Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@eva7780 robila som tu pastetu a je uplne, ze super 🙂 namiesto masla som, ale dala kacaciu mast, nakolko ja ani normalne maslo nemozem. este raz dakujem za recept 😉
@lea231 mňáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááám aj ja chcem králika, vyzerá to božsky...ale nase králiky, co budeme chovať sa ešte nenarodili, o týžden sa maju narodiť, tak uvidim, ci sa aj ja dožijem králičieho perkeltu. A ten koláč vyzerá neskutočne, si šikovná. 🙂
@lea231 poprosim recept na hrčekovy ribezlovy kolač dakujem
jaaaj ake ste krásne jedla navarili a urcite aj chutné..my sme mali od včera a zajtra budeme mať z dneška, čiže, zo včera. a pozajtra neviem....nejak sa u nas nepapa, každy schmatne rožok, jogurt a cely den sme vonku, dnes akurat obed jedli len deti a my s mm ani nie, tak ostalo aj na zajtra. Dnes sme boli cely cas v zahrade, robota urobená, som spoko 🙂 a hokej sme pritom pocuvali v radiu 🙂
@viktoria12 doplnim do albumu pod foto
@lea231 dakujem
@viktoria12 idem teraz napisat
@lululka555 chcem sa spytat na tortily. Ako ste ich pripravovali??? Poprosim recept 😕 . (Zeleninu ste aj osmahli, ci ste pouzila cerstvu) @rastulka.
Dnešní naše večeře :
www.tradicnirecepty.cz/predkrmy/parky-v-teste
Jsou fakt velice chutné, prostě výborné. Máčeli jsme si je do hořčice nebo kečupu 🙂
@lululka555 No práveže niesu z kysnutého 🙂 ........z kysnutého sa tuším volajú hanácke koláče......tieto sú z lístkového a sú dokonalé!!!!! Posielam odkaz a posledná fotka je moja 😀 http://www.tana-catering.blogspot.cz/2013/04/pi...
@michaelamilan ahoj,chcela som sa zpytat ze kdby namiesto nivy dam bryndzu do tych stanglicko myslis ze to bude fajn? aale myslim bryndzu co mavaju v za pultom vazenu 🙂
@gelinka75 páči sa 🙂
http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/...
ja som robila iba do okrúhlej tortovej formy z polovičnej dávky. Z celej by to vyšlo zrejme na celý plech.
cesnakova kremova zo vcera, zajac na smotane so zemlovou knedlou
Ahojte, dnes urobim pecenu telaciu rolky a zemiakove pyre. K tomu asi paradajkovy salat.
@michaelamilan myslela som takúto bryndzu taku hrudkovu vieš čo myslím ?
kočky,tu mi vždy dobre poradíte.ešte som nerobila bryndzovú polievku,ale chcela by som to vyskúšať,máte nejaký osvedčený receptík,ďakujem
@danielaj dakujem Dani 🙂
Na dnesny obed bude hraskova polievka s haluskami a na druhe som si vymyslela (a celkom sa aj podarilo) pecene masove gulky v omacke, ktora svojim povodom je polievka - milanska polievka, len som ju spravila na husto aj s cibulou. A fakt je to celkom dobre. 🙂 K tomu su uvarene kolienka.
Ahojte,tak dnes dokončím tortu 🙂 malému rýchlo nejakú polievočku zo strúhanej zeleniny.poobede,dúfam,že bude pekne slniečko budeme grilovať-oslavovať 😉
@michaelamilan super,dakujeem, niekedy vyskusam, mam rada recepty z cistinkinej varesky 🙂
@abriela ahoj tortilly robim podla receptu z varechy ,tu najdes link https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lululka555/a... a zeleninu som len pokrajala cerstvu. 😉 Je to vsetko spolu mnamka 😝
@lea231 na ten ribezlovy kolacik sa mi normalne slinky zbiehaju,ked vidim tu fotku 😝 😝 😝
@nelinka0401 no skoda, aj mne by sa zisiel,chcem robit v blizkej dobe tortu ,ak nic nenajdem bude pribinacikovy krem 😉
ahojte , dnes u nas rizotko sampionove so zeleninou a uhorkovym salatom 🙂
u nás francúzska polievka, dusené kuracie prsia s hráškom, ryža a uhorkovo paradajkový šalát 🙂
@nelinka0401 no moja neviem či bude slniečko 😒 unás v Trnave ráno bolo a teraz sa zamračilo ☹
ahojte žienky my dnes bez polievky ale idem rýchlo spraviť soté a tarhoňu a nejaký šalátik 🙂 a ešte urobím koláčik hrnčekový kedže poobede príde kamarátka s ktorou som sa nevidela hodne dlhooo .

u nás sme dnes dojedli domácu gulášovú polievku zo včera a robila som zeleninovo-sójovo-syrové fašírky, varené nové zemiaky s vńaťkou a pažítkou, smotanový dresing s bylinkami, hlávkový šalát 😉