icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

misha1104
8. jún 2013

@raza ahoj ja mam tefal a som spokojna aj znacka silit je fajn ale trosku drahsia ale myslim ze sa tefal vyrovna... 🙂

bronia13
8. jún 2013

@raza ahoj ja mam tiez Tefal ale uz neviem ake meno, je super len skoda ze nie je ako sa to povie, ze nema ten povrch ako palacinkare co neprihori - teflon ci ako? - juj neviem prist na to slovo, lebo sa v tom rychlo uvari ale ked varis hustejsie veci tak ti to aj prihori, mozno treba povarit, otvorit, pomiesat a dalej varit, neviem nabuduce tak skusim, ale inac som s nim spokojna stal nehorazne peniaze podla mna asi tak 120 e a trepala mi ho do USA svokra, potom som tu nasla podobne za menej ako polovicnu cenu 🙂 my sme ho mali od mala este tie stare komunisticke 😀 😎 a u nas sa v nom stale varilo, mam aj ten pomaly hrniec (neviem ako sa vola) a ten este viacej pouzivam, nahadzem tam vecer suroviny a rano je navarene - ten je super aj gulas v nom varievam... s tym usetris cas 😵

bronia13
8. jún 2013

@nikushkasa ja panenku robim rada a casto ja len povegetim,potriem cesnakom dam do alobalu trochu olivoveho oleja a popeciem 40 minut - mnam fajna a stavnata ale mohla by si mi dat recept na tu brusnicovu omacku aj ta vyzera fajn 😉

lululka555
8. jún 2013

Ahojte 😎 kedže sa to dnes vonku rysuje na krásny den, tak budeme grilovat : marinovanú krkovičku, kuracie stehná a a špízi zo sampiňonov, cibulky a slaninky , k tomu domáci dresing z kyslej smotany 🙂 😉 😝

nelinka0401
8. jún 2013

Ahojte,no na tú krkovičku sa chcem aj ja spýtať.V nedelu by som chcela upiecť ale aby nebola suchá.vždy ju mám nejakú suchú. 😒

zuzana_1
8. jún 2013

Ahojte. U nas dnes klasika po sto rokoch. Pecene kura s opekanymi zemiakmi a ryzou

natal12
8. jún 2013

Ahojte, my dnes pečené kurča a tarhonu 🙂 a dezert muffiny 😉 prajem krásny slnečný dnik kočky 😉

katkas1
8. jún 2013

dnes langose a zajtra kuraci vyvar a pecena pacovana krkovicka, k tomu supnem na plech aj klobasku/domacu udenu/ aj slaninku a k tomu americke zemiaky a nejaky salat a kolac mame taky rychly posypany kokosom a zajtra poobede ked sa drobci vyspia ideme k rodicou tak budeme jest aj tam, taka klasicka vikendova dietka 😀

norcima
8. jún 2013

@junkfoood aj toto je sposob "domacej tatarky " mnamka je to http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6044

slavka1307
8. jún 2013

@raza Ja mám http://www.utc.cz/cs/sada-tlakovych-hrncu-prove... tieto - kupovali sme ich v Kauflande a mám ich asi 7 rokov. Som spokojná.

fomarik
8. jún 2013

U nás dnes len lángoše 😉

marianna2468
8. jún 2013

My dnes na programe segedinsky gulas

atiatko
8. jún 2013

Tak u nás zostalo navarené od včera - mäsko na šťave, fazuľkový prívarok a knedľa, takže dnes som popri dnešnom praní skúsila tieto kokosové sušienky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52484 len ja som robila len z jednej dávky, tak ako je rozpis surovín v recepte - vyšlo mi 6 plechov 🙂 No a ja som namiesto robenia guličiek a roztláčania vidličkou naplnila zdobiacu striekačku (používam pri zdobení krémom) a narobila som takéto kolieska - priznávam nie práve rovnaké 😉 Sú trošku tmavšie, lebo som mala pravé holandské kakao so sníženým obsahom tuku a bola by stačila 1 lyžica a nie dve .... ale tak nabudúce budem vedieť 🙂 No na chuti sušienok sa nič nezmenilo ... Krásnu sobotu všetkým 🙂

