete či bývajú trhy otvorené aj v sobotu poobede? A nemá niektorá z vás nejaký osvedčený recept na dobrý domáci chlieb do pekárne? Ďakujem 🙂
Ahojte. Ja som dnes varila strúčkovú polievku a grahamové špagety so syrovo-šunkovou omáčkou a posypala som ich čerstvou pažítkou a strúhaným syrom. 🙂
🙂 Porova polievka s oprazenym chlebikom a bryndzove halusky 🙂 Na veceru bude ryzovy nakyp na poziadavku mojej polovicky 😀 ... Inac presuvame celu obyvacku u nasich, lebo pribudne mimi, tak si viete predstavit ako to tu vyzera a este popri tom varit 😀
Kuracie rolky so zelerovými hranolkami a horčicovou omáčkou
že jaká mňamka?............... VYNIKAJÚCA 😀 😀 😀
@levandullka kuk ku mne do albumu, mám tam výborný pizza chlebík do pekárne, aj jeden, kde idú zemiaky do cesta, mám ho tam nafotený ako klasický bochník, ale robím aj v pekárničke z 1/2 dávky, najlepší na svete, aký som doteraz robila, a to som ich vyskúšala desiatky 😉
@anos18 ďakujem, budem rada 🙂
@vivusika vážne? ja už asi 3 roky chodím a zháňam a v kauflande ani v Lidli, či Tescu som nevidela, asi práve nemali ☹ tie semianka, čo si dala link, som už videla, ale neoplatí sa mi to objednávať, kvôli jednému sáčiku a v obchodoch som nenatrafila, tak budem hľadať a pátrať ďalej, ďakujem 😉
@lunana ďakujem 🙂
ja som dnes varila kelovú polievku, zemiakové placky s cesnakovo-smotanovým dressingom a čerstvým zeleninovým šalátom (ľadový šalát, reďkovky, rajčina, cibuľka - všetko zo záhradky okrem rajčiny, upiekla som dierkovaný koláčik a ešte som stihla aj ruskú zmrzlinu, už sa mrazí, foto pridám neskôr 😉
@levandullka
Ahoj🙂
Ja robim zo spaldovej celozrnnej muky s kefirom a semiackami, ak chces, vecer ti napisem recept 🙂

@lululka555 joj budem rada, ak mi dáš vedie´t, že kde zohnala tú sadenicu, ďakujem pekne 😉
@anos18 viem, že sa dá kúpiť, ale ja som chcela zasadi´t, a nikde neviem zohna´t sadenicu 😒