Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
keďže je dnes MDD a my sme sa chceli vyvenčiť a niekde pri tom najesť, neplánovala som variť...ale maličká je chorá, tak som staršej ufritovala hranolky a kuracie nugetky (má to tak 2x za rok a miluje to 🙂 ), keď má už ten sviatok...a my sme si po 100 rokoch objednali pizzu...ale ešte pol hodiny budem na ňu čakať 😀 😅 😕 ...a polievka bola zo včera fazuľová na kyslo 😉
u nás dnes melon a jahody ( pre dospelých aj so šampusom)
pekný deň vám prajem kočky, MDD u nás presunuli na zajtra , tak hádam nebude ešte horšie počasie ako dnes :(...
dnes sme mali smotanovú polievku so zelenou fazuľkou, pečené kurča, ryžu, uhorkový šalát alebo broskyňový kompót 🙂 ...piekla som torty na psp ostalo mi cesto aj plnka, tak som spravila deťom takú mini na MDD 🙂
My sme boli dnes na obed v reštaurácii, takže som nevarila. Na večeru bude ale zrejme šalát 🙂. Práve som dokončila pudingový koláč (ten s kyslou smotanou na vrchu) a vôbec sa mi nepodaril ☹. Puding sa mi tam úplne roztiekol, celý koláč sa mi rozmočil, no katastrofa ☹.
baby poradili by ste mi prirodne farbiva ktore neskodia chcem malemu piect tortu a nechcem aby to bolo take skodlive dakujem
Kavovo - kokosovy zakusok
http://www.tana-catering.blogspot.cz/2013/04/ko...
kapustnica v kotliku a tvarohovo ovocna torta nasim detom k MDD
mam na zajtra kupene morcacie stehno poradite ako ho pripravit chcem ho nakrajat na kocky a tak niako len neviem ako chcela som z ananasom no syn protestuje dakujem za rady
bazovo-medovkovy sirup ... z 8l vody.... 😅
dnes sme varili guľášik na záhrade a skutočne sa podaril 🙂
dobre ranko. my dnes kuracia polievka s hviezdickami, kuracie prsia s horcicovou omackou http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/... a hovadzina po stroganovsky http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/...
ahojte 😎 dnes slepačia polievka a sviečková s knedlou 🙂
včera sme nevarili,boli sme pozvaní na oslavu 😉
Drahy dneska chtel varit gulas ale to nevim jak dopadne lebo jeste vyspava 😀 asi spravim do zalohy cockovu polivku a kureci kousky se zeleninkou tak nejak narychlo 🙂 tez se jeste vyvaluju 😀 😀
Ahojte,u nás slepačia polievka a pečené kuriatko s ryžou a hrachom a k tomu čerstvý hlávkový šalát.a ako dezert maffinky s čokoládou
U nás dnes bez polievky, budú iba cestoviny s kuracím mäsom a zeleninou a zajtra zemiakové muffins so šalátom 🙂
salatova polievocka, stavnate steaky (maggi napady) vrelo odporucam ked sa nechce varit, je to rychlovka a mnamka 😉
+ zemiakova kasa a calamada.
@rastulka krásna...nech sa oslava vydarí 🙂
dnes hovadzia polievka s rezančekmi, opekané masko v marináde, ryža, varené, alebo opekané zamiaky, tatárka 🙂
dnes som robila hrstkovú polievku , ryžu + španielský vvtáčik . Upiekla som piškót , klasiku na vrch čokoláda a kokos .
nas dnes hostia policajti... robia detom MDD a varia gulas pre vsetky deti a ich rodicov... doma si dame uz len kavicku 😉

@ginepra este si sa pytala na ten salat, ochucuj urcite az zajtra, lebo sol ti to cele znici, teda ak to posolis, zmakne a pusti stavu, po dlhsom case to nemusi uz dobre vyzerat, tak ja by som vecer vsetko nakrajala ale ochucovanie nechala pred podavanim 😉