icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniz
20. máj 2013

@kucminka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15914
a u nás dnes hlivový perkelt + halušky

zuzana909
20. máj 2013

u nás dnes palacinky a rýchla cesnaková polievka, na večeru bude vyprážaný kapor a zemiaky 🙂

gabikastorinska
20. máj 2013

@anos18 a uvareny alebo surovy zeler?

trudka4
20. máj 2013

Dnes jsem uvařila na oběd Kutrní máčku /králičí omáčku/. Dělám ho podle receptu od mamči z Moravy. Je to vynikající papáníčko z dietního masíčka 🙂 Jako přílohu jsem upekla Domácí chléb. Mňam.

michaelamilan
20. máj 2013

Taka tu sú fotky spomínaného šalátika.....v sobotu som ho spravila a obedovala, v nedeľu som išla pre mm do BA z výletu, tak somsa naobedovala v Mc Donalde a dnes sme dojedali šalátik......Prvá fotka je porcia pre mm a druhá je moja aj s olivami......ja mám v hlbokom tanieri, z toho jedávam najradšej 😀
Pekný dník!!!!!

zuzana909
20. máj 2013

máte nejaký zaručený recept na huspeninu, čo zvládne každý, strašne by som si dala, ale nikdy som ju nerobila 🙂

zuzana909
20. máj 2013

@daniz mne to ukáže plnený točený medovník, keď tak skús znova dať link, rozmýšľala som, že vyskúšam 😉

linka
20. máj 2013

@chantalle ahoj,mohla by som poprosit recept na tie medove rezy? vyzeraju uzasne,vdaka 😉

anos18
20. máj 2013

@gabikastorinska Surovy zeler.

abriela
20. máj 2013

Paradajkova polievka so syrom a paela.

abriela
20. máj 2013

@zuzana909 ja som ju nikdy nerobila, ale co viem - kedze nasi ju robili, tak len varis, varis a varis aj 2 hodiny - bravcove nozicky, kozky, pridas do toho sol, korenie. Ci je dost vyvarena, ci stuhne - mama skusala tak, ze dala trosilinku do taniera a dala vychladnut.

zuzana909
20. máj 2013

@abriela len neviem koľko tam toho dať aby mi zhustla a zase nebolo jej strašne málo 😉 nemám ani extra veľký hrniec

abriela
20. máj 2013

@gelinka75 mnam, slintam nad tvojou tortickou
@luciok domacu bryndza zo syra sa cez vikend robila aj u nas 😉
@chantalle wau 😕 , ako uzasne nanesena cokolada.
@fattamorgana famozne vyzeraju tvoje slane dobroty

luciok
20. máj 2013

@natal12 Moja, na tvojom mieste by som to vydržala ako riskovať zlé výsledky.
@anos18 Mňam, milujem surimi šalát 😝

lencyca
20. máj 2013

Ahojte,dnes rajcinova polievka so syrom,pecene kurca,ryza,marhulovy,hruskovy kompot k tomu a vcerajsi pudingovo-smotanovy kolac pre navstevu,hned bol prec 😉

luciok
20. máj 2013

@michaelamilan Prečo chlapom nechutia olivy? Aj ten môj ich stále vyberá z pizze..

luciok
20. máj 2013

Dnes sa u nás dojedalo pečené kura s ryžou z nedele a zajtra ideme s drobcom ku starkej, tak som zvedavá čím nás ponúkne ona.
V stredu mi dovezú 3 kg čerstvých šampiónov, dajte rady čo s nimi môžem urobiť. Zvažujem, že ich zavarím - myslíte, že to je dobrý nápad?

natal12
20. máj 2013

@luciok no uz som po.. kontrolu mam v juni.cize vysledkyvmi povedia az vtedy.

lencyca
20. máj 2013

@luciok moji chlapi ich zasa zboznuju,ja ich nemusim 😉

nikushkasa
20. máj 2013

Dnes sa mi podarili naozaj výborné čínske rezance.. 😉 😉 🙂 🙂
Recept: http://tipnajedlo.sk/recepty/cinske-rezance-so-...

lululka555
20. máj 2013

Ahojte 😎 dnes kura vysmažané v trojobale a varené nove zemiaky s vňaťkou + zeleninový šalát.

michaelamilan
20. máj 2013

@luciok no jemu chutia na pizze ale nie v tomto šaláte 😀 A ja som ich ako tehulka jedla denne na kilá 🙂

salma22
20. máj 2013

paradjkova omacka s masovymi gulkami a pyre,mrkvickovo-petrzlenova polievka s krupicovymi haluskami a na veceru krupica 🙂

natal12
20. máj 2013

@lencyca krásne vyzerá ten tvoj koláčik 🙂 receptík nebude ?? 😅

danielaj
20. máj 2013

ahojte, u nás dnes dojedačky z nedele a zajtra bude kapor, ešte neviem , ako ho urobím, ale mm chytil cez víkend 6 kusov, tak zase pomaly zapĺňa mrazák 😀

moma
20. máj 2013

malá mi dnes pochválila večeru, tak ma potešila 🙂
Mali sme len takú rýchlovku, šalátik cottage, šunka, vajíčko, pórik s chlebíkom 🙂

lizatko1009
20. máj 2013

@lindauciatko prepac, ze az teraz, ale predsa, ano vecer som namocila premyty suseny hrach, v tej vode som ho aj zacala varit, pridala som asi 4-5 zemiakov na kocky, ale nie vela, lebu bude ako privarok a dost sa mi urobila husta musela som riedit, dala som 1KV sol, trocha vegety, cierne korenie mlete, mletej rasce, bobkovy list a varila som, potom som pridala hrachovu polievku v sacku od vitany, neviem mne to doda lepsiu chut, ale nemusi byt, nechala som povarit, potom ked preslo varom, som vzala ponorny mixer, bobkovy list vybrala a vsetko pomixovala, opiekla som chlieb to je vsetko a hlavne rychle, ked ten hrach je namoceny 😉

lizatko1009
20. máj 2013

@anos18 mozem recept na zelerovu natierku?

lindauciatko
20. máj 2013

@lizatko1009 vďaka, už je zjedena, robila som asi tak do polovice podobne ako ty teda len hrach zemiaky trochu korením a hlavne cesnak, ja som namocila hrach na celý deň a itak som varila 1,5 hod

daniette
21. máj 2013

@lizatko1009 Recept od anos18 je na predošlej strane úplne dolu 🙂