Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@ibajeho jaj až teraz som si prečitala aj zvysné komenty - takže baby Ti už poradili 😎 tak to máš na trikrát 😀
@fattamorgana krásna a určite aj dobrá, si šikovná !!!!!
@ibajeho dobre sa plnia aj sackom od obycajneho sackoveho mlieka...
Ahojte, dnes u nas bryndzove halusky so slaninkou 😉
u nás dnes kyslá šošovicová polievka s párkom a zemiakové placky ( harule)..a poobedede urobim ešte bud palacinky alebo lievance... 😉
Dusená ryža s hráškom, pečené kuriatko,zeleninový šalát 🙂
zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, a kurca na zahradnicky sposob http://www.tana-catering.blogspot.cz/2013/03/ku... a uhorkovy salat
včera sme mali nové zemiačky a kuracie rezne a dnes šošovicový prívarok , smotanovo vajíčkový osúch. Kto chce k šošovici opečený hydinový hamburger. A polievočka jarná (mrkvička, hrášok, zemiačky, drobce)
tekvicovy privarok, pecena klobasa/vajicko, chlieb
Tak este raz dakujem babulky, moc ste mi pomohli, zvysok prace uz je na mne 🙂 neviem este kedy sa do toho pustim no chcela by som cez vikend 🙂
ryžové rezance s kuracim maskom 🙂
Slané palacinky a plnka šampiňónovo-kukuricová so syrom...plnka bola skvelá ale tie palacinky...ach jaj...ešte nikdy sa mi nepodarrilo spraviť chutné palacinky :((
Ja mám ešte trochu domácich jahôd, tak budú jahodové lievance + šĺahačka
@graceful9 palacinky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654 🙂
pečo sa mi nedajú nahrávať fotky?? ale inak .....vyprážaný syr so zemiakovou kašou.
dnes kelova polievka a pecene kura s ryzou 🙂
ahotje..dlho som tu nebola...vcera som robila cviklovu polievku podla seba....mala taku divnu chuť, že som do nej ako poslednú možnosť naliala kyslu smotanu a trosku octu, takze je taka nakyslo, a chutí ako boršč, co sme mavali v skole v jedlani...aj deti jedli...hi... a druhej jedlo stroganov s ryžou...a kupene mam veci na bolonske cestoviny, ale tááááááak sa mi žiada karfiol, že mi sliny tečú jak besné, tak uvidíme, možno spravím zajtra karfiolik, ked budu mat v obchode.
@sisatopic jasné 🙂 na masielku som poprazila konzervu šampiňónov, pridala som cca pol konzervy kukurice (podľa chuti), dala som tam strúčik cesnaku najemno nasekaný a nakoniec 6 ks trojuholníkovehó syra (môže byť aj črievko, ale nemala som) treba to riadne vymiesať a podľa chuti osoliť a okoreniť 🙂
@graceful9 neviem aky mini sporak maju v tesku 😒 ,,ale neboj raz sa ti podaria,,riadne zohrej panvicu a vyskusaj,,a tiez pomer vajicok ,muky a mlieko-to casom odhadnes,,,ja som robila palacinky aj na chate na otvorenom ohni 😀 ,,ty si len pomysli take deti z afriky by ta pochvalili,a hned ti to pojde lepsie,,keby si videla niekedy moje vytvori ☹ ,

@ibajeho ja som vcera robila šamrole - a teda ten krem som naložila do obycajneho sáčku - konček som odstrihla nie velku dieru a priložila som k otvoru - jemne pritlačila aby plnka isla tam kde má a hotovo -- ja tiež mam len zdobničku na medovniky takže som si musela takto poradit