Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte , dnes som vareniu moc nedala , urobila som len kyslú zemiakovú polievku a volské oči 🙂
ahojte, ja som dnes varila cicerovo zeleninkovu polievku a kuraci perkelt s kolienkami 🙂
@ivetka1981 ukážkové koláčiky 😝
@lululka555 jooj kdeže moja.. 😉
@dadenka1 robila som podla tohto receptu a bolo to velmi chutne a to som prvy krat robila s cicerom 😀 www.mimibazar.sk/recept.php?id=14108
Ahojte🙂 chcem sa spytat, ci mate niaky dobry recept na niake kolaciky, pagace alebo nieco, kde mozem pouzit bryndzu... mam ju v mrazaku uz dlhsie, tak myslim ze sa hodi lepsie asi na pecenie, moc vam dakujem! 🙂
@dadenka1 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14108 ja robim tuto
@juranka
@tortelinka ďakujem v štvrtok vyskušam.. robievam Bukovského cicerovú, ale pre zmenu aj tuto vyskušam...
Na dnes som prichystala sosovicovu polievku a na druhe sa sice velmi k polievke nehodi, ale pytali si zemlovku. Som sa pokusala zmenit zemlovku na jablkovu, slivkovu, ci marhulovu no ale bez uspechu, zase len visnovo tvarohovu. No a vcera som upiekla tie vyssie spomenute pindruse. Boli fajn. Ale tazko sa nam ten nazov pamata, tak sme ich premenovali na moravske pindure. 😀
ja som na dnes uvarila strukovú polievku - červená šošovica, pohánka , jačmenná krupica , zemiaky a petržlenová vňať v hoväzom vývare a ako druhé bravčové dusené a petržlene a jablku s provensálskym korením a k tomu ryža natural
Ahojte, tak včerajšia baklažánová pomazánka bola čistý hnus 😀 , hne´d som ju vykydla do WC ☹ , matjesovú som potom ani radšej nerobila!!!! Prikladám foto včerajšieho obedíka, nič moc na pohľad, no pochutili sme si 😝
Dnes zapekané kuracie mäso so smotanou a asi brokolicová krémová polievka.
@ivetka1981 mňááááááám, vyzerajú senzačne!!!!!
@michaelamilan podla mna ten Váš včerajší obed vyzerá prudko jedlý 😉
@zuzananinka óóóóóó´ďakujem za pochvalu 😉 potešila 😀
@nelinka0401 aha čo som ešte našla http://varecha.pravda.sk/recepty/ceresnova-zmrz...
tekvicova polievka a granatir
u nás dnes špenátová polievka od včera a spravila som šošovicový prívarok, k tomu opekaná klobáska, varené vajíčko, chlebík 🙂
dnes dopapáme cestoviny s mäskovou omáčkou
dnes paradajková polievka a nové zemiaky s bryndzou- ktorú som teraz kúpila u nás na malom trhu.....neskoršie dám foto
@womankc no super,to vyzerá 🙂 tú asi spravím 🙂 ale čo dám namiesto domácej smotany?aká by mala byť ,tá sladká,či??
@nelinka0401 sladká klasická 33% na šľahanie
vcera zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, jablkova zemlovka a dnes rezne a zemiakova kasa a snad zostane aj na zajtra 🙂
dnes špenát so zemiakmi a volské oko
na dnes kremová šampionová chorvatske rožky ,zemiakové šúlance s opečenou struhankou a pre man s makom a robila som pečenovu paštétu mnam

ja som dnes varila salatovu polievku mnaaaaaaaaaaaam a dojeme prasiatko a malej zaprazenu vajcovu ....a co zajtra netusim ja dako nemam na nic chut po tych nasich hodoch....