Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
mnaam, dnes super vyvarate. u nas budu pecene morcacie kridla, pecene americke zemiaky.
dnes nevarime, ale stihla som napiect jablckove pyte, mnaam, obed dnes len niekde v restike, ideme do Blavy😀
čawes ,,,no ja idem uvariť madarský guláš ..a tak , že to bude aj na zajtra.....mám uvarenú cestovinu -kolienka a bude aj knedla 😀 😀
Ja sa chystám na mäsové guľky v paradajkovej omáčke so zemiakovým pyré (alebo knedľou), toto mi chutí, len som to ešte nerobila. Našla som si nejaké receptúry, ale ak máte niečo overené, čo všetkým chutí, tak by som si prosila radu aj od vás, ďakujem 😉
ahojte,
ja som dnes navarila na 3 dni 🙂)) (teda spon dufam xixixi)
takže: kapustnica s masovými gulkami, vyprážané kur. rezne, pečená "fašírka", zem. kaša... 🙂 a koláčik kysnutý slivkovo - čučoriedkový s drobeničkou 🙂
pekný víkend prajem 🙂
aj ja som dnes spravila pudingoš 🙂 a na obed nám zostalo zo včerajška kuracie mäsko zapečené zo šľahačkou a k tomu ryža,a dnes pre zmenu zemiaky 🙂
Polievka zemiaková s mrkvou. A potom sushi 😀 A piekla som punčový koláč 😵
kočky idem robiť krtkovu nepečenu tortu ale mám len jeden balíček indiana keksov, myslíte že to možem nahradiť bebe sušienkami? alebo čím sa to ešte može? nabuduce ke´d pojdem na SVK si snaď nakupim po 10 balíčkov 🤐
Jeeej baby, vy ste jaké úžasné, že sem aj fotky hádžete 🙂 🙂 🙂 hneď sa človek inšpiruje. Ja nikdy neviem čo navariť, ale stačí pozrieť sem a teda je z čoho vyberať 😵
@traktor práve som sa ťa chcela opýtať, že aký máš ty recept na mäsové guľky, ale práve som ho dočítala 🙂 bez ryže som ešte neskúšala, a to to mäsko pekne drží pokope? Ja mám vždy obavy keď tam dávam surovú ryžu, že či jej nedám veľa a potom sa to celé nedovarí 😀 Myslíš, že by som tam mohla dať aj uvarenú? Moja babka to tak robí, ake ja som to ešte s uvarenou neskúšala.
dnes bravčové na hrášku s ryžou... 🙂
cervena ciapocka ja robim vzdy s uvarenou ryzou ci plnenu papriku alebo aj ine,no fasirku a gulicky robievam aj bez ryze s rozkami a vajíčkami 🙂
podingoš je krasny 😀

u nás biela zemiaková polievka, boloňské špagety...malá má ryžu s kuracím mäskom v paradajkovej omáčke 😉