Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte u nás dnes zeleninková polievočka s mrveničkou, dlhá fašírka, tarhoňa a kompót 😎
Chcem Vás poprosiť - mám kyslú kapustu málo asi len cca 300g a neviem čo s ňou - poraďte dačo 🙂 🙂 🙂
kuracie stehná na hríboch + slovenská ryža
práve som dala do rúry...ražničí a k tomu sa varia nové zemiačky 😉
U nas dnes: brokolicova polievka, losos so zemiakmi a salatikom ;) mnamka
ahojte, u nás prší a prší ☹ Som čakala že to prejde........nemám doma absolútne že nič 🙂 tak musím ísť do obchodu aj keď prší 🙂 a po ceste si vymyslím, že čo navarím!
@michaelamilan moja aj unás prší 😒
Hrášková polievka, zemiaková kaša, vyprážaný syr, tatarka, uhorkový šalát a neskôr po obede spravím ešte čerešňový koláč 🙂
@daniz Kuracie stehná na hríboch ? To počujem prvý raz.Prosím hoď receptík. 🙂
Ja dnes kuracie rezne pečené v rúre, aby neboli mastné, paradjkový šalát, varené zemiaky a zeleninová polievka.
ahojte babule ja som sa dnes ani nepozrela na hrnce dojedame a varit budem zajtra asi hlivovy paprikas na zahrade sa nam urodilo asi 3kg hlivy tak ju idem spravit a na vecer hlivovu zapekanku....mnam... a este sme nechali na pniku dorast a tu asi zavarim....idem dorobit poslednu davku bazoveho sirupu a dnes vegetim.... 😵 😵 😵 😵 a nejdem ani piect chcela som upiect jahodovu bublaninu no dnes nieje trh tak zajtra kedze nemam jajodky... 😀
bryndzové halušky
ja som dnes pažrava na sladké - budú palacinky s jahodkami a ešte máme bryndzovú poľóvku tak dnes nič moc, ale rozmýšľam čo zajtra...
zasmažená vajíčková polievka, bravčové stehno na leče s ryžou🙂
@natal12 počasie tak na depku 😀 Kto to vymyslel?????? ja už chcem slniečko!!!!!
kuracie nugetky v syrovom cesticku, k tomu jogurtovy dip, zemiakova kasa a uhorkovy salatik 🙂)) a uz sme spapali kremovu cuketovu polievocku s krutonmi 🙂)) mnaaaaaaaaaaaaam
@eva7780 dakujem vyzera užasne,milujem gastanove zakusky 🙂
@kikatko tento receptik ukladam 🙂 mnam som dostala chut na zakusok 🙂
u nas dnes hraskova polievka a zapekane cestoviny so sunkou a spenatom 🙂
@miruska73 hlivy mam velmi rada,na buduci tyzden ich asi tiež spravím 🙂
Ahojte,tak u nás dnes kyslá zemiaková polievka,mäso na šťave so zeleninou a ryžou,prílohu ešte vymyslím nejakú 🙂
včera som sa pol dňa hrala so špenátom,sused poslal tak som mrazila o dušu 🙂
včera : šošovicová polievka na sladko-kyslo, perkelt z kur. stehien na paprike+halušky
zajtra: zeleninová polievka /pór, hrášok, zemiaky/ s haluškami + prírodné br. rezne s ryžou 🙂
dnes ryzovy nakyp
@lienka2 Mohla by si mi prosim napisat receptik na tie muffinky? Vyzeraju perfektne. Ja mam v poslednej dobe problem, ze mi strasne napuchnu, ale ani nie do takeho pekneho gulateho tvaru, al to spica ☹
A kedze uz dosla aj kapusta,tak este rajcinovu kapustu 😝

dnes kapustnica - varí manžel 🙂 a druhé nič, vraj ma kapustnica zasýti... no neviem, neviem.. 😅