chantalle
8. jún 2013

U nas dnes kapustova a plneny camembert so sampinonovou plnkou.....🙂

mariankas
8. jún 2013

Ahojte u nás dnes pizza a rajčinová polievka.
A mám otázku, keď chcem dať na pizzu čerstvé šampiňóny, treba ich predtým nejako upraviť tepelne, či stačí nakrájať a dať navrch a piecť? Ďakujem za radu 😉

mariankas
8. jún 2013

Tak som našla niečo na nete aj s čerstvými hríbikmi aj šampiňónmi, treba trošku podusiť, tak vyskúšam na spestrenie.
Napr. http://www.dobre-recepty.sk/detail/238-salamova... Keby niekto ďalší potreboval 😉

nikushkasa
8. jún 2013

@bronia13 Ked si kliknes na tu linku co som dala k fotke tak tam je recept na tu brusnicovu omacku.. Robi sa z vypeku.. 😉 😉

bambina78
8. jún 2013

@mariankas aj v pizzeriach davaju normalne cerstve navrch..nestazuj si robotu 😉

bambina78
8. jún 2013

@atiatko ahoj a chutia ako tie kupenske kokosky?d..

zklimekova
8. jún 2013

@atiatko sušienky vyzerajú super, asi hneď na budúci víkend vyskúšam 🙂

zklimekova
8. jún 2013

krásny deň žienky 🙂...u nás bola dnes rýchla vajíčková polievka s kalerábom a brokolicou, špagety s maskovou omáčkou a posypané syrom 🙂

ocko78
8. jún 2013

halusticky a paprikas s kuracich prs a sporajbanou mrkvickou 🙂 a mm taketo jedla nema rad tak ma samostatna jednotka kur.stehienka v cesnakovej marinade upecene z opekanymi zemiackami 🙂

lea231
8. jún 2013
atiatko
8. jún 2013

@bambina78 ako chutia ? No žeby ako kokosky ? 😉 Sú to také sušienky, čo sú v obchodoch ešte z čias pred r.1989, akurát v novom balení ... boli to mňam keksíky oválneho tvaru (popri maslových esíčkach, marínach a indiánkach) ... je to taká spomienka na detstvo 🙂 no teraz je v tom balení len pár kúskov a stojí to pekné peniaze ... takže toto pečenie sa oplatí 😉

mariankas
8. jún 2013

@bambina78 Ďakujem. No, vidíš, už som si sťažila, už mi to rozvoniava. My nie sme moc hríboví, teda, ja som, ale zvyšok nie, tak som vyšla z cviku, málo používam huby ako také 😒
No, teda, už 🤐 , dnes sme dlho spali, tak nejaký pomalý rozbeh som mala, popritom periem na plné obrátky, potrebujem posušiť všetko čo najskôr, tak odbieham vešať a stŕhať.
A ešte musím nejaký tip nájsť na koláč, dezert, nejakú mlsku pre deti 😉 🙂

lencyca
8. jún 2013

Ahojte zienky 🙂 dnes sme bez polievky,zapekane fasirky so syrom a smotanou,varene zemiaky,miesany salat k tomu,dufam,ze bude aj na zajtra,nieco by so upiekla,este ale neviem co 😀

alenka76
8. jún 2013

@raza ahoj, ja používam tento:
http://www.tefal.sk/All+Products/Cookware/Tlako... som s nim veľmi spokojná.

garonka
8. jún 2013

ak neviete čo so zvyšnymi rožkami odporučam si urobiť domáce bake rolls mňam
http://dobruchut.aktuality.sk/recept/10593/doma...

zarabono
8. jún 2013

Dnes sme grilovali,tak som marinovala krkovicku,zajtra ju dam upiect a ryzu,dnes som varila jahodovy dzem

ukana
8. jún 2013

@aadulik2110 odpovedam neskor, ale ja to cesto na langose mrazím a po rozmazeni sa s ním super pracuje....neboj sa toho...ja aj cesto na pizzu mrazím, len vyberiem a zachvilu je hotovo... 😅

My dnes polievka hlivovo-zeleninová, palacinky s tvarohom, s lekvárom... 😎
zajtra rezen so zemiakovou kašou, uhorkový šalát 🙂