icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lussy23
7. jún 2013

@raszuz fuha to načo toľko chodov? Netsačilo by len jedno pre všetkých? 🙂

nikushkasa
7. jún 2013

@lizatko1009 Poprosim receptik na kukuricno syrovu kremovu polievku 🙂 🙂 🙂 dakujem

lululka555
7. jún 2013

ahojte 😎 dnes zeleninová polievka a druhé máme zo včera gazdovské mäso so spagetami, takže už je navarené,ide sa upratovať 😉
aj my máme asi 9 litrov bazového sirupu a 36 pohárikov jahôd, jahôdky som nechala ešte na bublaninu a koktejl, to dnes ešte urobím 🙂

eva7780
7. jún 2013

kalerabova polievka s krupicovymi haluskami, kur.pecienky dusene s ryzou a tvarohovy kremes : http://varecha.pravda.sk/recepty/tvarohovy-krem...

nikushkasa
7. jún 2013

Mala som doma krásnu panenku tak som ju spravila s brusnicovou omáčkou.. 🙂 🙂 😉 😉
Receptik: http://ow.ly/lNEJs

lienkalenka123
7. jún 2013

kyslá zemiaková polievka a ryžový nákyp 🙂

daniz
7. jún 2013

Dnes opečieme špekáčky, a jahodové cestoviny
sobota - zeleninková polievka s lievankou a francúzáky + uhorkový šalát a upečiem nepečený tvarohový koláč
nedeľa - vývar + rezance , segedín + knedľa

raszuz
7. jún 2013

@lussy23 malý bude mať budúcu nedeľu rok, tak preto mu urobím zvlášť jedlo, nebudem ho ešte pchať rezňami a maggi nápadmi 😀 , priateľov starší syn má dnes 12 rokov, ale je dosť vyberavý ... toľko jedla preto, lebo ja som v robote zajtra až do nedele rána, tak aby mali aj na večeru a ja si musím tiež zobrať do roboty, lebo cez víkend sa u nás v robote nevarí, v nedeľu chcem robiť tie maggi nápady, lebo pravdepodobne budem po službe k.o. a kým sa preberiem k životu, bude obed, tak aby som to stíhala 😀

ivetka1981
7. jún 2013

gyros s hráškovou ryžou 😉

lizatko1009
7. jún 2013

@nikushkasa na strane 2408 ho najdes 😉

saxana36
7. jún 2013

dnes kelova polievka a kalerabovy nakyp s tvarohom

nelinka0401
7. jún 2013

Ahojte,u nás dnes na sladko-palacinky s jahodovým džemom alebo nutelou,šlahačkou a čerstvými jahodami 🙂

lencyca
7. jún 2013

Ahojte,dnes sa dojedla sosovicova polievka,cestoviny s nivovou omackou porom a slaninou,uz sa mi luhuje baza na sirup,musim dat pozor na mm 😀

miruska73
7. jún 2013

@danielaj no dufam ze sa nepokazi ja tiez vzdy prevarim no ale jedna zena robi tisic veci naraz tak som zabudla.....este idem robit toto bola prva davka ,ale kazde poobede tu prsi tak nemam ako ist na bazu a do obeda ma nema kto odviest....tak dufam ze sa nam zajtra podari s mm...

raza
7. jún 2013

tak nakoniec bude u bás na obed pečený pstruh s chlebíkom, alebo so zemiačkami , rezne a šalát sa odkladajú na zajtra, lebo to by dlho trvalo a ten bordel u nás doma sa sám neuprace 🙄

gucz
7. jún 2013

deojedáme fazuľovú mliečnu polievku , ryžu a kuracie prsia s mexickou zeleninovou zmesou.

bambina78
7. jún 2013

vecera..paradajkove cest.s parmezanom a olivami..salat

mibi41
7. jún 2013

@bambina78 ahoj mozem poprosit receptik na tie cestovinky?Dakujem

zuul
7. jún 2013

maminky nejaky receptik osvedceny na lososa? prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, aby aj detickam chutil. dakujem.

