icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

aadulik2110
24. máj 2013

u nás dnes bola cviklová polievka a halušky z kyslej smotany

jja
24. máj 2013

@michaelamilan mnam, tie pecienky vyzeraju bozsky...hodis prosim receptik? 🙂

reni1512
24. máj 2013

No tak my sme varili sosovicovu na kyslo a chlebik s maslom a solou k nej 😀 proste musi byt, no a rybku a zemiaky, fliačky so sladkou kapustou, zajtra by som rada slivkove gule posypane struhankou a tvarohom, zeleninovu polievku a v nedelu gulas a knedle 🙂

michaelamilan
24. máj 2013

@jja nech sa páči : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11893 a inak sú perfektné!!!!

jarka721
24. máj 2013

ahojte kuchárky 🙂 smiem sa k vám pridať ? 😉 veľmi rada varím,pečiem 🙂 škoda že nemám tu možnosť experimentovať pri varení napríklad s korením ,bylinkami ,mm to nemá rád ☹ ale má rád sladké tak sa vyžívam aspoň v pečení 🙂 😉 dnes som piekla 🙂 🙂 😉

jarka721
24. máj 2013

@michaelamilan vaaaau to vyzerá skvelo ,určite to aj super chutí i napriek tomu že je to jednoduché jedlo 🙂

michaelamilan
24. máj 2013

@jarka721 veru že je to jednoduché, žiadne prplačky.....také robím najradšej a sú tuším aj najvďačnejšie 😀

luciaq
24. máj 2013

zeleninova polievka a cestoviny s paradajkovou omackou a syrom

kittynnkaa
24. máj 2013

francuzska polievka ,palacinky s pudingom,
Zajtra bravčový perkelt s haluškami bude aj na nedelu :D

chantalle
24. máj 2013

@vieruna Ahoj...nebola som tu dlhsie, tak odpisujem neskor. Ja krajam cokoladu vzdy horucim nozom. Najskor len pomalicky najkraam cokolad a potom rez dole......

chantalle
24. máj 2013

@linka Dakujem. Receptik ma z knihy Recepty zo z ivota, nemam ju momentalne doma, tak recept napisem neskor....

chantalle
24. máj 2013

@fordikford 🙂 dakujem, ano ja. Najskor som poliala tmavou cokoladou, hned na to som urobila priecne ciary bielou cokoladou a zase priecne potiahla ciaru nozom s tenuckou cepelou, aby to vytvorilo vzor...🙂 ircite to poznas🙂

rastulka
24. máj 2013

Ahojte 🙂 U nas dnes paradajkova polievka a zapečene palacinky 🙂 A tu su moje dnešne vytvory na krstinovu tortu 😉

rastulka
24. máj 2013

@jarka721 Mnam,receptik by nebol? 😀

nelinka0401
24. máj 2013

@rastulka jééj jaké krásne 🙂 🙂

gianni
24. máj 2013

@ivetka1981 práve také koláčiky(kokosovo-jablkové rezy) nám včera do roboty doniesol kolega(napiekla žena pravdaže),akurát to bolo vymenené tie jablká s kokosom,mnam boli fajné 🙂

mami.sk
24. máj 2013

u nás dnes cestoviny s kuracím mäsom na karí 😉 už dlho som mala na ne chuť 😉

danielaj
24. máj 2013

ahojte, u nás dnes šampiónová krémová polivka zo včera, moravské koláčiky 😉

lululka555
24. máj 2013

ahojte 🙂 dnes bola rajčinová a pečené file so zemiakmi 😉

lululka555
24. máj 2013

@rastulka paráda 🙂

jarka721
24. máj 2013

@rastulka niekde na tejto stránke som ho našla 🙂 volá sa Moravský koláč 🙂skús vyhľadať na nete 😉 len ja som naňho nedávala posýpku 😉

danielaj
24. máj 2013

@rastulka úžasné ako vždy 😉

danielaj
24. máj 2013

@jarka721 aj ja som dnes robila moravské koláče, ale aj s posýpkou a pre zmenu som dávala marhuľový džem 😉

jarka721
24. máj 2013

@danielaj u mňa to bola premiéra 🙂 rada skúšam vždy nové recepty 🙂 😉

lussy23
24. máj 2013

My mame dnes aj zajtra a možno aj vnedeľu pečeného kapra a brusnicovú omáčku a k tomu zemiakovú kašu...

Inak ak budem mať šťastie o mesiac budem mať pstruhy. Nejaké overené receptíky máte?

mimka1
25. máj 2013

dnes bravčove kare na kyslej kapuste zapečene v rure a nove zemiačky

rastulka
25. máj 2013

@nelinka0401
@lululka555
@danielaj Vdaka kočky 😉 😀

rastulka
25. máj 2013

@jarka721 už som našla v albume u @lululka555 😉 🙂

rastulka
25. máj 2013

U nas dnes zeleninova polievka s mrveničkou a plnene langoše 😉

titkovamiriam
25. máj 2013

Ahojte žienk!Prajem pekny vikend!Ja som ten minuly stravila u babicky a cely tyzden som mala poobedne tak som net nestihala tu je nieco z mojho varenia.Robila som bazovy sirup,v utorok kuraciu polievku-varene udene a kasa,v stredu mola slana babovka s novymi zemiakmi a jablkovym chrenom,vo stvrtok koprova a vcera pecene kurence s ryzou.Dnes budu sladke rezance podla chuti-karfiolova polievka a zajtra hovadzia polievka a vyprazany syr.