icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
16. máj 2013

u nás sme dnes dojedli domácu gulášovú polievku zo včera a robila som zeleninovo-sójovo-syrové fašírky, varené nové zemiaky s vńaťkou a pažítkou, smotanový dresing s bylinkami, hlávkový šalát 😉

veroninna1
16. máj 2013

@eva7780 robila som tu pastetu a je uplne, ze super 🙂 namiesto masla som, ale dala kacaciu mast, nakolko ja ani normalne maslo nemozem. este raz dakujem za recept 😉

anavila
16. máj 2013

@lea231 mňáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááám aj ja chcem králika, vyzerá to božsky...ale nase králiky, co budeme chovať sa ešte nenarodili, o týžden sa maju narodiť, tak uvidim, ci sa aj ja dožijem králičieho perkeltu. A ten koláč vyzerá neskutočne, si šikovná. 🙂

viktoria12
16. máj 2013

@lea231 poprosim recept na hrčekovy ribezlovy kolač dakujem

anavila
16. máj 2013

jaaaj ake ste krásne jedla navarili a urcite aj chutné..my sme mali od včera a zajtra budeme mať z dneška, čiže, zo včera. a pozajtra neviem....nejak sa u nas nepapa, každy schmatne rožok, jogurt a cely den sme vonku, dnes akurat obed jedli len deti a my s mm ani nie, tak ostalo aj na zajtra. Dnes sme boli cely cas v zahrade, robota urobená, som spoko 🙂 a hokej sme pritom pocuvali v radiu 🙂

lea231
16. máj 2013

@viktoria12 doplnim do albumu pod foto

viktoria12
16. máj 2013

@lea231 dakujem

lea231
16. máj 2013

@viktoria12 idem teraz napisat

abriela
16. máj 2013

@lululka555 chcem sa spytat na tortily. Ako ste ich pripravovali??? Poprosim recept 😕 . (Zeleninu ste aj osmahli, ci ste pouzila cerstvu) @rastulka.

trudka4
16. máj 2013

Dnešní naše večeře :
www.tradicnirecepty.cz/predkrmy/parky-v-teste

Jsou fakt velice chutné, prostě výborné. Máčeli jsme si je do hořčice nebo kečupu 🙂

gelinka75
16. máj 2013

@petusko receptik by nebol? 🙂

michaelamilan
16. máj 2013

@lululka555 No práveže niesu z kysnutého 🙂 ........z kysnutého sa tuším volajú hanácke koláče......tieto sú z lístkového a sú dokonalé!!!!! Posielam odkaz a posledná fotka je moja 😀 http://www.tana-catering.blogspot.cz/2013/04/pi...

natal12
17. máj 2013

@michaelamilan ahoj,chcela som sa zpytat ze kdby namiesto nivy dam bryndzu do tych stanglicko myslis ze to bude fajn? aale myslim bryndzu co mavaju v za pultom vazenu 🙂

petusko
17. máj 2013

@gelinka75 páči sa 🙂
http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/...
ja som robila iba do okrúhlej tortovej formy z polovičnej dávky. Z celej by to vyšlo zrejme na celý plech.

libka1
17. máj 2013

cesnakova kremova zo vcera, zajac na smotane so zemlovou knedlou

januschka10
17. máj 2013

Ahojte, dnes urobim pecenu telaciu rolky a zemiakove pyre. K tomu asi paradajkovy salat.

natal12
17. máj 2013

@michaelamilan myslela som takúto bryndzu taku hrudkovu vieš čo myslím ?

kucminka
17. máj 2013

kočky,tu mi vždy dobre poradíte.ešte som nerobila bryndzovú polievku,ale chcela by som to vyskúšať,máte nejaký osvedčený receptík,ďakujem

nelinka0401
17. máj 2013

@danielaj dakujem Dani 🙂

amdeis
17. máj 2013

Na dnesny obed bude hraskova polievka s haluskami a na druhe som si vymyslela (a celkom sa aj podarilo) pecene masove gulky v omacke, ktora svojim povodom je polievka - milanska polievka, len som ju spravila na husto aj s cibulou. A fakt je to celkom dobre. 🙂 K tomu su uvarene kolienka.

nelinka0401
17. máj 2013

Ahojte,tak dnes dokončím tortu 🙂 malému rýchlo nejakú polievočku zo strúhanej zeleniny.poobede,dúfam,že bude pekne slniečko budeme grilovať-oslavovať 😉

lululka555
17. máj 2013

@michaelamilan super,dakujeem, niekedy vyskusam, mam rada recepty z cistinkinej varesky 🙂

lululka555
17. máj 2013

@abriela ahoj tortilly robim podla receptu z varechy ,tu najdes link https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lululka555/a... a zeleninu som len pokrajala cerstvu. 😉 Je to vsetko spolu mnamka 😝

lululka555
17. máj 2013

@lea231 na ten ribezlovy kolacik sa mi normalne slinky zbiehaju,ked vidim tu fotku 😝 😝 😝

lululka555
17. máj 2013

@nelinka0401 no skoda, aj mne by sa zisiel,chcem robit v blizkej dobe tortu ,ak nic nenajdem bude pribinacikovy krem 😉

lululka555
17. máj 2013

ahojte , dnes u nas rizotko sampionove so zeleninou a uhorkovym salatom 🙂

vivusika
17. máj 2013

u nás francúzska polievka, dusené kuracie prsia s hráškom, ryža a uhorkovo paradajkový šalát 🙂

natal12
17. máj 2013

@nelinka0401 no moja neviem či bude slniečko 😒 unás v Trnave ráno bolo a teraz sa zamračilo ☹

natal12
17. máj 2013

ahojte žienky my dnes bez polievky ale idem rýchlo spraviť soté a tarhoňu a nejaký šalátik 🙂 a ešte urobím koláčik hrnčekový kedže poobede príde kamarátka s ktorou som sa nevidela hodne dlhooo .