icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
10. máj 2013

Ahojte kočky prosím vás nepoznáte nejaký recept odskúšaný na špagety s kuracim mäskom a syrovou omáčkou ?? 🙂

titkovamiriam
10. máj 2013

@abriela ja tiež robim pyrohy zo zemiakoveho cesta použivam polohrubu muku 🙂

gianni
10. máj 2013

baby ja normálne doma nič nestíham odkedy robím a tu rýchlo len popozerám fotky, chlapom som dnes doniesla z roboty buchty na pare a aby im nebolo málo tak ešte som spravila čokoládový puding,zajtra a nedelu budeme pri mame tak ona dačo navarí...

womankc
10. máj 2013

ahojte, v stredu brokolicovo- zemiaková krémová, , rybie filety na masle a bylinkovej soli , k tomu zemiačky s maslom , pažítkou, pretržlenovou a ligurčekovou vňaťkou, vo štvrtok,cestoviny a la toscana.- šampiony , strúhaná mrkva v smotanovo - syrovej omáčke,, a urobila som tvarohovo-jogurtový nepečený koláč s čerstvými jahodami, dnes veľký výlet vo dvoch z fakčkovského sedla na kľak , kde som si nazberala kopu medvedieho cesnaku 😀 takže teraz budú dáke špeciality z toho a dnes sme si dali na kolibe tvarohové pirohy a tata bryndzové halušky s čerstvou mňam ovečkovou bryndzou

danielaj
11. máj 2013

@gianni neboj sa, som na tom podobne, odkedy pracujem,totálne nestíhačky, lietam ako splašená do večera a potom padám od únavy 😒

clarissa
11. máj 2013

U nas dnes kelova polievka s parkom,zapecene kuracie zvitky so slaninkou v syrovej omacke,ktomu tarhona a kedze stale dietujem a nic sladke nepeciem,dnes urobim doma radost a spravim francuzsky cokoladovy kolac 😵

monikapaal
11. máj 2013

U nas dnes budu garnely so spagetami a fetou take echtne jarne jedlo 🙂

erni
11. máj 2013

@gianni @danielaj kocky, napodobne tiez stiham menej ale nakuknut sem sa snazim vzdy , pozriem aspon fotky co ste navarili a upiekli.....pridavam foto z vcerajsieho pecenia, cely cas mi pomahal maly, lebo najnovsie veri teorii, ze ked bude vediet varit tak ho budu chciet vsetky baby 😀

januschka10
11. máj 2013

Ja dnes masovu roladu ( z mleteho masa ) v listkovom ceste a k tomu zemiaky a klasicky salat, ten mame uz v zahradke. Zajtra je den matiek a ideme na obed. Klasicky svokra zavelila, lebo ze ona veru je matka s velkym M. No ved o tom sme nikto nepochybovali, ze ona je ta najlepsia.

nelinka0401
11. máj 2013

Ahojte,dnes nevarím snažím sa dokončiť tortu na krst môjmu krstniatku 🙂 tak dúfam,že ju zvládnem

tanitta
11. máj 2013

domace makove slize a kysla fazulova polievka .....

vivusika
11. máj 2013

slepačiu polievku s rezancami, varené zemiaky s maslom a pažítkou, kyslé mliečko 🙂 ale ako bonus bude rebarborový koláč s tvarohom http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47678&use... 😉

amadea3
11. máj 2013

U nas dnes varene hovadzie masko s koprovou omackou, zemlovou knedlou a zemiakmi. Do vyvaru som supla zeleninku a mame super polievku s domacimi rezancami 🙂 A z posledneho hecu som urobila kysnuty slivkovy kolac s mrvenickou 🙂

rastulka
11. máj 2013

Ahojte,u nas dnes gulašova polievka s chlebom a zapečene cestoviny zo včera 😉 No a na vikend som robila tortičku s pribinačkovym kremom a potahovala som ju potahovkou zo zbytkov 😉 🙂

jachin
11. máj 2013

Prosím o pomoc: môžem dať na pizzu čerstvé šampiňóny? či ich treba najskôr trošku podusiť alebo predvariť?

renata5
11. máj 2013

ahojte baby poradte mi aku farbu mam kupit do plnky a kde ju zozeniem dakujem a este kolko jej mam dat:::??? 🙂

rosannar
11. máj 2013

dneska pre mna pečený pstruch, zemiačky a kapustový šalát a pre mm detto ale namiesto rybky má krkovičku 😉

levandullka
11. máj 2013

Dnešný obed - šalát s fetou, šampiňónmi, orechmi, semienkami a červeným hroznom 🙂

mata71
11. máj 2013

ahojte ..varené zemiaky ,pangas opraženy,,/muka a paprika/,kapustovy šalat...

nelinka0401
11. máj 2013

@rastulka krásna torta ako vždy 🙂
tak a tu je môj dnešný výtvor krstniatku na zajtrajší krst 🙂

olo2003
11. máj 2013

ahojte, dlhšie som tu nebola, @erni @gianni @danielaj som na tom podobne, keď stihnem nakuknúť čo ste varili som rada 🙂 . Ale teším sa, konečne môžem pracovať v záhrade. Tá dlhá zima ma už nebavila. Včera sme mali bryndzové halušky, brokolicovú polievku a piekla som rebarborový koláč na spôsob jablkového pité-že aké mňam. Dnes kto chcel dojedal halušky a ešte som spravila cestoviny s pestom z medvedieho cesnaku, paradajkou a lučinou. Na zajtra ešte neviem asi niečo z mletého mäsa. Budúci týždeň máme syna v škole v prírode, tak budem mať menej o jedného stravníka 😉.

sharmana
11. máj 2013

My dnes rýchle a jednoduché:
zeleninová polievka, rozmixovaná mliečna
špagety ( tal. korenie, syr, kečup a olivový olej)

michaelamilan
11. máj 2013

Ahjte, dnes je vonku škaredo, tak some doma a pečiem, varím upratujem 😀 Dnes sme mali strapačky a ako dezert bola hrnčeková kocka s lesným ovocím a a snehom.

mamavera
11. máj 2013

@michaelamilan mňááááám

michaelamilan
11. máj 2013

@renata5 potravinárske farbivo kúpiš v 101 drogerie. Koľko jej tam dať ti presne nepoviem, to záleží od toho, koľko máš krému 🙂. Ale ak chceš napr. nebíčkovo modrú, dáš len pár kvapiek, ak silno modrú, dáš jej viac.......vždy daj po troch, premiešaj a zistíš, či máš málo......Na farbe je aj návod, ako ju treba riediť....
Ja používam tieto, ale gélové do krémov......držím ple aby sa podarilo....pekný dník Miška 😀

rastulka
11. máj 2013

@nelinka0401 Vdaka 🙂 Aj tvoja je nadherna 🙂 Hodiš mi link na tie papučky 😉

nelinka0401
11. máj 2013

@rastulka dakujem 🙂 mám to z tejto stránky.. http://kuharka.ru/talk/deco/mk/4736.html?p=20#m...

rastulka
11. máj 2013

@nelinka0401 šablonu si robila len tak od oka,či? 😅

nelinka0401
11. máj 2013

@rastulka obkreslila som ju z tade ale sú to len také malinké topánočky.treba si to zväčšiť ak chceš väčšie.mne sa hodili také malé

mravvcek
11. máj 2013

@michaelamilan mnaaaaam nedas receptik na tu kocku?