danielaj
7. jún 2013

@vieruna a toto je ďalšia výhoda života na dedine 😀 všetko máme čistejšie 😉

danielaj
7. jún 2013

my sme dnes mali krémovú hubovú polievku, francúzske zemiaky, hlávkový šalát alebo cviklu, a jahodoý koktail 😉 zajtra sa chystáme na Zelenú vodu na akciu pri príležitosti MDD, je to od rána, tak nevarím, napapáme sa tam, poobede koláčik - asi jahodový 😉

bambina78
7. jún 2013

@mibi41 ahoj..kratko poprazim na kolieska pokrajany cesnak na oleji (ja davam velaaa 😝 ), na nom pozvrtam paradajky pokrajane na kocky a zalejem parad.pyre podla toho ake mnozstvo chcem uvarit, aby to bolo take omackove nie uplne huste. Dochutit vegetou, ml.korenim a oregano alebo bazalka,co mam..je to rychlovka. 😉

michaelamilan
7. jún 2013

Akurát som pozerala túto tému ad strany 1 😀 a čoveče prvá fotka s receptíkom je až na strane 26 🙂 híííííí ........ Inak nazberala som zoprár perfektných receptíkov, už len názvy mi chutili, tak mám zasa inšpiráciu čo robiť!!!!!
Zajtra budeme mať kelový prívarok s falošným gulášom, zeleninovú polievku s mrveničkou a nejaký ten dezert s receptov čo som ponachádzala na začiatku témy 🙂 ale aký??? asi budem losovať 😝
Prajem dobrú nocku, ja idem ešte chvíľu kuk TV a o 00:00 dávam maličkému ATB ☹

@vieruna skús napísať do krátkej správy či niekto nemá doma a na záhrade trocha bazy 😀 ne sa tak ozvala jedna dobrá duša od nás z HC a aj sme sa skamarítili 🙂

michaelamilan
7. jún 2013

@michaelamilan no a ešte tam mám aj chybu 🙂 no hanba heh.......nie "s" receptov ale "Z" receptov 😀

levandullka
7. jún 2013

@nikushkasa Ahoj, samozrejme 🙂. Na olivovom oleji som chvilku oprazila drvenu rascu, potom som pridala nakrajane zemiaky na platky, trosku som posmazila a zaliala som vodou. Pridala som vegetu (zdravu) a povarila. Nakoniec som iba rozmixovala a dochutila 🙂

vieruna
7. jún 2013

@danielaj aj ja byvam na dedine 🙂 a ide ma porazit, lebo su tu prekrasne velikanske lipy, samozrejme vedla hlavnej cesty. Je tu jeden zanedbany sad, ktory prerasta bazou, samo, ze vedla tej istej cesty. Esteze aspon sipky na jesen su pri hradzi 🙂

niquska
8. jún 2013

Dnes salatova polievka, vprazany encian s americkymi zemiakmi + domaca tatarka a ako dezert budu citronove cupcake 😎

junkfoood
8. jún 2013

@niquska ako robis domacu tatarku..? dik

niquska
8. jún 2013

@junkfoood http://www.mimibazar.sk/recepty.php?user= tru su nejake
ale ja robim tak od oka taka tam ai ani neiej takto sa to robi u nas...naleje cc za hrncek mlieka do mixera a pomaly prilievas olej kym ti nezhustne... cca. pol hrnceka mi to vyde....potom 1zltko 3 uhorky kysle cibulku 2 PL horcice a uz len dochutis, vegeta cierne korenie 😉

raza
8. jún 2013

ahojte. nehcem zakladať novú diskusiu, lebo si myslím, že aj tak mi tu poradíte najlepšie 😉
chcela by som si kúpiť (resp. dostať ako darček 😀 ) tlakový hrniec. vôbec sa v tom nevyznám, keď som bola malá , tak sme mali taký ten komunistický, takže netrebalo vyberať, ale v dnesšnej dobe je toho vela a často sa platí hlavne za značku.. tie, ktoré máte doma, môžete mi hodiť link na ten váš?
vraj to naozaj výrazne šetrí čas a keď sa malý narodí, isto by som to ocenila... ďakujem a pekný dník 😉