icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anos18
17. máj 2013

Ahojte, vcera som robila pecenovu pastetu, pred par dnami tu niekto hodil link. Ja som ju ale nedala stuhnut do misticiek, ale do velkej misky, kedze som robila dvojitu davku.

anos18
17. máj 2013

@kucminka Ahoj, ja robim bryndzovu polievku tak, ze dam varit pokrajane zemiaky, po chvili pridam aj mrvenicku (muka + vajce-postuhame), niekedy aj mletu cervenu papriku, Ked je to uvarene, vmiesam bryndzu. V recepte mam, ze uz s bryndzou sa polievka nema varit, ale ja ju prevarim este aj s bryndzou. Ale treba opatrne, aby sa to nezrazilo. Ja si bryndzu hned,ako zacnem varit, vyberiem, polozim ku sporaku, aby sa oteplila. Do hotovej polievky pridame kusok masla a koprovu vnat alebo petrzlen.vnat.

natal12
17. máj 2013

Baby nemáte prosím nejaký odskúšaný recept na slané muffiny ? 🙂

blue99
17. máj 2013
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

pirohy 🙂

ewana73
17. máj 2013

babula,prosim vas ako mam zamrazit zemiakove pirohy? zpracovane a "naplnene "cesto mam dat hned do mraziaka,ci ho mam nechat najprv nejako postat a "presusit" na doske,ci?

nikushkasa
17. máj 2013

Mali sme chuť na niečo sladké tak som spravila čokoládový chleba, ale namiesto hladkej múky som dala hladkú špaldovú múku.. 😉 😉 🙂 🙂
Keby ste chceli recept http://ow.ly/l7KsX

ikacka
17. máj 2013

@ewana73 ak máš zemiakové cesto, nemôžeš to mraziť surové - musíš si to uvariť resp. podvariť a tak zamraziť. Ak je to štandardné rezancové cesto, ja mrazím tak, že si to nechám podsušiť, nech sa mi nelepia, rozložím na plech a šup do mrazničky aspoň na hodinu. Potom ich len preložím do sáčku - a pri vyberaní nemám problém, sú pekne zmrazené jednotlivo a krásne vyberiem aj len pár kusov.

nelinka0401
17. máj 2013

@natal12 aj u nás je pod mrakom ale hádam to prejde 🙂

kucminka
17. máj 2013

@anos18 ta ja ju asi nebudem prevárať,aby sa mi nezrazila náhodou,a na koľko litrov vody ide asi bryndze?

anos18
17. máj 2013

@kucminka Tu je taky podobny recept. Ja vsetko robim od oka, teda okrem pecenia.
http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=bryndzová...

kucminka
17. máj 2013

@anos18 ďakujem veľmi pekne,ste zlatá,tak zajtra varím 🙂

daniz
17. máj 2013

Dnes na večeru len rýchlovka - párkový hemendex a zajtra mm oslavuje narodky tak bude kotlíkový guláš na dvore + cenakový posúch + domáci chlebík a idem piecť tie syrové štvorčeky, čo tu bol link a točený slivkový perník a idem robiť bagetky so zelerovým šalátom, takže oslava ako sa patrí 🙂 😝 😝 😝

kikatko
17. máj 2013

domáca akože zabíjačková kapustica do 8 litrového hrnca- zajtra čákam pracantov a na želanie kinderka zemiaková kaša a mini parky opražené k tomu

ewana73
17. máj 2013

@ikacka dakujem pekne za radu. a ked si ich predvarim,treba ich ptom nejako pred mrazenim nejako posypat mukou alebo len tak vychladnute do mraziaka?sa mi to nepolepi??este som tak nikdy nemrazila ale teraz by som rada urobila aj viac aby som mohla malemu po kusoch narychlo uvarit ked treba..

jachin
17. máj 2013

pečené zemiaky plnené bryndzou

raza
17. máj 2013

mňam, všetky ma tu jedujete stou bryndzou, tak by som si dala... 😝
ja dnes kurací perkelt s cestovinou a bude aj na zajtra 😉

ikacka
17. máj 2013

@ewana73 ja dávam len tak vychladnuté. Ale vždy to dám aj na chvíľu na ten plech, tak sa ti krásne zmrazia po jednotlivých kusoch a nemáš z toho len jednu hrču v sáčku 🙂

natal12
17. máj 2013

@nelinka0401 unás už aj trošku pršalo 😒

rosannar
17. máj 2013

@anos18 vyzerá super, vieš mi poslať link na receptík?? dakujem 😉

mamkabeika
17. máj 2013

Ahojte 🙂
My dnes máme grahamové tvarohové guľky s hroznom a kelovú polievku s ražným chlebíkom 🙂

ewana73
17. máj 2013

@ikacka jaj ano ano pisala si ,ze na plech,super dakujem za radu este raz 🙂

natal12
17. máj 2013

baby prečo ked orbím obyčajný hrnčekový koláč z ovocím , a dávam na cesto to ovocie tak ono mi to padne do toho cesta na spodok neviete prečo ? mozno trošku blbá otázka 😀

michaelamilan
17. máj 2013

@natal12 ja si myslím, že to bude super!!!! nemáš čo pokaziť keď to naplníš bryndzou.......veď syr ako syr 😀 Možno budú a bryndzou aj lepšie 😝

michaelamilan
17. máj 2013

@natal12 áno áno viem akú myslíš .-) potom daj fotenku 🙂

michaelamilan
17. máj 2013

@anos18 no tá vyzerá prudko jedlá!!!!!! Hodíš prosím aj mne link????? díkes 😀

lululka555
17. máj 2013

@michaelamilan ahoj prosim ta asi kolko kolacikov ti vyslo z tej davky co je v recepte?d 😉

natal12
17. máj 2013

@michaelamilan Spravím ich niekedy no už sami chce 😀 ale ked ich budem robiť hodím foto 🙂 ale robila som koláčik z ovocím, no rozmýšlam či neurobím aj muffiny 😀

bellada
17. máj 2013

zeleninovy kuskus s tuniakom a idem robit karamelovy cheesecake http://www.dulce-de-leche-blog.com/2011/09/dulc...

hobit
17. máj 2013

tento tyzden: pondelok dojedacky, utorok stale dojedacky + zeleninova polievka, streda sosovica, nepeceny cheesecake, vcera dojedacky, dnes cestoviny tuniakove a malemu zemiakova kasa s mrkvou na pare...vikend bude u nasich a zase s oslavami, takze ideme na vykrm 🙂

tin007
17. máj 2013

Prave som dojedla kuskus zo vcera a premyslam co na veceru; asi kupim pizzu a spolu s nou upeciem na zajtrajsie ranajky bananovy chlieb (mame 4 uz velmi zrele banany)