Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@abriela ja tiež robim pyrohy zo zemiakoveho cesta použivam polohrubu muku 🙂
baby ja normálne doma nič nestíham odkedy robím a tu rýchlo len popozerám fotky, chlapom som dnes doniesla z roboty buchty na pare a aby im nebolo málo tak ešte som spravila čokoládový puding,zajtra a nedelu budeme pri mame tak ona dačo navarí...
ahojte, v stredu brokolicovo- zemiaková krémová, , rybie filety na masle a bylinkovej soli , k tomu zemiačky s maslom , pažítkou, pretržlenovou a ligurčekovou vňaťkou, vo štvrtok,cestoviny a la toscana.- šampiony , strúhaná mrkva v smotanovo - syrovej omáčke,, a urobila som tvarohovo-jogurtový nepečený koláč s čerstvými jahodami, dnes veľký výlet vo dvoch z fakčkovského sedla na kľak , kde som si nazberala kopu medvedieho cesnaku 😀 takže teraz budú dáke špeciality z toho a dnes sme si dali na kolibe tvarohové pirohy a tata bryndzové halušky s čerstvou mňam ovečkovou bryndzou
U nas dnes kelova polievka s parkom,zapecene kuracie zvitky so slaninkou v syrovej omacke,ktomu tarhona a kedze stale dietujem a nic sladke nepeciem,dnes urobim doma radost a spravim francuzsky cokoladovy kolac 😵
Ja dnes masovu roladu ( z mleteho masa ) v listkovom ceste a k tomu zemiaky a klasicky salat, ten mame uz v zahradke. Zajtra je den matiek a ideme na obed. Klasicky svokra zavelila, lebo ze ona veru je matka s velkym M. No ved o tom sme nikto nepochybovali, ze ona je ta najlepsia.
Ahojte,dnes nevarím snažím sa dokončiť tortu na krst môjmu krstniatku 🙂 tak dúfam,že ju zvládnem
domace makove slize a kysla fazulova polievka .....
slepačiu polievku s rezancami, varené zemiaky s maslom a pažítkou, kyslé mliečko 🙂 ale ako bonus bude rebarborový koláč s tvarohom http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47678&use... 😉
U nas dnes varene hovadzie masko s koprovou omackou, zemlovou knedlou a zemiakmi. Do vyvaru som supla zeleninku a mame super polievku s domacimi rezancami 🙂 A z posledneho hecu som urobila kysnuty slivkovy kolac s mrvenickou 🙂
Prosím o pomoc: môžem dať na pizzu čerstvé šampiňóny? či ich treba najskôr trošku podusiť alebo predvariť?
ahojte baby poradte mi aku farbu mam kupit do plnky a kde ju zozeniem dakujem a este kolko jej mam dat:::??? 🙂
dneska pre mna pečený pstruch, zemiačky a kapustový šalát a pre mm detto ale namiesto rybky má krkovičku 😉
ahojte ..varené zemiaky ,pangas opraženy,,/muka a paprika/,kapustovy šalat...
@rastulka krásna torta ako vždy 🙂
tak a tu je môj dnešný výtvor krstniatku na zajtrajší krst 🙂
ahojte, dlhšie som tu nebola, @erni @gianni @danielaj som na tom podobne, keď stihnem nakuknúť čo ste varili som rada 🙂 . Ale teším sa, konečne môžem pracovať v záhrade. Tá dlhá zima ma už nebavila. Včera sme mali bryndzové halušky, brokolicovú polievku a piekla som rebarborový koláč na spôsob jablkového pité-že aké mňam. Dnes kto chcel dojedal halušky a ešte som spravila cestoviny s pestom z medvedieho cesnaku, paradajkou a lučinou. Na zajtra ešte neviem asi niečo z mletého mäsa. Budúci týždeň máme syna v škole v prírode, tak budem mať menej o jedného stravníka 😉.
@michaelamilan mňááááám
@renata5 potravinárske farbivo kúpiš v 101 drogerie. Koľko jej tam dať ti presne nepoviem, to záleží od toho, koľko máš krému 🙂. Ale ak chceš napr. nebíčkovo modrú, dáš len pár kvapiek, ak silno modrú, dáš jej viac.......vždy daj po troch, premiešaj a zistíš, či máš málo......Na farbe je aj návod, ako ju treba riediť....
Ja používam tieto, ale gélové do krémov......držím ple aby sa podarilo....pekný dník Miška 😀
@nelinka0401 Vdaka 🙂 Aj tvoja je nadherna 🙂 Hodiš mi link na tie papučky 😉
@rastulka dakujem 🙂 mám to z tejto stránky.. http://kuharka.ru/talk/deco/mk/4736.html?p=20#m...
@nelinka0401 šablonu si robila len tak od oka,či? 😅
@rastulka obkreslila som ju z tade ale sú to len také malinké topánočky.treba si to zväčšiť ak chceš väčšie.mne sa hodili také malé
@michaelamilan mnaaaaam nedas receptik na tu kocku?

Ahojte kočky prosím vás nepoznáte nejaký recept odskúšaný na špagety s kuracim mäskom a syrovou omáčkou ?? 🙂