icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gelinka75
1. jún 2013

@ginepra este si sa pytala na ten salat, ochucuj urcite az zajtra, lebo sol ti to cele znici, teda ak to posolis, zmakne a pusti stavu, po dlhsom case to nemusi uz dobre vyzerat, tak ja by som vecer vsetko nakrajala ale ochucovanie nechala pred podavanim 😉

nany100
1. jún 2013

keďže je dnes MDD a my sme sa chceli vyvenčiť a niekde pri tom najesť, neplánovala som variť...ale maličká je chorá, tak som staršej ufritovala hranolky a kuracie nugetky (má to tak 2x za rok a miluje to 🙂 ), keď má už ten sviatok...a my sme si po 100 rokoch objednali pizzu...ale ešte pol hodiny budem na ňu čakať 😀 😅 😕 ...a polievka bola zo včera fazuľová na kyslo 😉

kikatko
1. jún 2013

u nás dnes melon a jahody ( pre dospelých aj so šampusom)

zklimekova
1. jún 2013

pekný deň vám prajem kočky, MDD u nás presunuli na zajtra , tak hádam nebude ešte horšie počasie ako dnes :(...
dnes sme mali smotanovú polievku so zelenou fazuľkou, pečené kurča, ryžu, uhorkový šalát alebo broskyňový kompót 🙂 ...piekla som torty na psp ostalo mi cesto aj plnka, tak som spravila deťom takú mini na MDD 🙂

levandullka
1. jún 2013

My sme boli dnes na obed v reštaurácii, takže som nevarila. Na večeru bude ale zrejme šalát 🙂. Práve som dokončila pudingový koláč (ten s kyslou smotanou na vrchu) a vôbec sa mi nepodaril ☹. Puding sa mi tam úplne roztiekol, celý koláč sa mi rozmočil, no katastrofa ☹.

renata5
1. jún 2013

baby poradili by ste mi prirodne farbiva ktore neskodia chcem malemu piect tortu a nechcem aby to bolo take skodlive dakujem

chantalle
1. jún 2013
rastulka
1. jún 2013

Ahojte,u nas bola dnes menšia krstinova oslava 🙂 slepačia polievka,zemiakovy šalat a rezne 🙂

ocko78
1. jún 2013

kapustnica v kotliku a tvarohovo ovocna torta nasim detom k MDD

kikatko
1. jún 2013

@lencyca boli ozaj výborné- robila som viac kusov ale ani sa mi dupla neušla 😀 zajtramám nakázané zasa urobiť

vamajka
1. jún 2013

mam na zajtra kupene morcacie stehno poradite ako ho pripravit chcem ho nakrajat na kocky a tak niako len neviem ako chcela som z ananasom no syn protestuje dakujem za rady

happy8051
1. jún 2013

@vamajka ja ho zvyknem robit bud na bylinkach alebo ho upeciem 🙂

anavila
1. jún 2013

@vamajka ahoj, ja neviem, ale spodna cast stehna je dosť šľachata, z toho veru nic nenavykrájaš....moja skusenosť... 😒

hobit
1. jún 2013

@vamajka morcacie stehno je najlepsie upect podla mna 🙂

tanitta
1. jún 2013

bazovo-medovkovy sirup ... z 8l vody.... 😅

milka1978
1. jún 2013

dnes sme varili guľášik na záhrade a skutočne sa podaril 🙂

lencyca
2. jún 2013

@kikatko Tak to som rada,ze chutilo,my ho zboznujeme,dokonca mm prehlasil,ze ho robim lepsi ako on,to je co povedat 😀

lencyca
2. jún 2013

Dobre ranko 😉 dnes zeleninova polievka,stavnate bravcove rezne,zemiakova kasa,miesany zeleninovy salat,vcera som robila pre mojich rodicov citronovo-orechove rezy 🙂

lencyca
2. jún 2013

@rastulka krasne torticka,ako vzdy 😉

luciaq
2. jún 2013

dobre ranko. my dnes kuracia polievka s hviezdickami, kuracie prsia s horcicovou omackou http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/... a hovadzina po stroganovsky http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/...

lululka555
2. jún 2013

ahojte 😎 dnes slepačia polievka a sviečková s knedlou 🙂
včera sme nevarili,boli sme pozvaní na oslavu 😉

rastulka
2. jún 2013

@lencyca Dakujem 😀

inffinity
2. jún 2013

Drahy dneska chtel varit gulas ale to nevim jak dopadne lebo jeste vyspava 😀 asi spravim do zalohy cockovu polivku a kureci kousky se zeleninkou tak nejak narychlo 🙂 tez se jeste vyvaluju 😀 😀

nelinka0401
2. jún 2013

Ahojte,u nás slepačia polievka a pečené kuriatko s ryžou a hrachom a k tomu čerstvý hlávkový šalát.a ako dezert maffinky s čokoládou

levandullka
2. jún 2013

U nás dnes bez polievky, budú iba cestoviny s kuracím mäsom a zeleninou a zajtra zemiakové muffins so šalátom 🙂

nelly3
2. jún 2013

salatova polievocka, stavnate steaky (maggi napady) vrelo odporucam ked sa nechce varit, je to rychlovka a mnamka 😉
+ zemiakova kasa a calamada.

zklimekova
2. jún 2013

@rastulka krásna...nech sa oslava vydarí 🙂

zklimekova
2. jún 2013

dnes hovadzia polievka s rezančekmi, opekané masko v marináde, ryža, varené, alebo opekané zamiaky, tatárka 🙂

bubo1104
2. jún 2013

dnes som robila hrstkovú polievku , ryžu + španielský vvtáčik . Upiekla som piškót , klasiku na vrch čokoláda a kokos .

lasenka
2. jún 2013

nas dnes hostia policajti... robia detom MDD a varia gulas pre vsetky deti a ich rodicov... doma si dame uz len kavicku 😉