icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nany100
22. jan 2011

u nás biela zemiaková polievka, boloňské špagety...malá má ryžu s kuracím mäskom v paradajkovej omáčke 😉

morca3
22. jan 2011

ja som robila kuracie prsia s broskyňou+zemiakova kaša a ražniči z kuracím meskom bude aj na zajtra 😀 😎

babika0
22. jan 2011

mnaam, dnes super vyvarate. u nas budu pecene morcacie kridla, pecene americke zemiaky.

denne73
22. jan 2011

@morca3 ja prosim recepty 😉 😉

eva7780
22. jan 2011

ja dnes nevarim,piekla som pudingoš,moj prvý,myslím,že sa celkom vydaril,síce mi na boku popraskali,ale to nevadí 😉neviem,čo som včera rozmyšlala o polovičnej dávke 😕ved jeden celý padol za obeť pri kávičke 😀 😀

zuzka1.
22. jan 2011

dnes nevarime, ale stihla som napiect jablckove pyte, mnaam, obed dnes len niekde v restike, ideme do Blavy😀

mianefert
22. jan 2011

čawes ,,,no ja idem uvariť madarský guláš ..a tak , že to bude aj na zajtra.....mám uvarenú cestovinu -kolienka a bude aj knedla 😀 😀

jarunka111
22. jan 2011

Ja sa chystám na mäsové guľky v paradajkovej omáčke so zemiakovým pyré (alebo knedľou), toto mi chutí, len som to ešte nerobila. Našla som si nejaké receptúry, ale ak máte niečo overené, čo všetkým chutí, tak by som si prosila radu aj od vás, ďakujem 😉

zuzu13
22. jan 2011

ahojte,
ja som dnes navarila na 3 dni 🙂)) (teda spon dufam xixixi)
takže: kapustnica s masovými gulkami, vyprážané kur. rezne, pečená "fašírka", zem. kaša... 🙂 a koláčik kysnutý slivkovo - čučoriedkový s drobeničkou 🙂
pekný víkend prajem 🙂

azuz
22. jan 2011

dnes mame polievku vcerajsiu paradajkovu, robila som akurat domace klinky s kyslou kapustou a teraz este idem upiect bananove pampusiky
@mukky ten recept od teba, dakujem este raz, vyborne su a super rychle 😉

azuz
22. jan 2011

@morca3 mnamka, hned by som si dala to masko 😝

5katarina7
22. jan 2011

aj ja som dnes spravila pudingoš 🙂 a na obed nám zostalo zo včerajška kuracie mäsko zapečené zo šľahačkou a k tomu ryža,a dnes pre zmenu zemiaky 🙂

mukky
22. jan 2011

My dnes máme zemiakový majonézový šalát a vyprážané bravčové rezne 😉

mukky
22. jan 2011

@morca3 mňam,moje obľubené jedlá 😉

mia258
22. jan 2011

Polievka zemiaková s mrkvou. A potom sushi 😀 A piekla som punčový koláč 😵

mukky
22. jan 2011

@azuz to ma teší že Vám chutia,su výborné naozaj 😉 ,tie banány tam urobia super chuť

l.lara
22. jan 2011

@mukky ahoj 🙂 mnam, taku dobrotu a co potom varis zajtra? ja sa snazim spravit pecenu rybu v slanine a rozky. ale nedari sa mi ten tvar.. ☹

mukky
22. jan 2011

@l.lara ahoj,nič 😀 mm ma zajtra 12-tku dennu tak sme si urobili dnes dobrý obed,lebo ja potom vacsinou sama v nedelu ked som sebe nevarím a som na jogurtoch 😀 ,ale máme toho veľa,hádam aj na 5 dní 😕 😀

l.lara
22. jan 2011

@mukky sikulka si.. 🙂 ja trpnem, ako dopadnu tie moje rozky..este kysnu pod utierkou, ale tvar maju hrozny..

titkovamiriam
22. jan 2011

🙂 dneska mal byt vrabec no nechcelo sa mi s tymkaslat tak som spravila masko na marhuliach,syrovu polievku,huspeninu,pudingove pohare ,chlebik 🙂 a makovec neda sa nikam ist ako je hnusne tak vyvaram

womenne
22. jan 2011

kočky idem robiť krtkovu nepečenu tortu ale mám len jeden balíček indiana keksov, myslíte že to možem nahradiť bebe sušienkami? alebo čím sa to ešte može? nabuduce ke´d pojdem na SVK si snaď nakupim po 10 balíčkov 🤐

kibuk
22. jan 2011

@womenne ja som robila nepečenu krtkovu tortu a pomiešala som marinu keksy,piškoty okruhle a ešte par bebe keksov a bola vybornaaa 😀 😀 😀

kibuk
22. jan 2011

pridavam foto dnešneho našho menu šošovicova polievka,palacinky,s marhulovym lekvarom a mimi pizzove rožteky a zajtra u svokry bude kurča na smotane a kuracia polievočka 😀

cervena_ciapocka
22. jan 2011

Jeeej baby, vy ste jaké úžasné, že sem aj fotky hádžete 🙂 🙂 🙂 hneď sa človek inšpiruje. Ja nikdy neviem čo navariť, ale stačí pozrieť sem a teda je z čoho vyberať 😵

cervena_ciapocka
22. jan 2011

@traktor práve som sa ťa chcela opýtať, že aký máš ty recept na mäsové guľky, ale práve som ho dočítala 🙂 bez ryže som ešte neskúšala, a to to mäsko pekne drží pokope? Ja mám vždy obavy keď tam dávam surovú ryžu, že či jej nedám veľa a potom sa to celé nedovarí 😀 Myslíš, že by som tam mohla dať aj uvarenú? Moja babka to tak robí, ake ja som to ešte s uvarenou neskúšala.

doseti
22. jan 2011

dnes bravčové na hrášku s ryžou... 🙂

titkovamiriam
22. jan 2011

cervena ciapocka ja robim vzdy s uvarenou ryzou ci plnenu papriku alebo aj ine,no fasirku a gulicky robievam aj bez ryze s rozkami a vajíčkami 🙂

podingoš je krasny 😀

nella11
22. jan 2011

Žienky musím priznať , že s varením Vám nesiaham ani po členky, ale ste neuveriteľná inšpirácia a dokonca som sa dnes odhodlala na svoj prvý pudingoš. Prvý krát som robila niečo z takéhoto cesta. Ten malinký vytvorila moja princezná 🙂

eva7780
22. jan 2011

@nella11 ja som sa tiež len tu dala "nahovoriť" na pudingoš 😉 predtým som aj kukala na recept,ale neodhodlala som sa 😀 zdalo sa mi to ťažké 😝 Dcérka je šikulka 😵 😵 😵

nella11
22. jan 2011

@eva7780 Ja som sa tiež odhodlavala pár dní, ešte sa chystám na pagáče..... 😉 Noo malá je šikula, len by si mala potom vidieť našu kuchynu 😀